Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yks’ye tekrar girsem daha mı düşük puan alırım?

seda73838

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
140
Herkese merhabalar Yks 2025 tyt sınavına girdim ve 279 puan aldım sıralamam 1 milyon 100 bin civarlarında sorum ise yks 2026 ya girsem bu puandan daha mı düşük alırım malum hastalığım var psikoz hastasıyım bu arada çalışmadan girmiştim tytye bir dahaki sınava çalışmayı düşünüyorum

Gelecek sene okul puanı düşer eğer tekrar girerseniz.Tekrar girerseniz 300 bine kadar çekebilirsiniz diye düşünüyorum.

İnternetten yks için tyt ayt geometri kitabı alıyorum 144 sayfalık kitap beni geliştirir mi geometri için tek kitap olacak daha almayacağım

Yks sınavına gireceğim psikoz hastasıyım engelli raporum yok olsaydı raporum verirler miydi ek süre

Yks sınavına gireceğim 33 gün kaldı bana ne önerileriniz var?

@seda73838, olsun kasma kendini ben kastım elime hiç bir şey geçmedi. Dertten tasadan başka

@seda73838, hedefin ne ? öyle bir durum yok herkesle aynı süre içinde sınavını verirsin

Yks sınavına gireceğim pek hazirlanamadim psikoz hastasıyım odagim ve hafızam kötü durumda tyt girerim büyük ihtimalle sadece bilmeyenler için diyorum tyt 120 soru 40 soru Türkçe 40 soru matematik 20 soru sosyal 20 soru fen süresi ise 2 saat 45 dakika ve 4 yanlış bir doğruyu götürüyor sizce benim puanım kaç olur ve ders ders netlerim analiz edebilecek var mı anlattiklarima göre

Üst Alt