Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerden muaf oldum. Sisteme ne kadar sürede düşer?

Muaf olmuşsunuz... Herhangi bir sıkıntı yok.

Sistemsel gecikmeler olabiliyor,güncellenir merak etmeyin.. @Skyline,

nisanın başında muaf olduğumu belirten yazı e-devlete düştü. bugünde askeriyeden kağıt geldi muaf oldunuz diyor . süreç bitti benim için .

@Skyline, evet artık askerlikle ilişiğiniz kalmadı. Ama savaşta ve barışta muaftır mı yazıyor yaksa sadece barışta muaftır mı yazıyor?

@dreamfail,
Karar kısmında barışta ve seferde askerliğe elverişli değildir yazıyor. atipik psikoz ve kilo fazlam var.

@Skyline, bu konu başlığında eski mesajlarınızı gördüm ve tüm sorularınız cevaplanmış. Ve kesin cevabınızı

@OğuzHan112 bey cevaplamış. Israrla neden sordunuz onu anlamadım.

@dreamfail,

Yanlış anlaşılma var, ben soru sormadım son durumumu yazdım. sorduğum soruları cevaplayanlarada teşekkür ederim

@kara duman, ben askerlikten muaf oldum ancak ehliyet alıcam muaf raporunda zeka geriliği diye yazıyor sıkıntı yaratır mı bu bana

@kara duman Arkadaşa diğer başlıklarda cevap yazdım.. tatmin edemedim bir türlü 🙂

@bayram icen
F78.9: Diğer zeka geriliği, davranış bozukluğu belirtisi olmadan. zeka geriliği var ancak davranışlar normal kabul edilmiş.

Ehliyet almanıza mani değil.

Diğer başlıklarda gerekli tüm cevapları yazdım size.

Son düzenleme:
Askerlikten muafsın dediler hastanede e devlette erteleme diyo bilen biri yardımcı olabilir mi

@OğuzHan112 yardımcı olur musun

Hastane sağlık kurulu tarafından verilen karar sonucunda tarihine kadar ertelenmiştir
26/06/2025

1 yıl ertelenmiş.

Veya sistemsel bir hat olabilir..

Askerden muafsınız diyen kimdi peki?

@Brs19,

Askerlik yapmayacaksın demişti doktor ben çıkınca karar mı değiştirdi

Bu gibi durumlar pek nadir görülüyor..ön muayenede verilen karar genellikle onaylanır.

İsterseniz..hastane yakınsa..bilgi amaçlı heyet sekreterliğine gidip bir kontrol ettir.

Hastane sağlık kurulu tarafından verilen karar sonucunda 26/06/2025 tarihine kadar ertelenmiştir

Buna göre 1 yıl ertelenmiş görünüyor.

@Brs19,

b sınıfına aldılar sadece seferberlik zamanında askere çağırıyolarmış

@OğuzHan112, merhaba rahatsız ediyorum ama ben 2023 Şubat ayında muaf oldum e devlette de gözüküyor muaf tutulmuştur yazıyor ancak e devletten askerlik durum belgesine baktığımdq askerlikle bir işleminiz bulunmamaktadır 03/02/2023 yazıyor bu tarih hep yazacak mı değişir mi yoksa aklıma takıldı da

@Brs19, b sınıfı diye nerde yazar bende muaf oldum ama savaşta ve barışta askerliğe elverişli değildir

Benimde yürümede bozukluk var muayene olsam muaf olur muyum sizce ve herhangi bir sağlık raporum yok

Merhaba
geçen hafta girdiğim heyet sonucu e imzalı tsk raporum barışta askerliğe elverişli değildir diye düştü bu akşam
ama askerliğim kısmında Askerlik hizmet tercihlerinizi yapmanız beklenmektedir yazıyor beklemek dışında yapmam gereken bir durum var mı ?

Üst Alt