Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yıllardır TAK yapmadan idare ediyorum. Böbrekler zarar görmüş olabilir mi?

tango
"WC'de tak yapan" derken? Normal, ucunu tuvalete boşalacak gibi uzatıyorsunuz... Ya da akvaryum hortumları vardır, onlardan alıp kateterin ucuna takarak işi kolaylaştırabilirsiniz.

Üropan vb. mesane iç basıncını azaltıcı ilaç kullanmak gerek. Kabızlık ve ağız kuruluğu yapar. Bir süre sonra alışırsınız diye düşünüyorum.

finch
Steril eldivense sorun olmaz ama sıradan eldivense enfeksiyona neden olur. Enfeksiyon da malum hem yanma hem sızıntı...

diyelimki disardayim.tak satim geldi.bi wcye girip.katerin suyunu patlatip uygun hale gelince.katerin hem ucundan hem arkasindan acarak.katederi ortadan tutup yavasca ite ite mesaneyi bosaltsak.el degmicek sonucta katedere ortadan tutunca.bu saglikli olurmu.ben ayakta durabiliyom.

TAK yap mutlaka. Benim oğlum da çok direndi yıllarca. Şimdi yapmaya başladı. İşe de gidiyor. Hiç zorlanmiyor. Keşke böbrekleri bu duruma getirmeden yapsaydım diyor. Çok geçmiş olsun hepimize herkese.

Merhabalar. Oğlumun keratin 0.9 çıktı en son. Ama böbrekler hâlâ şiş gözüküyor. Bişey olurmu. Çok korkuyorum. Ben böbreğimi vereyim dedim ama doktor onun böbreği var dedi. Buna sevinmelimiyim bilmiyorum. Çok geçmiş olsun size de.

Teşekkürler. Son olarak İstanbul'da önerebileceğiniz bir ürolog var mı ? Doktor bulma konusunda pek başarılı değilim sanırım, öncelikle önerilenlere gideceğim.

finch

Cerrahi bir müdahale gerekecekse Bülent Çetinel çok çok başarılıdır.

Taka basladım

bir aydir tak yapiorum .bugun kontrolum vardi ure 45 creatinin 1.31 cikti.sizin yorumunuzu ogrenmek istiyorum.simdilik hicbir sikintim yok.agri sizi.enfeksion var ama bizim icin onemli degil dedi doktor.taka devam dedi doktor.uc aylik creatinin souclari bilydi.1,40...1,26...bugunde 1,31.yorumunuzu bekliorum

Üst Alt