Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından araba getirmek istiyorum..?

İnanın bana ; dağda ki bir çobana burada yazdıklarımı söylesem , kendini ya da çocuğunu bizim yerimize koyacak ve yürekten kafasını sallayarak" haklısın" diyecektir.

Laf cambazlığı yapmıyoruz Fatih amcacığım. Kocaman bir sitede olduğumuzu, herkesin bu tarz kelimelerde yaklaşımının aynı olmayacağını izah etmeye çalışıyoruz ama siz ısrarla kendinizi haklı görüyorsunuz. Canınızın sağlığı olsun, sağlıcakla kalın. Bir kusurum olduysa da şahsım adına kusura bakmayın.

Estağfurtullah Oğuz kardeşim. İnsanlar elbette karşısındakinin kendisine göre doğru bulmadığı yönlerini tenkit
edecek. Edecek ama belli bir edep dahilinde, küfür ve hakaret etmeden, sövmeden, kırmadan, dökmeden.

alifatih1958 Abı, Özel Gereksinimli Birey de var, onu yazmamışsın bak olmadı şimdi. Ben de Özel Gereksinimli Birey ismini seviyorum. Çok pis darıldım sana, duygularım darmadağın şuan. Demek beni hor görmek, aşağılamak istiyorsun öyle mi? Peki öyle olsun abı :))

Tamam onu da eklerim listeye.
Sakat/engelli/özürlü/özel gereksinimli birey.
Var mı başka arttıran?
Selametle

Üst Alt