Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından aldığım özürlü aracın satış işleminde yapılacak ve çıkabilecek giderler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ERPASSAT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ERPASSAT

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
1999 MODEL PASSAT aracımı yurt dışından 2009 satın aldım ŞU şu anda 4 yılı doldurdum 2014 yılında ise 5 yılı dolduracak ben aracımı 2014 yılında yani 5 yıl sonra satarsam ne kadar vergi ve diğer işlemler için giderim olur şimdi satar isem ne kadar giderim olur.
nerelere başvurmalıyım.
aracımı normal satmak istiyorum 14.000 bine eğer bütün giderler 9.000 i bulursa satmam
bana yardım etmenizi istiyorum.
Kısacası ,
2009 Senesinde aldığım aracımı satmak istiyorum, 5 senesini doldurmaya 1 sene var normal satarsam 5 yılı doldurduğumda, şimdi normal satarsam, engelliye satarsam ne kadar giderim olur

Astarı yüzünden pahalıya gelecektir... Bence hiç çriske girmeyin ve naklihane'ye başvurup net rakamı öğrenin.

ben bu aracı ne zaman satabilirim.
eğer çok sene satamazsam ufak tefek masrafları var ben yaptırıp bineyim.
satarsam seneye yani 5. ılın bitiminde ne kadar vergi ödemem çıkar

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt