Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından gelme 2. el 6000 €'ya kadar araç almak istiyorum..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba sevda hanım....6 bın auroya sıze audı opel mercdes secenegı sunabılırım.bu anahtar tesımı fıatı. ve 1 yıllık garantısı ıle.elektronık ve yaglı bölgeler 6 sar aylık olmak kaydı ıle 1 yıllık garantı altında anahta teslımı verebılırım.refanas acısından merzıfon emek otomotıv kendı fıramama her zaman beklerım. almasanızda yol masraflarınız tarafımdan karsılanır.sözlesme ve garantısı teslım ve sözlesme anında geecen aracınızın sase nosuna kadar teyıt edeılıp.fırma kasesı altında temınat verılır.

emek dostum
anahtar teslimi derken
ankara gümrük teslimimi
yoksa
trafik sigortası, proje, muayene, ruhsat, plaka herşey dahilmi?

slm gönülyarasi sen bana sordumu sormadan ne yaziyo ankarada /ALMANYA FRANFURT : göster firmaya senin lütfen kime kandiriyorum onu söyle lütfen

rüstem fiati soruyorsun adam degilki

merhaba rüstem kardes

plaka ruhsat harıcı...aracın fıatı naklı terıtpat ücretı gümrükü ambarı yanı..müsterımın evıne kadar gıdısınden kastım anahat teslımı...garantısı ıcınde....bu sevda hanıma has bır garantı olayı deyıl tüm araclarımı bu sekıdle teslım ettım...

arkadaşlar bende BMW3,16 var 1993 model fena sayılmaz birkaç kez vurlmuş tüplü yurt dışından geleli 4 sene oldu anında satılır fiyatta anlaşırız

her araç satış yerınde kavga oluyor bu ne demek ya her alıs satıs ılan yerınde tum konularda hep kavga cıkıyor arkadaslar bıraz sakın olun

merhaba rüstem kardes

plaka ruhsat harıcı...aracın fıatı naklı terıtpat ücretı gümrükü ambarı yanı..müsterımın evıne kadar gıdısınden kastım anahat teslımı...garantısı ıcınde....bu sevda hanıma has bır garantı olayı deyıl tüm araclarımı bu sekıdle teslım ettım...
bahsetmiş olduğunuz anahtar teslim şekli, yarım anahtar teslim şekli oluyor. araba bayileri anahtar teslim fiyat verirken herşeyi dahil ederek fiyat veriyorlar. anahtar teslimi derken herşey dahil olmalıdır. gerçi bazı firmalar gümrük teslimi yapıyorlar.
1 yıllık garantısı ıle.elektronık ve yaglı bölgeler 6 sar aylık olmak kaydı ıle 1 yıllık garantı altında
derken, diğer bölgelerede garanti veriyormusunuz. örneğin motor bölümüne?

merhaba rüstem kardes elektronık ve yaglı bölgeler dedım.bunun ıcınde motorda oluyor tabıkı..1 yıllık servıs patentı altında arac gelmeden ve teslım anındakı verılen evrakta verılen garantıdır bu.yürüyen aksam.duran aksam.süsğansoyon garantı dısındadır.ve tüp takılan aracta ıse sadece garantı kapsamında olan motor tüp takılıdgında otomatıkmen garantı kapsamındadır.1 yıl veya 20 bın km garantıdır.hangısı önce gelırse.

Sayın emek bize acık adresinızi ve sizinle konusabilceğimiz, iribata gececegimiz gerekli tüm kayıtları iletirmisiniz?

Sevda25,
EMEK_ ile aynı yerden bilgisayara bağlanıp da sonra buradan adres istemenize gerek yok! Şu ana dek bekledim ve bir kötü niyet olmayabilir dedim, ama şimdi adres isteyince, işi iyice saçma hale getirdiniz... İkinizi de yasaklıyorum.

Bu gibi yanıltıcı reklam ve danışıklı dövüş olaylarına hassasiyetinden dolayı Dante'yi kutluyorum.
Yukarıda bir arkadaşımız ''ne bu alım satım konularında her defasında kavga çıkıyor'' demiş.
Sebep belli değil mi? Burayı potansiyel av sahası olarak gören birkaç işgüzar sebebiyle gerçek fonksiyonunu yerine getiremiyor başlık.

evet dante abi ellerine sağlık sürekli sorun çıkıyordu ben emek hakkında bazı şeyler duymustum ama pek kulak asmamıstım demekkı sımdı ogrendım bu ıslerde baya bı numarası var...

nihayet engellinin parasina göz dikenler böylce belgelenmiş oldu...şimdi almanyada ki araci aliyolar 2bin aavroya 1bin avroda araci süslüyorlar püslüyorlar bizlere 6,500avroya satiyorlar ayrica sattiklai araçlar en az 180bin km aşagi olmaz genelde 220bin olur zaten 180bnin km lik ayni araci türkiyedende 5bin avroya alirsiniz :D

görevli arkadaşlarımıza bu dikkatleri için cok teşekür ederim . bu ve bu gibi bizlerden bi menfaat gözeten kişiler aramızda dolaşıyorlar galiba dikkatli olmak gerekiyor tekrar saolun yetkili arkadaşlar...

almanyada evler amma pahalıymıs ya 500 euro ev kırasımı olur bı hacı muro parası

o zaman almanyada işçilerin aldığı aylık bayabi yüksek heralde 1500-2000 eurodan aşşağı degıl...

Neden Lovest,İstanbul'da da şöyle yüzüne bakılacak semtlerde ev kirası o civar zaten.Bak lüks semtlerde demiyorum.

75 m2 için de gerçekten pahalıymış ya.Bir de ilave 1 cent e güldüm valla :) O ilave 1 cent de olmasa ev sahibi sermeyeyi kurtaramıyo galiba.

Geçen yaz Sultanahmet'de tuvalet ihtiyacım hasıl oldu ve girdim (caminin wc si)
Çıkışta baktım cebimde tek kuruş bozuk yok en küçük para 50 tl.Ben onu bozmaya tenezzül etmeyeceklerini düşündüm ama adam aldı bana 49 lira 50 kuruşu tıkır tıkır ödedi,hem de kuyruk vardı gişede valla.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt