Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yoğun sigara içmek tremor yapar mı?

freedom01

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
4
Günde 1.5 paket sigara içiyorum ellerim titriyor sigarayla bağlantılı olabilir mi ?

ben de 1.5-2 paket sigara içiyorum

bahsedilen titreme ve özellikle halsizlik bende doluyor
sigaradan olduğunu düşünümeye başladım
ağır sigara içiyorum tekel 2000

Bende günde 3 pakete yakın içiyorum ama hiç bir şey olduğu yok

Nasıl çok zor emekli yim ayrıca çslışıyorum çocugun çocuğum yok liram yok ne var bunda

@caan006, elbette zor ama imkansız değil.

Onkoloji servisinde """akciğer kanseri""" nedeniyle yatan hastaları gördün mü ? O zaman fikrin değişebilir. Ben gördüm.

Son düzenleme:
@Descartes,

gördüm kardeşim dedem ve abime ben baktım gırtlağı delinip mama beslediğimi biliroim ama nafile kardeşim

@caan006,

:( Hadi ya Gırtlak kanserinden mi bahsediyorsun ? Dedende mi yoksa abinde mi oldu ? O da çok zor olmalı.

Ben de 13 yıl oldu sigarayı bırakalı. Ama hala bazen aklıma vurmuyor değil.

bende 30 yaşından sonra başladım sigaraya günde bir iki adet içiyorum... bizi bu hale düşürenlerin sebep olanların oca sönsün....

Psikolojik rahatsızlığı olanlar genelde sigara çok içer ama benim amcam şizofren olmasına rağmen sigara içmezdi yani kişiye göre değişiyor bu.

@ozmuşlu,
Takma kafaya Muşlu kardeş buna sebep olanlar torpille işe girip önümüzü kapatanlar ÖSYM YSK ve KPSS torpille kazananlardır önümüzü kapatan hakkımı helal etmiyorum bende bu dünyanın öbür dünyası da var. Yetenekli olanlar sürünüp getir Yemeksepeti kuryesi olanlardır bir yerlerde ağır işçi olanlarda ara yeteneği okuyanlardan emin ol daha yeteneklidir bir getir kuryesi vardı adam müzik öğretmeni mi ne çıkmıştı piyano çalmıştı yemek götürdüğü evde herkesin ağzı açık kaldı. Yeteneklerimiz var ama torpille bir yere gelenler yüzünden yeteneğimizi gösteremiyoruz vesselam uzun lafın kısası.

@Hayataisyan,

kesinlikle çok doğru... bak mesela bende teknik okul mezunuyum kendimizi övmek gibi olmasın elektronik devre kart imalatı yapıyorum hemde ev ortamında normalde bu işi türkiyede yapanlar belli başlı kişi veya firmalar oda çok fazla değil.. haa asgari ücretli işe bile razıyız o ayrı.
bakma sen ben gene istesem sigara içmem de hayatta neye elimi atsam olmuyor bir düzen bir hayat kuramadık kendimizi piskolojik hastalıkları saymıyorum bile... hak ettiğimiz yerde değiliz vesselam...

Üst Alt