Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından gelme 2. el 6000 €'ya kadar araç almak istiyorum..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevda25

Yasaklı Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
6.Bin Avroya 2. El Otomatik Oto Arıyorum. Yurt Dışı Tercihim

slm sevda ben taner almanyada arabayi getiriyorum isterse passat 1.6 automatik yada opel 1.6 golff 4 1.6 automatik isterse 6000 euro ankara teslim hangi araba istiyorsa bana bildir msn taner.tefenlili@gmx.de ve cepi 00491791182474 ulasabilirsin ve buromuz ankarada telefonu veriyim yegenim 05392557875 sait abi arabilirsin buromuz 03123546345 sait abi ulasabilirsin

merhaba tanel
bir arkadaş için 2006 model volkswagen jetta ankara teslim fiyatı nedir?

slm rüstem 2006 model wolksvagen jetta 1.6 automatik voolllll. 12500 euro ankara teslim

tanel dostum
verdiğin fiyat türkiyedeki fiyatlarla aynı.
aşağıdakilerin fiyatlarını alabilirmiyim
2002 polo
2002 golf
2002 bora
2002 passat

ben 2000 model altı dıye düşünmüştüm.ama o model de varsa tanel bey yardımcı olursanız sevinirim.yurt dışı olmak kayıdı ile ama???

yurtdişi arabalar altin kaplamami kardeşim yurt dişindan aracagin araç en az 180bin km yapmiştir ama ayni araç türkiyede 60-80bin km yapar iste aradakii fiyat farki burdan kaynaklaniyor....bide yurt dişindan aldigin araci satmaya karar verilsen 5bin tl gümrük vergisi ödemek zorundasin bilgin olsun.

Prens MickeyMouse
dostum verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

selam sevda sana yardimci olurum golf 4 1.6 automatik 2000 model km113000.de abs kilama 4 hava yastigi 4 elektirikli beygir 102 celik can tertibat icinde su fiat ankara teslim 6000 euro isterse telefonu verisin yazin ben geri ararim isterse msn ve telefonu hangi isterse tesekkürler edreiz

tanel bey biz 1993 model civarı opel corsa B düşünüyoruz..paramız yetermi acaba.durumumuza göre hareket etmek istiyoruz

rüstem polo 1.6 automatik 2002 model 6000 euro golf4 1.6 automatik 2002 model 7000 euro bora 1.6 automatik 2002 model 7000 euro passat 1.6 automatik 2001 model 6500 euro rüstembey

selam sevda 94 model var opel corsa 1.4 automatik 3500 euro ankara teslim
sana yardimci olurum telefonu normal ver ben geri ararim

Tanel kardeş bende arıyorum böyle bir araba siz çok fark istiyorsunuz almanyadaki sitelere bakıyoru çok ucuz aradaki fark neden acaba 05392363803 bana bilgi verirseniz sevinirim bende opel astra haşbek arıyorum 98 -97 model
burayada bilgi verebilirsiniz: tahsin-12@hotmail.com

ilgili sitelere göz attık otolar oldukca ucuz..diger arkdasların farkdan kastı neydi onu anlıyamadım.tanel bey sizinle görüsmek istiyorum.belli yerınız sabit bır is yerınız.ve satıs esnası ıle satıs sonrası bana sunabilecegıniz avantajlar hakkındada beni bilgilendiriseniz sevinirim.

Bende bu sitelere bakıyorum 97 model opeller 100 euro oysa tanel 3500 eurodan fiyat biçiyor oda93
model corsadan aradaki farkı merak ettim sadece

umut biz 5 aydır takibındeyiz.türkiye mi yurt dısımı düsüncesıiıle.sende cok uctun 100 avroyada oto yok.bizim bıimedıgimiz var ise linki yayınla yardımcı ol.bize cok acil bu oto

Yurt dışında 1000 euro demek istedim diğer arakadaşa sormak lazım neden 3500 euro istiyor 93 model arabaya

umut yurt dısındakı otoların fıyatına ve motor durumlarına ıyı bak tanerın dedıgı 3500 avroluk aracla senın dedıgın 1000 avroluk arac tıp olarak aynı olabılır ama cok farklı arabalar her yonuyle motor kılometre falan almanca cumle cevırıcı program var bende ben turkce cevırıp oyle bakıyorum ılanlara baya farkları oluyor kımının motoru olu yazıyor kımının kı arızalı dıyor bıde buraya gelırken ettıgı masraflarıda hesaplıyacaksın ondan sonra fıyat karsılastırması yap

Ötv den muaf olduğumuz için Turkiye den sıfır araç almak,yurt dışı 2.el araç fiatına gelmiyormu? Üstelikte istediğimiz zaman satabiliriz.

umut 1000 bin avroyada yok. senin sözüne ettgin otolardan.yaprak biz otodan anlamayız ama yurt dısından gelen akrabalarımızın otoları ile buradaki otolar arasında bir farklılık göze cok hitap edıyor.ben ticaretıni yapmıyacagım ,sonucta rahar rahat 10 yıl kullanmak istiyorum.tanel bey beni yanıtsız bıraktınız.satış vakiti içinde ve sonrasında bana verebileceginiz garanti olsun takipi olsun.sabit bir is yeriniz varmı burada?ben bu isin ticaretini yapan yurt dışı baglantılı iş verenler tarafından bilgilendirmek istiyorum.aracı insanlarla deyil.

araç getirme

şimdi yurt dısından araç getırme öyle hemen gıdıp alınabılecek bir şey değil orada ikamet eden bırısı şart yurt dısından getırılen araçlar hibe ile araç sahıbıne teslım edılıyor
su detayıda soyleyeyım yurt dısından bızım gumruge gırene kadar eger gemi ile getirise getıren kişi 900 euro masrafı oluyor karayolu ile gelirse rakam bırazdaha azalır.yanı yurt dısında bır tanıdıgınız akrabanız yoksa unutun bu işi yapan aracı kurumlar var onlar işinizi halleder.tabi guvenılır bırisi olmalı

kardeş tanerle konuştum kendisi arabadan çok kazanıyor 1500 euroya türkiyeye getiriyor 1000 euroyada alıyor arabayı sen düşün ne kazanıyor

ARKADAŞLAR BENDE 1997 MODEL OPEL ASTRA HB ORJİNAL ALMANYADAN GELME OTOMATİK VİTES
ORTAPEDİK ENGELLİ TERTİBATI BULUNAN 1,6 ABS, 2-HAVA YASTIĞI
LPG Lİ ,EBS ,SUNROF ,4-LASTİK İYİ , MOTOR, ŞANZUMAN YADA DİĞER AKSAMLARDA HİÇBİR EKSİĞİ YOK , BAKIM İSTEMEZ , HİDROLİK DİREKSİYON
SİTETME LASTİK HİÇ TAKILMAMIŞ , KIRMIZI ARAÇ 141.000-KM DE
ENGELLİDEN ENGELLİYE SATLIK -3-YILDIR ANKARA ETİMESGUTTA BEN KULLANIYORUM SADECE HAFTA SONLARI.

GÜMRÜKDE FİLAN HİÇBİR MASRAFDA GEREKTİRMİYOR
SADECE NOTERE GİDİP DEVREDİLİYOR

FİYATI 6000-EURO --HEMEN TESLİM
cahit.1974@hotmail.com
tel 0555 626 14 32

Arabayı aldıktan sonra o arabanın garantisi kalmaz artık,diyelimki oldu araba arıza yaptı 2 ay sonra,Tanel beyi aradığınızda ben sağlam verdim yaptıracaksınız arızayı ben satdım işim bitdi benim diyecektir.Ayrıca yurt dışındaki arabalar çok ama çok ucuz sağlamda fakat kendi yakınlarınızdan getirebilecek varsa o kişi getirsin size arabayı.Bu işin ticaretini yapanlara sakın inanıpda kandırılmayın.

hepinize teşşekkürler almanyada tanıdıklarımız var tabiki fakat daha önce komşu çevremden almanyadan tanıdıkları sayesinde oto getiren ve getirmeye calısanların cogu mağdur oldu kimısi parasını, en yakınına kaptırdı kimisınin geldıgi aracın evrak eksikgi old.u oto tekrar türkiyeden yurt dısına cıktı bir sürü sıkıntı yani.ama bu isi tam anlamıyla ticareiıni yapan olsa en azından paramız 400 kurus fazla gitsın diyoruz .en azından kafamız rahat olur.türkiye ıcın arkadaslar lütfen saglamlıgına pahalısına biz alıcılar karar verelim.

gönülyarası arkadaşım ister yurt içinden ister yurt dışından olsun ikinci elde garanti olmaz ama şöyle bişey olur aldıgınız aracı alırken servise götürüp orada size ne kadar masrafı oldugunu söylerler buna göre anlaşma yapabilirsiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt