Arkadaşlar, bu işte birazda şans yardım edecek. Ben şu anda 5.ci arabamı kullanıyorum. Yani yurt içi yurt dışı hepsini denedim. Son olarak 2005 yılında yurtdışından getirttiğim 316i aracımı kullanıyorum, ve çok çok memnunum. Şans bana yardım etti ve arabam 62000 km.de geldi ve full idi. Borusan otoda kontrollerini yaptırdım sorunsuz ve belirtilen evsaflarda olduğu görüldü. Avrupa oto adında bir firmadan almıştım. Bilmiyorum şu anda halen bu işi yapıyorlarmı. Ben yurtdışını tavsiye ediyorum, sebebine gelince; yurt içinde seçenekleriniz sınırlı, orta halli birisinin alabileceği otolar belli, en ucuzu da ÖTV ötelemeli yaklaşık 15000 tl. (Örnek dacia sandero, reno symbol, hyundai accent, skoda fabia vs. 1,2-1,3-1,4 motorlar) Elbetteki bu araçlarda kendi sınıfında iyi otomobiller. Ama mercedes-bmw-audi gibi yüksek segment otolarla kıyaslamak mümkün değil. Forum içerisinde ben ve bana benzer şekilde araç getirip memnun olan arkadaşlardan fikir edinebilirsiniz. Yani bardağın dolu tarafından bakanlardan diyelim. Fakat son dönemde (3) yaş sınırı getirildi diye duyum almıştım, doğruluğunu araştırmadım. Eğer hal böyleyse bahsettiğim araçların bu yaştaki bir modelinide 13 - 14 - 15 bin euro dan aşağı alınamayacağı kanaatindeyim (automobile.de.com) Ama inanın bu işi yapan dürüst firmalar araştırılıp bulunabilirse, YURTDIŞI ÖZELLİKLE ALMAN ARABALARINI AÇIK ARA TEK GEÇERİM.........saygılarımla.........