Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zihinsel Engelli olan biri mühendis olarak atanabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin bu yaptığın TCK'yı küçümsemek, suçluyu cesaretlendirmek ve suça teşvikde bulunmak!

Ayrıca konuya neden müdahil oluyorsun? Sen bildiğin yolda ilerle!

deryabalcı

sen Türkiye barolar birliği başkanımı sın ? yoksa stajyer avukat mısın ? ben ara bulucuyum yardımcı oluyorum sana da iyilik yaramıyor.

Ben burdayım istediginiz adliyeye başvurabilirsiniz adalet ortadadır.sen ve senin gibiler yüzüden söyleceklerimizden çekinmem aklımdaki soruyu sorarım neymiş iftiraymış hadi bakalım açın davayı kim haklı haksız belli olsun. zihinsel olmadıgınız halde zihinselden girdiginize eminim hadi bize girmediginizi kanıtlayın.

Neymiş sormak için soruyorum sanki genel kültürlük bir soru mühendis degilim zihinsel degilim ama hem mühendisim hem zihinselden sınava girdim sorun olurmu sorulara bak sorulara sen git kendi gibilerinin gözünü korkut sustur bundan 2 ay öncede aynı soruyları sordun ben seni şikayet bile etmicem yanlış katagoriden girdigini zaten aldıgın beleş puanla atandıgında orda acı hüsranla karşılaşacaksın.O zaman anlıyacaksın ADALETİ.
@deryabalcı

tolgak321

Kendinle çelişiyorsun kamu kurumları herşeyin farkında yanlış kategoriden sınava girenin sınavını Ösym inceleme sonucu iptal ediyor. Ösym nin gözünden kaçsa bile atandığın kamu kurumu Komisyonu tarafından raporun inceleniyor soruşturmadan geçiyorsun, bu kişilerin atamaları zaten yapılmıyor.
Kampanya başlatın!!!

Zihinsel olmadığı halde raporunda mental retardasyon teşhisi olmadığı halde sınava girenler Ösym ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı iş birliği ile tespit edilsin ilgililerin sınavları tercihler başlamadan iptal edilsin!!!
Bimer ve Cimere bu yönde talep iletsin herkes.

Ayrıca sen kimsin de ben sana buradan kanıt sunacağım!
Bir iddian varsa mahkemeye başvur!
Yargıya, TCK'ya güvenin.

Zeka küpü bildiğin soruları niye tekrardan soruyorsun o zaman ateş olmayan yerden duman çıkmaz telaşlanma bende senin gibi bir insan sende bir insansın kimseyi küçümseme küçümsenecek duruma düşersin şuan düştüğünü gibi ..
deryabalcı

deryabalcı dün karşılaştım başka bir gönderide raporu nda zihinsel yazdığını belirtmişsin şimdi aradım bulamadım her ne yaptıysan cezanı illa çekersin TCK dan üstün Allah var ki Allah ilahi adaletle yüzlerce kez tokadı patlattı o minnacık ufacık TCK ya, ha eğer hakkınla girdiysen sınavada soru anlamsız olmuş

"ALLAH" inancı olan iftira nedir bilir!!!

OKUYUN ve OKUDUĞUNUZU bir anlayın öyle yorum yapın!!!

"İFTİRACILAR" bu iftiralarınızın hesabını bu dünyada da Ahirette de veremeyeceksiniz hakkımı HELAL etmiyorum!!!

Bu dünyanında Adaleti var er yada geç yerini bulur ve herkes gereken cezayı alacak merak etmeyin!!!

Psikriyatri hastasıyım engelim psikriyatrik engel grubuma raporumun arka sayfasına doktorum Zihinseli işaretlemiş!

Ancak mental reterdasyon iq gibi teslerim zeka geriliğim yok!

Şizofreni, Bipolar vs. ruhsal hastalıkları olup da raporunda doktorunun zihinsel çeltik koyduğu hastalar var bu bir doktor değerlendirmesi ama bu tür durumda olanların sınava Zihinsel den girmesi yanlış Ösym klavuzunda belirtiyor!!!

Bu tür sahtekarlıklar yaparak sınava Zihinselden girip kurumları yanıltanlardan bende rahatsızım ve sınavlarının iptal edilmesi taraftarıyım!!!

Kaldıkı zaten kurumlar bunların atamalarını yapmıyor

Ben bu durumu biliyorum ve başvurumu yaparken özellikle belirttim gerek bakanlıkta ki memura gerek lisedeki ösym görevlisi okul müdürüne belirttim ki Sınıflanamayana açıklama girmemiz gerek dedi ve açıklamaya "Ruhsal Davranışsal Bozukluklar" diye yazdılar. ŞEHVEN dedim Zihinselden sınava sokabilirler böyle bir şey olmasın dedim bu endişeyi yaşadım ve burada bazı konu altlarında insani bir şekilde bu durumu dile getirdim.

Zaten Bakanlık TAAHHÜT KABUL BEYAN FORMUM dada zihinsel yazmadılar. "SINIFLANAMAYAN" yazdılar Ösym okul görevlisi ise başvuru alırken açıklama ekine Ruhsal Davranışsal Bozukluk yazdılar ve sınav giriş belgemi beklemeye başladım SINIFLANAMAYAN olarak Genel guruptan girdim sınava!!!

Ortapedik engeli olup, gerek şehven gerek kendince kurnazlık yaptığını düşünerek ZİHİNSEL den girenler varken, Psikriyatri hastası olarak doktorum bana Zihinselsin demiş olup ben buna rağmen mücadele ettim ve GENEL Gruptan gireceğim ben bu sınava dedim yanlışlık olmasın dedim Ösym kural koymuş teşhisim de mental retardayon yazmıyor dedim.

İftiracıları önce "ALLAH'a" havale ediyorum!!! Daha sonra da Yargı önünde hesap vermeye!!!

Son düzenleme:
deryabalcı

Zihinselden girmediniz, mühendis değilsiniz. Öyleyse neden böyle bir konu açtınız?

@Prejetor
Bende gördüm öyle yazdıgını şuan bende bulamıyorum. Silmiş niye sildiyse

Nedense ünlemsiz konuşamıyorsunuz yok seni böyle yaparım yok şöyle yaparım yok tck kanun asıl ben sana hakkımı helal etmıyorum. İlk önce insanlarla konuştugunu ögren robatla konuşmuyorsun. Bu zor süreçte insanlar burnundan soluyor alım az be zaman olacagı veya olacagı belli bile degil sen kalkmış. Dedigine göre hem Zihinsel degilsin hem mühendis degilin ne amaçla bu soruyu sordugunu belirtirmisin. Neyi amaçladıgını kimse anlıyamıyor tek elinden gelen bu !!!! Başka bişey degil.

Arkadsşım zihinselden girmedinse sorun yok

arkadaşlar sakin olalım, empati yapalım, anlamaya çalışalım arkadaşı, belki zihinselden sınava yanlışlıkla girseydim ne olurdu? diye merak etmiştir, iyi ki genelden sınava girmiş, çünkü ataması yapılmayabilir, yapılsa da ileride sorun olabilirdi.

Anlamaları için sınav sonucunu at bari görsünler

Bu konuyuda uzatmayın üstelemeyin bnce

en başta soruyu sorarken detay bilgileri verseydi bu noktaya gelmezdi konu. Arkadaşın kötü bir niyeti yok. Konu anlaşıldı. Uzatmaya gerek yok.

Bende dedim sonuç ekranını at görelim dedim kaba bi şekilde sen kimsin atacam dedi. Dediginiz gibi Zihinsel den girsem olurdu diye sormuş olabilir dicem alakası yok mühendis ne alaka onu hiç anlamıyorum.

arkadaş, ben mühendisim diye bir şey söylememiş, zihinselden girdim diye bir şey söylememiş, en baştan bunları sorabilir öğrenseydiniz konu bu kadar uzamazdı, konu güncel bir konu, ben ruhsaldan sınava girecektim ama ben de ikileme düştüm, genel mi zihinsel mi? sınava girmedim ben. Girseydim genelden girecektim.

sahranil
Sonuç ekran resmini galeriye aldım. Burada yazdığımız yerde çerçeve simgesine tıklıyorum galeri ye girmiyor telefondan giriyorum ondan mı acaba?

dırb
Önlisans puan: 85
Genel Yetenek: 20 doğru 9 yanlış 1 boş
Genel Kültür: 25 doğru 5 yanlış

Galeri yeri var formda resim gibi hızlı resime gir ordan linki buraya kopyala tcni gizle
deryabalcı

Hızlı resim com var ona yükle buraya kopyala yapıştır

Linki

hocam insanlar soru soramayacak mı ?
arkadaş önlisans söyledik size bir arkadaşı için söylemiştir o da forumda yazmıştır

sakin olun lütfen

Sahte raporların havada uçuştugu bir dönemde eksik yarım bir soruyu yanlış bir şekilde sorarsa her mecrada tepki alır.

Rapor ne alaka şimdi değişik şeylere niye giriyonuzsa

Derya hanım atamadınızmı linke resmi

Sinirli kaprisli ona buna sataşan sensin merak etme kimin ne olduğu belli. Yeni yasa çıkıyor artık atadıktan sonra en ufak şüphede yeniden rapor istenecek ikamet edilen hakem hastaneden o zaman senin gibiler hayatının hatasını yaptıgını Anlıcak ...

sahranil

Bahsettiğiniz site garip geldi, üyelik istiyor. Ayrıca görüyorsunuz hak vereceksiniz ki anlamsız konular saçma sapan itamlar çıktı ortaya şimdi de.

Site yönetiminden, moderatörlerden ricam lütfen konuya müdahil olun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt