Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AKP'ye karşı engelliler yarın İstanbul'da eylemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugüne kadar akp ne yaptı kaşıkla verdi kepçeyle aldı ve almaya devam ediyor

kardelenn
Jem;

Syın modum:) sen akp başkanlıkları için sohbetin genel odasında oy toplarken millete oy kullandırırken engellileri kullanıyosun ama kı orda yani genelde gezi eylemi ile ilgili yorumlar yapıldı yada sohbet edilıyo diye arkadaşlarımız atıldı

ağzına sağlık,
akp için oy isterken engellileri kullan,
ama akp milletvekilini protesto etmek için siyaseti alet etmeyin demek ne kadar inandırıcı olur acaba.

Jem;

Tek bir kelimeye takılıp kelime oyunu yapmayalım. Orada ne söylenmek istediği gayet açık ve sende dahil olmak üzere okuyan herkeste anladı. Kısacası, AKP nekadar yanlış yaparsa yapsın senin gibilerin fikri değişmeyecektir denilmiş. Keza CHP veya başka parti nekadar güzel şey yaparsa yapsın yine fikriniz değişmeyecektir denilmiş. Bunu anlamak çok olmasa gerek. Birazcık dene. Çok azcık bile denesen anlayabilirsin eminim. Sana güveniyorum anlayabilirsin.

Burada en ufak bir kişiselleştirme söz konusu değil. Tamamen yazdığın cümlelere yanıt veriyorum. Sen iyi insansın kötü insansın gibi şahsına yorum yapmıyorum. Ha evet düşünce şeklini eşeltiriyorum doğru. Ama bu olayı kişiselleştirmek demek değildir. O mesajda takıldığın kelime haricinde birçok şeyden bahsediliyordu ama hiçbirine cevap vermemişsin. Sanıyorum diğer söylediklerimde hemfikir oluyoruz.

sayın moderatör

lütfen tarafsızlıgınızı muhafaza ediniz bakınız nikinizi yazmadım çünkü göreviniz nikinizden daha yukarıdadır . devamlı medeni tartışmadan yada konuşmadan bahsederken : medeni tartışmanın sadece küfür ve hakaret etmemek gibi basit bir düzeye indirgiyorsunuz bu sonderece yanlış bir çıkarımdır . lütfen medeni bir şekilde forum moderatörlügünüze uygun olan tarafsız davranma yüceliğini gösterin eğer bu güzide yüceliği göstermekte zorlanıyorsanız lütfen moderatörlüğü bırakınız çünkü taraflı olmanız siteye zarar verecek konuma gelebilir .

diğer arkadaşlara ise

ben herşeyden önce engelliyim . hiç bir kimse zümre parti stk benim engelli birey olmamın önünde olamaz . engelli hakları için eylem yapan satanist bile olsa yada hitler bile olsa desteklerim kaldıki burada engelli hakları için degil engellileri hakir gören aşşagılayan bir zihniyet söz konusudur bu durumu içine sindirebilen canlılarla hiç işim olmaz

saygılar sunarım

DADAŞ06;

+ katılıyorum
admin bülent bey bu durumu gözden geçirmesi gerekiyor bence.
cem herzaman akp aleyhine veya akp yi eleştiren bir yorum olduğunda cem i tutmak mümkün olmuyor,ama forumda bilgi isteyen o kadar çok arkadaşımız var konu açıyor bilgi istiyor, o zaman cem i göremezsin,
evet bu formda moderatörlük yapan birisi tarafsız olmalı, eğer olamıyorsa bu görevinden ayrılmalı,

ortada akp milletvekili tarafından engellilere edilmiş bir hakaret varken, tüm engellilerin kayıtsız şartsız bunu söyleyeni protesto etmesi gerekirken, yapılan yorumlara bakın,

ARKADAŞLAR gaz a gelipte toplanıp bir siyasi partiye karşı gösteri yapmak doğru değil.hele bu aylarda.hele biz engelliysek böle şeylere ne kadar da haklı olsak bile bu günlerde olmaz.ha burda yada başka sayfada siyaset konuşalım birbirimizi ikna edelim ama bu gösteriyse ayaklanma ise bu günlede olmaz.lütfen bu konuda duyarlı olalım.ben akp li değilim.olmamda oyumuda vermem de.. ben ülkemi seviyorum.chp bu konuda duyarlı olmak istemiştir saygım var ama böyle olmaz.tekirdağ milletvekilini hergün görebilirler yada telefonu vardır.tepkisini karşılıklı iletişimlede koyabilir bizim sırtımızdan değil.

CHP'de muhalefet yapacak başka konu kalmadı. Ne yapsın zavallılar. Görünen o ki; 3-5 tane engelli arkadaşımızı kullanmak acziyetine dahi girdiler. Bu mu engellileri adam yerine koymak? Yani CHP arkadaşlarımızı itiraz ettiği zihniyete karşı "siz adamsınız" demek için eyleme çağırmış. İroniye bak çay demle:confused:

Sevgili CHP ÖMSS ile ilgili neredeydi, atama sorunları-ek atamalar, EMSS yapılması, EKPSS tarihleri, Engelli Öğretmen Atamaları vs. vs. neredeydi?

Şimdi konu engelliler için bunca atak yapmış -hatalar, eksikler çok da olsa- bir sürü başlangıç yapmış partinin bir yetkilisinin yanlış anlaşıldığını söylediği bir açıklama için sokağa mı dökülmeye davet etmiş.

Bu tavrıyla engellileri çook ama çoook adam yerine koyuyor CHP. yaw he he.! Biz de yedik. UTANMAZ CHP!

Sen SÖZDE adam yerine koyuyorsun engellileri!!
Bu tavır, o açıklamayı yapan adamdan, milletvekili midir nedir, daha da ağır bir hakarettir bize! Engelli olabiliriz ama salak ASLA!

şimdi engellilere hakaret edildi diyerek eylem yapmak isteyen sizler o kadar adil tarafsızsanız burda akp ye oy verenlere makarnacı cahiller vs.. diyerek hakaret edenlere neden sesiniz çıkmıyor size lan denilse küfürde bize ana avrat sövülse hakmı oluyor ayrıca formda yönetici olmak fikirsiz olmak anlamınamı geliyor insan düşündüğünü yazamayacaksa bırakın yönetici olmayı üye olarak bile burda ne işi var chpnin düzenlediği eylemi siyasi olarak görüp desteklemeyen bizler chpyi eleştirirken siz neden kişiselleştirme gereği duyuyorsunuz

:) hala engelli haklarını savunacaklarına herkes bir siyasi parti hakkıdır savunmaya devam ediyor :D yahu arkadaş örgütlenmemi dersiniz, teşkilat mı dersiniz ? adına bilmem haklarınızın gasp edildiğini bağımsız bir şekilde ne zaman nüfus gücünüzü birleşip ortaya koyarsanız alırsınız, bunun farkına vardırmalısınız önünüze ne konursa ona razı gelmeyin hakkınızı kepçeyle gösterip sadece çay kaşığı ile veriyorlarsa bütün engelliler hep bir ağızdan isyan bayrağını çekmeli ama nerde siz biriniz akp dedikçe diğeri chp derse bir diğeri chp dediğinde diğeriniz akp derse arada kaybolur gidersiniz alacağınız :D saptan başka bişey olmaz kusura bakmayın herkes menfatinde herkes yolunda buna bizim camiada içinde kimse kusura bakmasın devam edin siz böyle sakın uyanmayın sakın haklarınızın nasıl yendiğini görmeyin takılın gidin bakalım çekin bakalım orada sadece engellileri anlatan bayraklar filamalar dövizler olsun kalabalık 10 binleri yüz binleri toplumu ayağı kaldırın toplumsal bir tepkiye öncülük yapın bakın sizin üstünüzden kimse siyaset yapıyor mu görelim muhatap dahi alınmayan engelliler bakın nasıl saygı gösterilir hale geliyor aksi halde burda sığ tartışmalarla devam ederek günleriniz geçer gider....

hala böle yorumlar yaza biliyosun ya ne dene bilirkş sen ve senin gibi zihniyettekilere ....
CHP'de muhalefet yapacak başka konu kalmadı. Ne yapsın zavallılar. Görünen o ki; 3-5 tane engelli arkadaşımızı kullanmak acziyetine dahi girdiler. Bu mu engellileri adam yerine koymak? Yani CHP arkadaşlarımızı itiraz ettiği zihniyete karşı "siz adamsınız" demek için eyleme çağırmış. İroniye bak çay demle:confused:

Sevgili CHP ÖMSS ile ilgili neredeydi, atama sorunları-ek atamalar, EMSS yapılması, EKPSS tarihleri, Engelli Öğretmen Atamaları vs. vs. neredeydi?

Şimdi konu engelliler için bunca atak yapmış -hatalar, eksikler çok da olsa- bir sürü başlangıç yapmış partinin bir yetkilisinin yanlış anlaşıldığını söylediği bir açıklama için sokağa mı dökülmeye davet etmiş.

Bu tavrıyla engellileri çook ama çoook adam yerine koyuyor CHP. yaw he he.! Biz de yedik. UTANMAZ CHP!

Sen SÖZDE adam yerine koyuyorsun engellileri!!
Bu tavır, o açıklamayı yapan adamdan, milletvekili midir nedir, daha da ağır bir hakarettir bize! Engelli olabiliriz ama salak ASLA!

yıllardır ankarada yaşıyorum bu kadar sakatı bir arada görmedim . allahtan arabayla çarptıgı engelliymiş . bir kusurun varki allah seni böyle yaratmış . biz engellileri adam ettik .

yukarıdaki yazılanlar bana ait değil arkadaşlar . birileri çıkıp hükümet şöyle hak verdi böyle hak verdi başkaları hiç birşey vermedi gibi laflar ediyor bu kişilere şunu sorarım kaç para yada hangi yasa sizin insan olma onuruzdan daha üstün ? 1) bu bir hak verme meselesi değil 2 ) bu ilk defa söylenen masum bir hata değil 3 ) bu seni aciz aşşagılık zararlı sınıfsız ve gereksiz görme meselesidir . '' ONURUN OLMADIKTAN SONRA HİÇ BİR EVLAT SANA CANDAN BABA DEMEZ ''

sayın demirc
yönetici olmak fikirsiz olmak anlamına gelmez lakin tarafsız olmak anlamına gelir . bu siteden faydalananların ortak özelligi engelli veya yakını engelli olanlardır . siz sarışın esmer uzun kıssa çirkin yaşlı genç kadın erkek çocuk sanatcı boş gezenin boş kalfası başbakan muhalefet lideri siyah yada mavi olabilirsiniz bunlar sorun teşkil etmez ama yönetici olarak taraflı olursanız bu sorun teşkil eder neden ? hepimiz öncelikle engelliyiz

Saygılar sunarım

okudum bastan sona partı kavgası sahıs kavgası olmuş . chp ne yaptı denıyo . suan saat ıle vardıyalı ıle çalışıyorsan emeklılık için hakkın varsa ecevıt sayesınde . kızdığımız nokta ŞİMDİYE KADAR ADAM DEĞİLDİKTE ŞİMDİ Mİ ADAM OLDUK .benım çalışmalarımdan maaslarımdan harcamalarımdan vergı alınırken adam değilmiydik .

gençler bılmezler eskıden boru öterdı sabah karanlığında işçiler fabrikaya gıderdı . akşam ezan okunurdu fabrikadan çıkış olurdu . yoktu oyle 08-17 saatleri . emeklılık dıye bişi yoktu gençken kazandığını yıyordun yaşlanınca . sgk yoktu hasta olunca paran varsa dr yüzü görüyordun . boşuna siyasi kavga yapmayın ne yapmış ne yapmamış dıye ..

size tavsiyem aklınızı başınıza alın allahdan korkun azıcıkda olsa nankörlügün bu kadarıda fazla ,bu ülke bu tarihe kadar hiç bu kadar yaşanılır ve rahat olmadı sadece dindar diye ne bu düşmanlık ...

Aradaşlar konu ne Chp nin engelli politikası nede Akp veya bir diğer partinin engelli politikasıdır.Hatta bu konu sadece engellileride ilgilendirmiyor.Kendini bilmez bir densizin çıkıp engelliler bizim zamanımızda adam muammelesi gördü demesi bu olayın ana temasıdır..Bu sözlerden sonra bu miletvekili hakkında partisi bir işlem yaptımı? Yapmadıysa aynen o milletvekilinin görüşlerine katılıyorlar demektir.Böyle insan onurunu ayaklar altına alan bir söz karşısında hiç bir engelli derneği adım atmadı.Gönül isterdi ki bu çıkışı, engelli bir derneğin öcülüğünde hep birlikte yapsaydık.Böyle bir çıkışı yapanda CHP oldu.Muhalaefet partisi olarak zaten görevlerinden biride budur.CHP nin yaptığı bu insan onurunu yücelten davranışı yürekten destekliyorum.Oy verin vermeyin sevin sevmeyin mühim değil.Herkesin suspus olduğu bir dönemde bayrağı eline alıp meydanlara çıkma ve engellinin onurunu kurtarma mücadelesine önayak olmasını tüm yüreğimle destekliyorum.Darısı diğer siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarına.İnşallah diğer şehirlerimizdede bu tür eylemler o milletvekili istifa edene kadar devam eder.

size tavsiyem aklınızı başınıza alın allahdan korkun azıcıkda olsa nankörlügün bu kadarıda fazla ,bu ülke bu tarihe kadar hiç bu kadar yaşanılır ve rahat olmadı sadece dindar diye ne bu düşmanlık ...
Ne alakası var konuyla dindarlığın , Esas sen kendine çeki düzen ver .Saçmalıyorsunuz !

Günaydın..arkadaşım aynen katılıyorum..bakın çalışanın işveren tarafından yapılan o kadar ayrımcı davranışlarına karşı kimse sesini çıkarmaz..4 ağaç için ayaklanırlar zamanında ne ormanlar gitti nerdeydi bu millet..adam başarılı istikrarlı bi hükümet var..adam aslında doğru söylemiş..anne babamız bizi adam yerine koymadı daha ne bekliyoruz...

okudum bastan sona partı kavgası sahıs kavgası olmuş . chp ne yaptı denıyo . suan saat ıle vardıyalı ıle çalışıyorsan emeklılık için hakkın varsa ecevıt sayesınde . kızdığımız nokta ŞİMDİYE KADAR ADAM DEĞİLDİKTE ŞİMDİ Mİ ADAM OLDUK .benım çalışmalarımdan maaslarımdan harcamalarımdan vergı alınırken adam değilmiydik .

gençler bılmezler eskıden boru öterdı sabah karanlığında işçiler fabrikaya gıderdı . akşam ezan okunurdu fabrikadan çıkış olurdu . yoktu oyle 08-17 saatleri . emeklılık dıye bişi yoktu gençken kazandığını yıyordun yaşlanınca . sgk yoktu hasta olunca paran varsa dr yüzü görüyordun . boşuna siyasi kavga yapmayın ne yapmış ne yapmamış dıye ..

vallla biz adammışız ama adam haklı gibi görünüyo cidden adam olması gereken ve hala eklı başına gelmemiş ve adam olamay ihtiyacı olan kişiler görüyorum yorumlarda biz evet iyi etti chp yanımızda oluyo bize destek vermek için en azından bu sözü o adama yedirmek için ama yukarda da gördüğüm kadar 3, 5 ......olamayan hala parti kavgasına dönüştürmeye çalışıyo daha öncede belirtik amac burda bu eylemi CHP MHP Yapması değil önemli olan yapılamsı burda engelli olup da evet adamın dediği gibi adam edemedikleri bu kadar ağır bir lafa ses çıkarmayıp sessiz kalırken chp yürekliliği ile ön ayak oluşu bunların zoruna gidiyo korku diyorum artık çünki yaptıkları, eksikliklleri, bir bir görülüyo artık halk ve şu adam ettikleri engelliller sayesinde ,umarım bu milletvekilim şu aklı başında olmayan ve adam olamayanları da adam eder:):) bartıkda akıllarını başlarına toplarlar, biride çıkmış biz burda adam edilmekten edilmemelten bahsederken oda dinden bahsediyo :):)

O kadar dindarlar ki, Malatya'da cami yıkılıp yerine AVM yapılıyor. Sizin din anlayışınız bu işte.

Günaydın..arkadaşım aynen katılıyorum..bakın çalışanın işveren tarafından yapılan o kadar ayrımcı davranışlarına karşı kimse sesini çıkarmaz..4 ağaç için ayaklanırlar zamanında ne ormanlar gitti nerdeydi bu millet..adam başarılı istikrarlı bi hükümet var..adam aslında doğru söylemiş..anne babamız bizi adam yerine koymadı daha ne bekliyoruz...

siyaset yapmayalım diyoruma am bu tür yazıları okuyunca dayanamıyrum:):) bak kardeşim seni ailen adam yerine koymadıysa bu adamlar sana 3 makarna 5 torba kömür yerine adam yerine zaten koyamaz :):) bunlar aldatmaca ben senin ne olduğunu çok iyi biliyorum ağzımı actırma benim kenidni 3 makarna 5 kömürlemi adam yerine konmuş sanıyon sen :):

degerli mod kardeşlerim sizden ricam benim bu konuda olan mesajlarımı silmeniz ,size minnettar kalırım şimdiden çok teşkkür ederim...
seviye düşdükce düşmüş mahalle kavgası gibi ben alışık deyilim böyle şeylere:(

ŞEMİCİM BURDA Bİ YORUM YAPMIŞSIN buna iyi yada kötü elbette cevap verilir ama burası dinin yada partilerin kıyaslandığı bi yer değil sen dinden bahsetmişsin konumuz din değil kendini bilmez bi milletvekilinin çıkıp akp olarak özürlüleri adam yerine koyduk demesi herkesin dini kendine biz bu adamın yanlışına birlik beraberlik olalım diyoruz burda mahalle kavgası yok ama sen din ben namaz öbürü oruç derse konu dağılıp gider:):)

kardelenn;

bunları dağıtırlırken veya verilirken yanındaymıydın sağcı solcu kavgası başlatılmak istendikçe sizde kaşık sokmaya devam edin başaracaksınız

evet yanındaydım komşularıme verildi:):)hatta ve hatta yapılan mitinglerde para da verdiler katılmaları için

eskiden sadece sağcı solcu kavgası varmış. şimdi ise, kürt-türk ayrımı, başörtülü-açık ayrımı, alevi-sünni ayrımı, akp li P ve diğer P ayrımı, daha sayamadığım şekilde devamlı insanları bölme çabası var 10 yıldır. eskiden daha iyiymiş yani.

şem_i;

saçmaladığını anlayınca hemende duygu sömürüsü. neymiş efendim mahalle kavgasına dönmüşte hanımefendi alışkın değilmiş. sen değilmisin alakasız yere dini ortaya atmaya çalışan? 6 sayfa içerisinde senin kadar belaltı tartışan çıkmadı.

bunları dağıtırlırken veya verilirken yanındaymıydın sağcı solcu kavgası başlatılmak istendikçe sizde kaşık sokmaya devam edin başaracaksınız

POSTACI AKP'DEN MAKARNA GETİRİYOR!

okumak yada bakmak istersen buyur

akp-nin-se%C3%A7imleri-k%C3%B6m%C3%BCr-ve-makarna-ile-kazanmas%C4%B1_468203.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt