Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zayıflama iğnesinin atipik psikoza zararı var mı?

republix

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
80
Merhabalar,
medyada son dönemlerde ünlü isimler dahi zayıflama iğnesi ile kilo verdiğini açıkladı ve olağan üstü bir rağbet var iğnelere.

ama iğnenin sindirimi yavaşlattığını da duydum şimdi ilaçların etki süresini veya ilaçların tepkimeye girmesi gibi çeşitli şeyler yaratır mı acaba hiç kullanan var mı
teşekkürler şimdiden.

Bu iğneler dopamin reseptörlerine etki ettiği için psikiyatri hastaları için sıkıntı olabilir, doktorunuza danışsanız daha doğru bilgi alırsınız.

Ben olsam -ki ben de kiloluyum ve zamaninda epey kafaya takardim bunu- hic bulasmam. Ben ameliyatin bile riski var deyip hic girismedim. Yasamimdan daha degerli degil ya.

Zayiflama ignelerinden ölenler olmus, gecen bir haberde okudum. Bir arastir derim. Ben henuz guvenilir bulmuyorum. Hayati bir risk tasiyorsa kilolariniz, doktor + diyetisyen yonlendirmesiyle kilo verin. Hic boyle yollara basvurmayin, nacizane tavsiyem.

Ha, soruya net cevap vereyim: Bunu bilse bilse dahiliye doktoru bilir.

İğne nin ne olduğunu bilmiyorum ama devlette veya özelde güvenilir yerde yaptırmanız iyi olur.Vitamin serumunu evde verenler içine ağrı kesici mi koyuyor nedir ne değildir tam bilinemiyormuş.

Dopamin reseptörlerine etki ediyor diye sigara bırakma ilacı bile yazmıyolar zayıflama iğnesi kesin etki ediyordur kullanma

Hocam işin erbabı varken buraya sormayın bence... İşinin ehli bir doktora sormanızı öneririm.

valla doktora sorucam gene tabi ama denemek de istiyorum ya kilolu zorbalamsı yemekten bıktım artık ne olucaksa olsun

Madem bazı ünlüler bunu denemiş ve zayıflamış o halde Neden kilolu olan ünlülerin hepsi zayiflayamiyo

Son düzenleme:
@republix, Hocam cahil insanları ciddiye alarak hatayı siz yapıyorsunuz. Boşverin onlar konuşsun dursunlar. Sizce insanların hastalıkları, genetik problemleri olabileceğinin farkındalar mı?.. Sağlığınızı böyle cahil insanların kırıcı yorumları sebebiyle lütfen tehlikeye atmayın. 3 günlük Dünya hayatı, boşverin, mutlu olalım, kendimizle barışık olalım :)..

@republix, yiğenim kullandı 107 kilodan 87 kiloya düştü. Ama iğnenin kullandığın günün ertesi miğde bulantısı ve halsizlik gibi yan etkileri oluyor sonra geçiyor. Haftada bir iğne yapıyorsun evde. 4-5 ay kullandıktan sonra bu yüzden bıraktı. Bu dönemde hiç Spor yapmadı.diyet bile yapmadı.İğne yeme isteğini basıkılıyor ve gereksiz yemek yemiyorsun. Ayda 4-5 kilo veriyorsun. Tabi Spor yaparsan daha çok verirsin. Bıraktıktan sonra hasta olduğu için dahiliye gitmişti, doktora söylemiş iğne kullandığını,doktorda iyi yapmışsın demiş. Kötü bir şey olsa böyle demezdi. Ama iğne çok pahalı onu söyleyeyim aylık 25-27 bin TL civarında. Ucuzlarıda var ama onlar o kadar etkili değil. Doktor kontrolünde takip edilerek kullanılırsa bir sıkıntı olmaz herhalde. Ama herkes kullanabilir mi? Onu doktor bilir.

Üst Alt