Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir süredir bundan muzdaribim. Tuvaletimin az yada çok geldiğini hissedemiyorum. Gecede ilaçlardan dolayı uyanamıyorum. Geceleri altımı ıslatıyorum. Sebebi ne olabilir?
@Sakar_Şakir_60, normalde 5 yaşına kadar altına ıslatma normal, devam etsede ergenliğe girince geçer diyor uzmanlar. Ama ben 31 yaşındayım. Doktordan randevu aldım hayırlısıyla gideceğim inşallah.
Eğer psikolojikse bu bir ego savunmasıyla alakalı olabilir. Yaşanan stres , kaygı daha geçmişte yaşamda güvenli olan çocukluk dönemine dönme bilinç dışı olabilir mi? Bazılarında çocuk gibi konuşma olarak seyrediyor diye biliyorum.
@anonymous, şeker hastalığında da bazı durumlarda bu durum görülebiliyormuş diye duymuştum bazı durumlarda da idrar yolu enfeksiyonu hastalıklarında kaçırma olabilir diyorlar benim çevremde bu iki nedenden de altına kaçıran yetişkinler var yani bu iki nedenden birisi olabilir kesinlikle bunlardan bir tanesidir demiyorum olabilir diyorum yine de bir doktora görünmende fayda var