Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2025 yılında geçerli olacak asgari ücret 22.104 TL oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2025 yılı asgari ücretinin 22 bin 104 lira olduğunu hatırlatarak "Bu rakam 2024 yılına göre net yüzde 30 artışa tekabül ediyor. Çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüze bir kez daha sadık kaldık." dedi.

Sağolsun ya bizi enflasyona ezdirmemiş reis, Allah .... versin artık daha bişey söylenmez bu ülkede.

##YAZIKLAROLSUN

Bakın bu adam çok güzel konuşuyor. Matematiği de kuvvetli ekonomist sanırsam.
Ülkeyi böyle adamlar yönetse aya duble yol yapmamız hayal değil gerçek olur...

Hem genç, hem yakışıklı. Parti kur oy verelim Reis...

Yıllık enflasyon yüzde 48 diyorlardı. Bu dedikleri enflasyon.

Nasıl yüzde 30 veriyorlar şaşırdım. Ben en az 25.000 tl bekliyordum.

Şimdi gıda, içecek, giyecek, ayakkabı, elektrik, su, telefon, doğalgaz, ulaşım, sağlık, konut, kira, benzin, mazot vb hepsi zamlanır aldığımız maaş bir şeye yetmez.

Kağıt 500'lük, 1.000'lik banknotlarıda çıkarmadılar.

Emekli maaşlarınada yeterli zam yapmaz bunlar.

Erken seçim şart. Bu hükümetle olacak iş değil. Asgari ücreti kuşa çevirdiler.

Engelli beyaz yaka da olsa maaşı düşük olur ve ayrıca fazla mesai de yaptırılmadigi için maaş yetersiz kalıyor genede...

@Kobra_,

Erken seçim olsa n'olacak, biz kendi yöneticilerimizi secmiyoruz ki dikkat edin
SEÇİLMİŞ OLANLARI SECİYORUZ
Nerede bizi savunan ,bizim halimizden anlayan ,22 bin maaş yeter diyen 200 bin alıyor tabiki de aç tokun halinden anlamaz.
Bu ülkede israf bitse hakkaniyetli adil dağıtım olsa 10 bin lira bile yeter ama nerede...
Esnafımız bile şimdi asgari ücret arttı diye stoktaki malına zam yapar..

Say say bitmez..

Bazı hesaplar ahirete kaldı...

Tam yeni asgari ücrete sevinirken reis engellilerin araç alma hakkını fiilen kaldıran yasayı da dün gece geçirttirdi meclise. dayak arsızı olduk. Adam vuruyor bize bir gülme geliyor.

Üst Alt