Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yüzde 70 zihinsel engelli birisi atansa memur olabilir mi?

tabıkı oluyor ama bazı kurumlar sıkıntı çıkarıyor.hatta bazılarının ataması iptal olabılıyor.gerçekten zihinsel bi probleminiz var yoksa ?? şizofreni yada bipolarmısınız??

arkadaşlar lütfen yardım edin !

rahatsızlığım bipolar bozukluk ve ekpss ye girip daha yeni atandım ... sorun ekpss kaydı yapan memur zihinsel olarak işaretlemiş raporumda ruhsal ve duygusal yazıyor şimdi benim ne yapmam lazım her şey boşamı gitti ? :(

%70 dediğin "zeka geriliği" ise memur olur ama fotokopi çekimi veya evrak getir götür gibi basit işler yapabilir.

huysuzihtiyar

bende de bipolar bozukluk var.beni de zihinsel kaydedeceklerdi.itiraz ettim.keşke sen de öyle yapsaydın.kurum ataması yapılmazsa idare mahkemesine dava aç.bunlar beni zihinsel kaydetti suçum ney de????

sizin engeliniz ruhsal ve duygusalken sınava zihinsel den girmissiniz dolayısıyla çok basit sorular ile karşılaşıp daha yuksek puan almışsınız atamanız yapılmaz yapılsa bile iptal edilir.

Üst Alt