Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zihinsel Engelli olan biri mühendis olarak atanabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Zihinsel engelli diye ataması iptal edilir mi kurum tarafından ?

deryabalcı

"Zihinsel engelli" demek zeka geriliği demek, yani kişinin IQ'sunun belli bir sınırın altında olması demek. Sizde zeka geriliği var mı? Varsa nasıl mühendis oldunuz?

İkun yoksa atanamazsın

Zeka geriliğinmi var

Kaç kere sölendi düzeltenler düzeltti şansına kalmış artık

Hepsi yüksek almış gerçek zeka geriliğihastaları hariç

Normal biri mühendisliği zar zor bitirirken zihinsel den nasıl mühendis olunuyor şu ülkeden hiç birşey anlamadım helak olup gidecez en sonunda

Zihinsel engelli biri nasıl mühendis oluyor orası daha tuhaf

Gelde burdan yak zihinsel engelli adam mühendis vay canına amacım küçümsemek degil. Haşa ama size inanmıyorum

Zihinsel engelli nasıl mühendis olur?zeka geriliği demek.inanalım mı size?kafası zehir gibi çalışanlar zar zor okulu bitirirken......

zihinsel engelli olan biri atanacağı zaman kurum tarafından yeni yönetmeliğe göre raporunda reterdasyon yada ıq düşüklüğü yazmıyorsa tanısında
tekrar hastaneye sevk edilecek
bırakın artık mühendis olmayı normal memurluk görevlerinde bile sıkıntı çıkarırlar
ama rapordaki tanısında teşhis de dediklerim yazıyorsa atanabilir problem çıkarmazlar

Görünmeyen Köy kılavuz İster☺

zihinsel engelli diye değil de görev tanımındaki rolleri gerçekleştirmesi iin gerekli yetkinlikleri tasımadııg için atanamayabilirr ?
doğru veya yanlış demiyorum sadece durum bu olabilir

Türkiye'de üniversite bitmiş zihinsel engelli birisi Sayısal Çözümleme,Analiz ve Diferansiyel denklemler dersini asla veremez!! Etraf sahte raporlardan geçilmiyor...

bileğimin hakkıyla 211. oldum önümde en az 100 tane sahte zihinsel vardır yazıklar olsun

Bipoların, Ruhsalların
Genelden girdiği ya da zihinsel gruptan girdiği nerede yazıyor yahu
Sadece giriş belgesinde engeli yazıyor

zorro senin gibilerin dünya görüşüne göre ruhsalların hiç bir şeye hakkı yok ama tıp bilimi ruhsallara genelden sınava girme hakkı veriyor sen devam et bu kafayla kendin yattın çalışmadın sınava şimdi bize sataşıyorsun

tkahveci86 tebrikler hocam zoro 2 sene boyunca oturdu dizi izledi film izledi gezdi tozdu hatta zahmet edip kılavuzu dahi okumadı, okusa bipolar ve şizofrenlerin yani ruhsal ve duygusal olanların genel den girdiklerini anlayacak ama zahmet edip dahi okumadan ancak çamur at izi kalır taktiği uygulyor
biz Allah'ın izni ve hidayeti ile emeklerimizin karşılığını aldık
onlar konuşmaya devam etsinler

rabbim emek veren herkesin ve hakkı ile sınava giren herkesin atanmasını nasip eylesin

Atamalarda engelli grubuna göre eşit alımlar olsun diye Kaç yere Dilekçeler gönderiyorum biliyor musunuz

biz de aynı yoldayız Zorro zihinsel olmadığı halde zihinselden girenlerle senden çok biz de mücadele ediyoruz ama nedense hep bize laf sokuyorsun yazdıklarında
yanlış yere kılıcını çekiyorsun zira aynı saftayız

kaç yere şikayet ettik daha kaç yere şikayet edeceğiz Allah'ın izni ile
eğer şu zihinseller tespit edilerse önünden kaç kişi gider tahmin edebiliyor musun ?

bu haksızlık için herkes elini taşın altına koyacak
bunu topluca bimere tekrar bir gün belirleyip organize olup şikayet edeceğiz sonra da peşini bırakmayacağız inşallah

Bipolarlar bile zihinsel sayılmıyorsa harbiden zihinsel engelliler 80 üstü alamaz

Erdal sınav belgesinde yazıyodu dedim neyden gireceğin uzatma daha

Ruhsalsa ruhsal yazıyodu işitmese işitme

İşitme 1le zihinselinki farklı sınavdı

Onlarınkindede ilkokul öncesi işitme yada sadece zihinseldi

Diğerleri hepsi aynıydı sınav anladın

Kronik ruhsal işitme normal

Kadro doluyo yalnış girenlerden şikayet edin biyerlere

Zeka yerinde adamın zihinselde ne işi var

Bitanesi gördüm yazık hepsi yalnış gerçek zihinseldi

@tolgak321

Ben lisans mezunu değilim mühendis hiç değilim sadece bu şekilde atananlar varmı diye merak ettiğim bu durumu öğrenmek istedim!

Sen kim oluyorsun da ispat edemeyeceğin bir suçlamada bulunuyorsun!
Sınav sonuç belgem mevcut ve sınava "SINIFLANAMAYAN" olarak "GENEL" gruptan girdim!
Copy yapıştır yaptığın konudaki yorumumda raporumdaki durumdan bahsettim ve sınava başvuru alan memurun şehven zihinselden sokabilirlermi diye dile getirdim ve Allahtan öyle bir durum olmadı!

Yargı önünde hesabını vermeyeceğin itam da bulunma!
Haddini bil!

İftira Suçu ve Cezası TCK 267 İftira suçu işleyen bir kimseye, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası verilmektedir. İftira suçu işleyen faile verilecek olan ceza aşağıdaki durumların varlığı halinde ise yarı oranında arttırılarak verilmektedir. Suçun cezasını ağırlaştıran durumlar şunlardır; Fail tarafından maddi eser ve delillerini uydurarak işlendiği takdirde, Fail tarafından mağdura yüklenen eylemleri işlemediğinden dolayı beraat kararı veya kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilmiş ancak mağdurun aleyhine olarak isnat edilen suça yönelik gözaltına alma ve tutuklama dışında başka bir koruma tedbiri uygulanması halinde, Mağdurun mahkûm olduğu hapis cezasının infazına başlanmış olduğu durumlardadır. Ayrıca iftira nedeniyle mahkemenin mağdur hakkında verdiği mahkûmiyet kararı ağırlaştırılmış müebbet hapis veya müebbet hapis niteliğindeyse iftira suçu ile ilgili faile verilecek olan ceza yirmi yıldan otuz yıla kadar hapis cezası olmaktadır.

Projetor

olur bal gibi olur mühendis de olur öğretmen de doktor da :eek: hiç şaşırmıyorum . hatta tanıdıklarım bile var ama bir iş ver şunu yap de beceremediği gibi gider kendin yaparsın sadece diploma da mühendis background boş yani

arkadaş genelden girdi mühendis de değil arkadaşlar :))

Geçen haberde
Bir baba, kızına tecavüz eden kişiyi kız iftira atmış, Babada onu öldürmüş.
Kızı sonradan gerçeği açıkladı tecavüz eden akrabasıymış.ve kıza hiçbir ceza verilmedi,katıl baba hapiste

İftiracıya belirtmiş olduğun gibi bu kadar ceza gelmez galiba deryabalcı

@Zorr

İftiracı hakkında, ceza davası açılmasını talep edecek mağdur hayatta değil!
Mağdur olan ve iftiradan zarar gören, iftiracının peşini bırakmazsa gereken cezayı almasını sağlar.

deryabalcı

arkadaşım çok dizi izleme sen ,
bütün bunlar anne sütü eksikliği ve omega 3 eksikliğinden kaynaklanıyor.

şimdi öldürülen kişinin anne babası ve kardeşi hiç kimsesi yok mu ? tabi ki var bunlar şikayetçi olsa olamaz mı tabi ki olur Türkiye de adalet yargı sistemi düzgün çalışıyor mu ? tabi ki hayır bu ülkede feto terör örgütü nedeni ile şuan tecavüz , hırsızlık , dolandırıcılık gibi adi suçlardan içeri atılanların hepsi cezaevlerinde yer kalmadığı için denetimli serbest bırakıldı . sonuç ben sana iftira atmış olsam yada bir başkası sence ceza alır mı ?

çamur atma günahtır bana bunlar helak tır karalama beni yar hesap soran Allah tır de geç yok mahkeme ceza davası falan filan... uzatmaya gerek yok

adam öldüren bu cezayı almıyor tr de 10 yada 15 yılda çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt