Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yolcu olduğum araçta trafik kazası geçirdim. Haklarım nelerdir?

oktayyy71

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
12.10.2018 günü içerisinde yolcu olarak bulunduğum polis ekip otosu içerisinde meydana gelen kazada 4 arkadaşla birlikte yaralandım bende sol tarafta bulunan 8 adet kaburga ve belde 3 adet kırık mevcut kaza kusuru 8-6 karşı tarafta ben yolcuyum alacağım ve rapor oranı ne kadar olur ayrıca alacağım rapor oranına göre alacağım tazminat ne kadar olur
o anki gelirim 5530 TL

Özür oranı belirtmiş olduğunuz kırıklar sebebiyle muhtemelen %7-9 arası bir oranda olacaktır. Yaşınızı belirtmemişsiniz, hesap açısından yaşınızı 35 olarak aldım ve Kaba hesapla 170.000-200.000 TL arasında tazminat alabilirsiniz.

İyi akşamlar, öncelikle geçmiş olsun. Yapacağınız ilk iş raporunuz varsa bitmesini beklemek. Olayın içinde olan biri olarak şikayetçi olmanız sizin avantajınıza, sizin açınızdan kusur değişmeyecek ama şöför arkadaşınız açısından ceza dosyasında kusur raporu alınırsa daha iyi olur. Ücret ve sosyal haklar, yaş durumu, kusur durumu ve maluliyet oranınıza göre aktüerya hesabı yapılır. Yalnız sigorta şirketinizi ihbar edip temerrüde düşürmekte fayda var. İyi akşamlar

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt