Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AKP'ye karşı engelliler yarın İstanbul'da eylemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:):):)) siz böylesiniz işde hani nerde nasıl olmaz öyle şey isbat edilince 180 derecesiniz:):) arkadaşlar mert olun:)neyse konumuz bunlar değil gene dağıldı sorduğun için aydınlattım :):)

yoksula dar geçimliye yardım edilince oy rüşvetimi oluyor sızde

keşke yoksula ve dargelirliye etseler amacına ulaşsa ama onlara değl sizlere dağıtılıyo :):)sizde onun için toz kondurmuyosunzu

şeminin dediği mahalle kavgası şu an yapılan işde ve sana yeteince cevap verip aydınlattığımı düşünüyorum yörük yeter bu kadar:) hadi şimdi seni adam yerine koyanlara baş kaldırmaya geldi sıra:):)

sayın arkadaşlar konuyu kişiselleşti bir ve akp oy vereni cahil makarnacı kömürcü olarak görüyosunuz ya nedeyim işinize gelmiyor evet akp oy verdim ve savunuyorum yaptığı çoğu yasaları ama millet vekilini asla savunmuyorum evet akp liyim ne makarna ne kömür nede yardım aldım almadım almamda çok şükür kendi ekmeğimi kendim kazanıyom ama AKP OY VERDİM DİYE KİMSENİN BANA MAKARNACI KÖMÜRCÜ DMEK DE KİMSENİN HADDİNE DEĞİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL VE HANİ DİYORLAR YA CAHİL NE MEZUNU OLDUĞUMUDA YAZAYIM SİZE GÖRE BU ÜLKENİN YÜZDE ELLİSİ SALAK CAHİL KÖMÜRCÜ MAKARNACI hem insanları böyle aşağılayacaksınız hemde oy isteyeceksiniz ayıp beeeeeeeeeeeeeee bir insan köylü olabilir okumuş olabilir şehirli olabilir engelli olabilir ama özünde cahilde olsa insandırrrrrrrrrrrrrr insan

YÖRÜKOGLU;

yahu daha iki mesaj önce inkar ediyordun. gerçekliği ispatlanıncada kıvırmaya başladın yardım filan diye. ya lafının arkasında dur yada hiç bişey yazma.

yandaşlarına yani o zaman bizde sağcı solcu engelliler diye ayrilalim

yahu daha iki mesaj önce inkar ediyordun. gerçekliği ispatlanıncada kıvırmaya başladın yardım filan diye. ya lafının arkasında dur yada hiç bişey yazma.
sen benden iyi kıvırırsın resme bakarsan sosyal yardımlaşmanın verdiği yardım oldugunu anlarsın gerzek sabah sabah adamın siniri zıplatma

turan yılmaz;

kimse kimseyi aşağılamıyo olmayan bişleyleride söylemiyoruz bak linkl attım ki inkar etmeyin diye he isbat edince yardım ayağına yatmayın ben kişisel oarak veşi makarna aldı yörük kömü r aldı demedim şerefinle kazanııp yiyosan ne mutlu sana benim sözüm şerefsizlik edenlere ha tabi muhtaç olanlara verilsin yardımlar yapılsın çocuklar yardımlar edilsin okutulsun okullar yapılsın keşke yerini bulsa ama bulmuyo

kardelenn;

hadi yardımları geçtim ben tüm tv kanallarına bakarım ister yandaş ister muhalefet ister başka bunu halk tv akp oy verenleri cahil bir kesim kardeşim olarak tanımladı EVET BEN okumuş cahilim salağım peki bu zihniyet biz salaklardan şimdi oy istiyo bizim hakkımızı savunuyo sokağa ondan cıkıyo öylemi

Yardımları belirleyenler kim insanlar ben muhtacım diyor yalvarıyor muhtar onaylıyor buna istinaden kaymakımlık aracılığı ile veriliyor alan hak etmeden alıyorsa o onun şerefsizliğidir. İzmirde chp belediye süt dağıtıyor alanlar oy içinmi alıyor ve dağıtan oy içinmi size göre ozamn oy için belediyeler burs veriyor ozamn gene size göre oy için dağıtılıyor yanlış bir düşünce sadece görmek istediğiniz gibi görmeyin bu ülkede gerçekten o kömüre o erzağa muhtaç insanlar var sizin gibi insanlar yüzünden dağıtılmadığı zamn onun suçluları sizlersiniz aln insanların düşünmesi gerekiyor onu bana göre dağıtan değil muhtaç olmadan alan şerefsizdir

TURAN BEY BAK NE YAPALIM BİLİYOMUSUN ŞU AN KONU FARKLI BAŞLIK ACIN AKP CHP MHP DİYE parti tartışmasını isbatlarımızı orda yapalım burda sen bana ben sana öbürü bana derken konu daığılıyo konumuz burda faklı:)

ISPARTAKUS;
burda ona buna şuna oy ver diyen yok bak hala konuyu anlamamışsın konumuz BİZİ AŞAĞILAYAN ADAM DEĞİLMİŞİZDE ADM YERİNE KOYAN ŞU ZATTA HADDİNİ BİLDİRELİM HA BUNU YÜREKLİLİK GÖSTEREN CHP İLE YAPMAYALIM SİZLER ORGANIZE EDİN YAPALIM KONUMUZ CHP MHP KAVGASI DEĞİL KONUYU ÖRT BAS ETMEYİN:):) KİMSENİN KİMSEYE OY VER DEMEYE HAKI YOK AMA YAPILANLARI GÖRMEZDEN GELEMYİN BURDA AKP NIN YYAPTIKALRINI ELEŞTİRİRİSEK KONU DAĞILIYO KONU AÇIN O ELEŞTİRİLER ORDA YAPILSIN FATİH.

Evet arkadaşlar o sözü "Engellileri insan yerine koyduk, adam yerine koyduk gerekli tepkiyi gösterelim ama chp ile değil kendimiz yapalım hatta osözü söyleyene partisidi arkasında duruyorsa partisinide proteto edelim ama bu işin içine chp mhp girdiği zaman işin boyutu değişiyor o yüzden onlar olmadan yapalım bizlerin yanında hiç bir siyasetci yok şimdi oyları için bizleri kullanmalarına izin vermeyelim

en başından benden bunu dedim kendimizi kullandırmayalım partisiz sade engelliler olarak protesto edelim

yelpaze;

yelpaze ......bilmeden konuşma ..60 lı yıllarda ecevit ,30 yaşında çalışma bakanı olarak çok işler ve sendilalaşmayı sağlamıştır .sendilaşmakta goministlik değil ,sağlam ,engelli ,kadın,çocuk ve hayvan yeşil hakları herşeyi kapsar.... öncelike şeker yokluğu insanlarda uyuz hastalılı yaptığı için şeker fabrikaları kuruldu ..sıtma ve verem hastalıkları için doktorlar bilimadamları getirtildi hepsi de osmanlıdan kalan ağır borç yükleri altındayken borçlanmadan ve CHP zamanında ... eti madenleri işleteleri ,demir çelikler ,çimento fabrikaları ,sümerbanklar ..binlerce km demiryolları daha bir çok yatırımlar dev yatırımlardır ve CHP zamanında yapılmıştır ..teyyüBün dediği gibi bizden den önce telefon mu var dı, hiç bir yatırım mı vardı ,herşeyi biz yaptık ,sümme haşa bu ülkede cami ve din ile yoktu biz yarattık diye ağzınan cıkından meydanlarda atıp tutmasını alkışlayanlar ne kadar akıllı acaba, deyip de kanmaya tayyip dizileri izlemeye başka muhalefet konuşurken aliye nasıl kurtulur dizileri izlememeye devam edersen, mitinglerde ..teyyyübün götününün gılını yiyim yiyen yengelerden akıl alırsan ve toplum gözlelerim öyle...söyleyecek hiç bir şeyim olmaz.. böyle devam edersen ...kimseye birşey anlatamayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt