Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yüksek sağlık kurulu emekliliğimizi iptal etti. Ne yapabiliriz?

biraz önce ankara ya ulaştım telefonla 0312-415-33-16 açtılar.09/09/2013 te evrak gelmiş dedi bayan sırada bekliyomuş ne zaman sonuçlanır dedim çok yoğunmuş şubat ayından bekleyen evrak varmış anlaşılan yılsonunu bulacak.çok canım sıkılıyor bu işe bi pakette bize açıklasalar daha fazla özgürlük daha fazla demokrasi saygılarımla.

bugün ankaradan aldığım bilgiye göre babamın raporu B olarak onaylanmış postaya verilecekmiş.babam 1957 doğumlu 1981 ilk işe giriş tarihi ssk lı olarak 2008 de başlamak süretiyle 11 ayda bağkur var toplam ssk 3084 gün var bağkurda 11 ay 330 gün toplam 3414 gün prim gün sayısı var.15 yıılık sigortalılık 3600 günden 3. dereceden vergi indirimiyle emekliliğe başvurucaz askerlik borçlanmasıda yattırırsak emekli olucak doğrumudur? evrak işyerine ulaşınca sgk ya başvurucaz askerlik borçlanmasınıda yatırırım hemen emekli olabilirmi ne kadar sürer sizce emeklilik işlemleri? çok teşekkürler sayenizde bi yol açıldı site yöneticilerine ve üyelerine sonsuz teşekkürler.

Doğrudur :)

Emeklilik işlemleri 2 ay sürer ortalama, 3. ayda maaşı çekersiniz

06.08.2003 tarihinden önce sigortalı olmuş,bu tarihte en az 12 yıl ve daha fazla sigortalılık süresi olanlar 15 yıl 3600 gün Ahmet adıgüzel in bi yazısı var 6 yıldan fazla 9 yıldan az sigortalılık süresi bulunan; II. Derece sakatlığı olanlar 16 Yıl 4 ay sigortalılık süresi 3760 gün III. Derece sakatlığı olanlar 17 Yıl sigortalılık süresi 3920 gün devam ediyor bu şekilde anlamadığım 2003 ten önce prim sayısı 5 yıl falan babamın girişi 1981 ama her yıl 2 3 ay falan prim yatmış o yüzdende zaten 3600 ü tamamlayamamış hangisine giriyoruz analayamadım

bugün itibariyle evrak kapalı zarfta işyerine ulaşmış zarfı açalımmı açmadanmı sgk ya emeklilik için başvuralım.%42 ile onaylandığını biliyorum ama açmadık henüz yardımcı olurmusunuz açalımmı açmayalımmı birde emeklilik için hangi evrakları istiyorlar acaba?

selamlar.sonunda başardık çok şükür bu site sayesinde yaşlılık emekliliğimiz oldu e devletten baktım bağlandı yazıyor.kağıt henüz eve gelmedi.aylık bağlanma oranı %61 göstergesi 9475 hisse 1/1 yazıyor.hepinizden ALLAH razı olsun 9 ay önce çıktığımız bu yolda sonunda başardık.prim gün sayısı 3600 e tamamladık askerlik borçlanmasıyla ne kadar maaş alır tahmini en az ne kadar alır hesaplama yapamıyorum sitelerden falan error veriyor tahmini en az ne kadar alır msjlarınızı bekliyorum sevgiyle kalın

Hadi hayırlı olsun! :)

Maaş da sürpriz olsun :) Süreci www.turkiye.gov.tr adresinden takip edebilirsin. Orada emekli maaş miktarı vs. görünür zamanı geldiğinde.

ALLAH razı olsun sayenizde kanser hastasının yüzünü güldürdük bana süpriz olsunda babam merak ediyor kaç para alırım diye en az ne kadar alır acaba?

bence mümkün diil bu kadar alması 1981 ssk girişi var ssk 3195 gün 330 günde bağkurdan var kalanını 3600 e tamamlamak için 1650tl yatırdık bu şartlarda prim gün sayısı 3600 yani 600tl 700tl alıyomuş arkadaşlar neyse sanırım bilen yok bekleyecez artık bugunümüze şükür

Üst Alt