Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Youtube'ta videolarda ses var görüntü yok neden ?

Hehe doğru söylüyorsun,zaten çoktan beri dinlemiyorum kendisini.

tşk.

sanmayinki sadece size teşekkür etmek için üye olduğumu, kısmet olursa bundan sonra başınızı ağrıtmak için burada olacağım, ilk defa bakıverdim (aramalarda hemen çıkmadığı için). yeni bir vodafone 945 aldım onunla ilgili korkarım bir sürü sorum olucak bu site içerisinde var mı bilmiyorum ama.
Ama yine de arama motorunda ilk sıralarda sitenin bulunabilmesi için belki benim yazılarımın da etkisi olacaksa " youtube ses var görüntü yok " , " adope flash player 10.2 yükledim ama youtube video izleyemiyorum " , " yutubda ses var görüntü yok " gibi yazıları yazayım dedim. küçüklere sevgilerimi büyüklere saygılarımı sunuyorum (akranlarım kusura bakmasın) çok sevinçliyim bu yüzden saçmalıyorum.
artık youtube da videoları izleyemiyorum demiycem.

MeTePe kardeşim.sırf size teşekkür etmek için üye oldum. dediğiniz uygulamayı yapınca sorun çözüldü.
Bir aydan fazladır youtube sitesinde görüntü açılmıyordu. elinize emeginize sağlık.
Sitenin engellilerle ilgili olduğunu bilmiyordum.Üyelik formunun zorunlu kısmında; neden engelli olduğum sorusu vardı.
Bir engelim yoktu ancak bir şey de yazmam gerekiyordu. Alkolik yazdım:)
Başta size ve tüm engellilere sağlık mutluluk diliyorum.

Arkadaşlar,

Teşekkür etmenize gerek yok. Bu çözüm yolunu ben keşfetmedim. Yabancı forumlarda küçük bir araştırma yapıp yayınladım sadece..

Yani fikir bana ait değil, sadece elçiyim.

Türkcell liyseniz cep telefonundan youtubeye girmek akıl işi değil 15 saniyelik video icin 5 liramı harcadı.Bu yeni nesil telefonlarda güncelleme yapıldığı zaman net ayarları gidiyor mesela ceple evdeki modemden bağlanıyorsanız nete ufak sinyal alamadımı direk türkcell den erişim sağlıyor nete gir girme, bakmışsınızki sabah kontürler bitmiş.Otomatik wireles bulma ayarını iptal edince sorun düzeldi.

İnternet le ilgili her şeyi bilmek imkansızdır,bu durumda esas olan paylaşmaktır ve bu paylaşımı internette bulup faydalanmaktır.

merhaba, bende de aynı sorun var, youtube girmeye çalıştığımda ses ve görüntüde kayma var.

sayfayı 1,2 kere yenilemeyi dene eskiden bndede oluyordu...

Selam. Aynı sorun bende vardı. Google chrome kullanıyorsanız şu anda bilgisayarınızda bulunan sürüm silip güncel sürümü yükleyin.

İyi seyirler :)

Capricim sen bi zmanlar moddun ,attılar mı seni modluktan şaşırdım

Arkadaşlar herhangi bir siyah ekranlı video açın ve ekrana sağ tıklayarak html5 hakkında yı tıklayın yeni sekmede açılacak orda html5 e geç gibi bi buton var ona tıklayın ve kapatın. Sonra youtube sayfa yenileyin video gelecektir.

Üst Alt