Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışı araç ithalatında firma tavsiyeleriniz

arkadaşlar yurt dışından yada yurt içi farketmez aldıgımız araçlarda avantaj gözetiyoruz fakat aracı bir şirket le bu işi yaparsak avantajımızdan komusyon vermek zorundayız bu araçlar 10 ve ya 5 yıl satılamayan araçlar dolayısıyla komusyon vermeyi kaldırmaz iyibir ahlaklı namuslu akrabanız varsa yurt dışını önerebilirim ama yurt içini daha az riskli buluyorum

herkez bir yorum yapmiş gelde çık işin işinden :S

kardes kayserılı alı yuce nın tel nosunu versen

Yurt dışından araba almak istiyorum. Oğlum % 90 özürlü..?

Merhaba arkadaşlar

benim oğlu % 90 özürlü. Ben yurt dışından 2. El binek araç ithal etmek istiyorum.
Bu konuda çok araştırdım, fakat güveneceğim kişi veya firmalarla karşılaşamadım. Bu konuda tecrübeli olan arkadaşlarım veya bu işi yapan kişi / firma var ise benle irtibata geçerseniz sevinirm.

Birde daha önceden araç ithal eden arkadaşların öneri ve tavsiyelerine ihtiyacım var.

Araç almak için ayırabileceğim bütçem 10.000 € dur.

Saygılarımla

yunus sağlam

Arkadaşlar bende araç yurt dışından araç getirtmek istiyorum, bu işle ilgilenen kişi veya firma isimleri verebiilirmisiniz

sa. ali kunta kardeşim bizim şuan bir engelli bir aracımız var fakat satıp oğluma yeni araç alcaz tertibatlı oğlum ehliyet aldı fakat araç suan 4 yaşında biz 5 yılı dolmadan engelli birine aracı satarsak aracı alırken odemediğimiz otv vs. indirimleri gerı odermıyız bunu ogrenmek istiyorum

sa. ali yüce kardeşim bizim şuan bir engelli bir aracımız var fakat satıp oğluma yeni araç alcaz tertibatlı oğlum ehliyet aldı fakat araç suan 4 yaşında biz 5 yılı dolmadan engelli birine aracı satarsak  aracı alırken odemediğimiz otv vs. indirimleri gerı odermıyız bunu ogrenmek istiyorum

Yurtdışından araç almak istiyorum. Takibini yapan kimse var mı?

Arkadaşlar yurt dışından araç almak istiyorum, takibini yapan kimse var mı?

ali yüceye güvenmeyin. yurt dışından gelmiş bir aracın resmini göstererek kapora istedi benden. aracın antepte olduğunu da ekledi.
bende antepte akrabam olduğunu, aracı görünce parasını vereceğimizi söyledim telefonda. hemen yan çizdi.

aracı görmeden ali yüceden araba almayın

bu olay 2-3 yıl önce gerçekleşti

Arkadaşlar ben 2004 te mersedes vito getirdim hiç sorunsuz kullandım ama 10 yıl cok fazla araba oldu 240 000 km araba eskidi satamıyoruz illa 10 yıl olacak çok sacma sapan birşey yok erken satarım dediğinizde cok fazla ek vergi cıkıyor. en güzeli türkiye'den almak 5 yıl kullan saat kafan rahat ne aldığını bilirsin

yurt dısından arac getırme

arakaslar almanyada kardesım var bır araç getirmek ıstıyorum ben hatayda oturuyorum ankaradan ıslem takıpcısı arıyorum nerden bulucam yardımcı olursanız cok sevınırım bır ırtıbat nosu arıyorum yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekur edıyorum

selam kunta arkadaşım bende yurt dışından ithal belgesi ile 2006 yılında getirttim o yılda belki belirli avantaj görünüyordu tekrar araç alacak olursam türkiyeden tercih ederim artık avrupayı tekrar kesfetmeye gerek yok avantaji yokkk ekstra 10 yıl bineceksin vergisiz dilediğine satabilmek için sorunlar bunlada bitmiyor türkiye deki arabalar çin malı gibi görmeyin türkiye yi tercih edin avantajlarını yaşarsınız derim ayrıca yıl sonuna denk getirip değişik indirimlerden faydalanabilirsiniz hayırlısı olsun...

delı yürek araba getirecek kardesım var ama ısın nasıl yurudugunu,iştakıpcısını nerden bulacağımı bılemıyorum arkadaşım doğru soyluyo herkes bısey dıyor ama yol gösteren bır yazı yok hayırlısı dıyeyım ısın ıcınden çıkamıyorum sanırım turkıyeden almak en kolayı.

Merhabalar bisey sorabilirmiyim acaba hollandadan araba getirtmek istiyorum yas olayi varmi acaba 2003 model mercedes dusunuyorum da nasil bir yol izlemem lazim

Arkadaşlar Bende Yutdışında Araç Almak İstiyorum Bu Mümkünmü yurdışında Enqelli Araç alabilmek Fransada Abim Var %90 lık Raporum Var Araç Bakıyorum Neredeyse Bilqisi Olan Yazabilirmi

Arkadaşlar ben yurt dışındayım, bu işlerin nasıl yürüdüğünü prosedürleri hakkında bilgim yok. Ama öğrenmeye çalışırım yani takip etmek isterim. Gerekirse arabayı kendimde getirebilirim.
Ama sölediğim gibi bu konu hakkında hiç bilgim yok, bilgisi olan varsa bana bilgi versin ne yapmam gerektiğine dair, elimden geleni yapmaya çalışırım

Arkadaşlar yeni konu aç sayfası bulamadım bir engelli arkadaşım dostuma yardımcı olabilme adına yazma ihtiyacı çok hissediyorum yurt dışı araç getirmek birine güvenip tereddütlerimizi yenebilme adına paylaşmak istiyorum çünkü yaşadığımız bu çağda güven çok önemli ben ilk önce bayağı araştırmalardan sonra ve bayağı olumlu bir kaç referanstan sonra ali ağbiyle tanıştım ankarada yaşıyorum ali Gözübol arabam comda sayfasıda var ve kendisine almanyadan getirmesi için 2015 passat comfortlaine dzel bir araç getirtdim ben biraz pimpirikli çok hassas birisiyim bir fazlası o benden pimpirikli ve bir hafta 10 gün zarfında araç geldi inanın donanım teferruatları ve araç çok farklı türkiyeye göre ve bir nokta dahi çizik veya hata yok araç benim adıma herşeyi yapıldığı halde araçla gümrük işi bitmeden binmeme bile hassasiyetle yaklaşıyor ben sizin gibi bir engelli olarak kendisinden çok rızalıyım ALLAH razı olsun telefonumuda yazıyorum abanaad sorular sorabilmeniz adına yanlış anlamayın ne ben araç getiriyorum nede simsarım çünkü ben çok sıkıntı yaşamıştım benim telim 0507 374 20 92 ali gözübol 0532 335 47 88 ben en ufak problem yaşamadım ve güvenebilicek bir insan olduğunu öneririm

Ben de 2007 yılında vw sharan getirtmiştim.O zamanlar beş yıl sonra satarım diye düşünüyordum.Araç şu anda dokuz yıldır elimde.İnsan 10 yıl aynı araca binmekten sıkılıyor.Aracı satamıyorsun.Şimdi sanırım zaten %90 engelliler için minibüs harici araç getirilmesi yasak.Ben o tarihte 5 yaşındaki bir aracı 14.000 avroya maal ettim.Şimdi bu paradan çok düşük fiyata gider araba.Ama Türkiyeden ÖTV muafiyetli alsaydım beş yıl sonra ÖTV kadar amortisman ayrıldıktan sonra aracı aynı paraya satmış olsan bile kullandığın yanın kar kalır.Diğer sakıncaları ise araçta parça sıkıntısı çekiyorsun.Üç yaşından büyük araç getirmek yasak.10 yıl satamıyorsun.Getirmek başlı başına bir sorun.Bence en ideali aracı yurt içinden almak.Siz avrupadan araç getirmek daha avantajlı diyenlere kesinlikle kanmayın. Avrupanın üç yaşındaki arabasını,burada ÖTV Muafiyetli olarak sıfır araç alırsınız.İsterseniz hesap yapın.

Üst Alt