Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2025 yılında geçerli olacak asgari ücret 22.104 TL oldu

Konular
67
Reaksiyonlar
39

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2025 yılında geçerli olacak yeni asgari ücretin 22 bin 104 lira olarak belirlendiğini açıkladı​

bdcx618.jpg

İç savaşa hayırlı olsun... akepeye veren oyları haramm zıkkım olsun davul zurna çalarsın arkasında hüloğğğğğ diye bağırırsın...

Birda bakan ülkemize ve milletimize hayırlı olsun diyor neresi hayırlı olsun bir zahmet kendisi alsın onun maaşını biz alalım bu ekonomide az

Gerçek enflasyon yansitilmiyor asıl gerçek enflasyonu aciklasalar bak 2025 milletin üstüne çıkma yılı vergiden

25 bin TL'den aşağı olmaz diyordum büyük ihtimal enflasyonu durağan hale getirip dövizi sabit tutmaya çalışmak için yapılan böyle artış yapıldı inşallah yeni yılda asgari ücretin alım gücü yıl boyunca hep aynı kalır kimse sıkıntıya girmez ülkemiz ve halkımız için hayırlı olsun

Askeri ücret beni fazla ilgilendirmiyor fakat,bu akşam ki açıklanan askerî ücret açıklamasın'da bakan Vedat ışıkhan'ın ne kadar zorlandığını gördüm.. yıllar önce Rahmetli Levent KIRCA bunu alttaki skeçinde çok güzel ifade etmiş 🙂

@Ali_Gs,
HAHAHAHHAHA Kardeşim hangi alım gücünden bahsediyorsun daha 2025 e girmeden vergilere % 45 zam geldi bile !

Şunun şurasında 2028 ne kaldı ki. Neyse acıyıp 24 e yuvarlak hesap yaparlar. Hadi yine iyiyiz. Bu arada aşağıda ki tarifi yapın fakirler 🤣 🤣
Gece uyumadan önce manda yoğurdu hurma bi iki tanede adını bilmediğim şey koyup karışımı yiyoruz. Dinç tutar zihni...

@Mustafa 1972,

Sen çok şeyi anlıyorsun da ah ah. Nasıl ,açıklanan asgari ücretle artık bayram edebilirsin bu asgari ücretle 70 binliralık telefon alır kullanırsın artık ,hani milletin telefonun derdi seni gerdi ya

benim anlamadığım asgari ücret en az senelik enflasyona göre zam almaz mı? senelik enflasyon toplamı %36 küsür daha 12. ay var verilen zam %30

Bakalım emekliyi enflasyona ezdirmiyecegiz diyor yine sanki ezdirmedin bakalım ne yapacak yine gülünç bir rakam çıkar

Milli birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan şu günlerde her kim ki hizipçilik yaparsa işte orada Halep burada arşın ve dahi cümle tebaaya zulmederse deveye hendek atlatır. Unutmayalım ki imkanlar saman altında buzağı aramaya hiç hevesli olmamak bakımından eftaldir. 22.104 TL'ye şükretmeyen 122 bine tamah etmez ve bunlar birer sınavdır ve o sınavdır ki...

Neyse, kafam karıştı galiba benim!

@hozgul,

sukrediyoruz diye al sana bu küçük TL diyorlar ben etmiyorum sukretmeyi bu pahaligi düşürecek ben insan gibi yemek içmek gezmek istiyorum 22 tlyle mi yapacan

@hozgul, replik güzel abi
Ama senin hiciv yaptığını anlamalari biraz uzun sürer malum şok etkisi.

Son düzenleme:
Üst Alt