Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 defa hava değişimi aldım, geri dönmek istemiyorum. Ne yapabilirim?
@OğuzHan112 Abi 45 gün hava değişimi aldım memleketindeyken 2kere bir gittinde birde gelirken piskoloka görün dedi sadece şimdi ne olcak baska hiç bsy denmedi
@OğuzHan112 abi selamın aleyküm benim durumu biliyorsun heyet öncesi rapor aldım gene 17b f1 yazıyordu raporun üstünde sağlık kuruluna yönlendirdi maddenin anlamı ney çürük verirlerdi bu maddeden
@OğuzHan112 Hocam iyi akşamlar dilerim. tüm konuyu okudum ve gördüğüm kadarıyla bu alanda oldukça bilgi sahibisiniz. durumum hakkında fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Kıtaya katıldıktan iki gün sonra psikiyatri polikliniğinden 30 gün Smk'lı hava değişimi aldım. 30 günün sonunda memleketimdeki hastaneye şubeden sevk alarak muayeneye gittim. oradaki doktor 30 gün daha hava değişimi verdi ve raporuma ''hava değişimi bitiminde kıtasına katılması ve şikayetlerinin devamı halinde askeri işlevsellik ve kıta kanaat formu ile psikiyatri polikliniğine müracaatı uygundur '' yazdı. hava değişimim bitmek üzere ve kıtama katılacağım ancak çok gerginim. yaklaşık 3 yıldır düzenli ilaç kullanıyorum, anksiyete bozukluğu hastasıyım. ataklarım ve kaygılarım askerde çok arttı. sizce kıta'ya katıldığımda beni heyete sevk ederler mi?
Evet..daha önceki 30+30 gün hava değişimlerini de göz önüne alarak bu seferki hastane sevkinizde ön muayene de sizi gören hekim elverişli değildir kararı ile heyete sevk edecektir.
Hava değişimi bitiminde birbirinize teslim olun.. Birlik amirleri sizi tekrar hastaneye sevk edecektir.
@OğuzHan112,
anladım çok teşekkür ederim. son bir sorum olacaktı, doktorun belirttiği şikayet devamında kıta anket formu verilmesi kısmı için sizce komutanlarımız sana kıta anket formunu vermeyiz gibi bir yaklaşım sergiler mi, yoksa doktorun görüşü dikkate alınır mı? malumunuz bu tarz durumlarda askerden yırtmaya çalışıyor gibi bir bakış açısı olabiliyor, bu konuda bilginiz var mı?