Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yolcu olduğum araçta trafik kazası geçirdim. Haklarım nelerdir?

oktayyy71

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
12.10.2018 günü içerisinde yolcu olarak bulunduğum polis ekip otosu içerisinde meydana gelen kazada 4 arkadaşla birlikte yaralandım bende sol tarafta bulunan 8 adet kaburga ve belde 3 adet kırık mevcut kaza kusuru 8-6 karşı tarafta ben yolcuyum alacağım ve rapor oranı ne kadar olur ayrıca alacağım rapor oranına göre alacağım tazminat ne kadar olur
o anki gelirim 5530 TL

Özür oranı belirtmiş olduğunuz kırıklar sebebiyle muhtemelen %7-9 arası bir oranda olacaktır. Yaşınızı belirtmemişsiniz, hesap açısından yaşınızı 35 olarak aldım ve Kaba hesapla 170.000-200.000 TL arasında tazminat alabilirsiniz.

İyi akşamlar, öncelikle geçmiş olsun. Yapacağınız ilk iş raporunuz varsa bitmesini beklemek. Olayın içinde olan biri olarak şikayetçi olmanız sizin avantajınıza, sizin açınızdan kusur değişmeyecek ama şöför arkadaşınız açısından ceza dosyasında kusur raporu alınırsa daha iyi olur. Ücret ve sosyal haklar, yaş durumu, kusur durumu ve maluliyet oranınıza göre aktüerya hesabı yapılır. Yalnız sigorta şirketinizi ihbar edip temerrüde düşürmekte fayda var. İyi akşamlar

Üst Alt