Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışına gideceğim. Sıcak ve Türkiye'ye uzak olan nereyi önerirsiniz?

Gürcistan Batum Akülü tekerlekli sandalyeye uygun mu? Az benzinle gidip aracın depoyu orada fulleyip geri gelmek mümkün değil mi?

makendonyaya gittim ucuz ve guzel sehirdi. aslında 10 ulke gezdim. iclerinden makedonya en ucuzuydu. ve turk musluman kulturune yakın insanları var. ikiye ayrılmıs bi sehir. bi taraftan hristiyanlar dier taraftan musluman ınsanlar.

Somali iyidir bence yalniz sari kanaryani kabul ederlermi bilmiyorum

Gurcistan'in ucuz oldugunu sanmiyorum. En az bir saatlik is icin 10.50 Turk Lirasi odemelisiniz. Demekki, bir isci en azindan 1, 680 Lira/her ay yapar. ( 40 saat/her hafta work) Eger sizing engelli veya emekli maasiniz bundan asagi ise cok fakir bir hayatiniz olur.

Saglik sigortasina da cok odemek gerekir. Ve, Gucur dili yabanci dildir, kolay degil ogrenmek; Icinde bazi Turk kelimeli vardir ama yeter olmaz.

güven maalesef kalmadı herkes konuşuyor sadece konuşuyor Atatürk şu ansa yaşasa kemikleri sızlardı

bende yurt dışına çıkmak istiyorum ama yaaşmak için değil gezmek görmek ve yazmak için.. Gerçekten emelklilik hayallerimden biri bu.. ALTIMDA BİR CARAVAN YANIMDA HER ŞEYİMİ PAYLAŞABİLECEĞİM ÖZEL VE GÜZEL BİR DOST BELKİ BİR AİLEM OLUR bilemem ama yine de böyle bir yolculluk için ÖMÜR VERMEYE DEĞR

Tayland'a git yerleş hem ucuz hem kozmopolit hem insanları iyi. Bunu yapan yüzbinlerce Avrupalı Amerikalı Avustralyalı ve Türk var.

Üst Alt