Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beğendiğiniz Sinema Filmleri

Sadece Sen
sadece-sen-film-elestiri.jpg

Ask tesadufleri sever, kardeşim benim,deli bal, arama motoru,annemin yarası bunları izledim güzeldi tavsiye ederim

Tamam mıyız çok da eleştiri aldı aslında
Ben de görümce filmine gittim yeni.canım gülmek istiyordu,güldüm :)

Herhalde Türkiyede benden çok film seyderen çok az kişi vardır :) son zamanlarda çıkan en güzel filmler
bunları izleyebilirsiniz,

Marslı
Yıldızların arasında

fakat benim gibi çok film izleyen birisi iseniz daha değişik sektörlerin filmlerini farklı birşey izlemek istiyorsanız
masquerade korean yapımını tavsiye edebilirm çok güzel tarihi biyografi filmi
romantik sevenlere ise the classic önerebilirim

Tünelin Ucunda / Al Final Del Túnel
karakteri kendimle özleştirerek izledim muthiş film tavsiye ederim imdb 8.1 akıcı sürükleyici bir film
bir engelli ispanyolun aksiyon filmi
al_final_del_tunel.jpg

Lıghts Out

David F. Sandberg'in 2013 yılı imzalı kısa filminden bu kez uzun metraj olarak beyazperdeye uyarladığı film ailesine dadanan bir doğaüstü varlığın gizemini çözmeye çalışan Rebecca'yı temel alıyor. Rebecca küçük kardeşini kurtarabilmek için bu gizemli varlığı yok etmenin bir yolunu bulmaya çalışıyor. Filmin başrolünü Point Break'in Samsara'sı olan güzel yıldız Teresa Palmer üstleniyor.

www.youtube.com/watch?v=6LiKKFZyhRU

Tiempo Sin Aire ( Soluksuz)
Kolombiyalı bir hemşire olan Maria, kızının üç askerin ellerinde can verişine şahit olmuş ve en küçük oğlunu da yanına alarak Kanarya Adalarına intikam almak için yola çıkmıştır. Elinde sadece, üzerinde Ivan yazan, adamlardan birinin fotoğrafı vardır. Yolculuğu sırasında Gonzalo adında bir psikolog da ona katılır. Diğer yandan adada huzurlu bir hayat sürdüren Ivan ve kızarkadaşı, hayatlarının sonsuza dek değişecek olduğundan haberdar değildir.

356744.jpg

Kendi Kendine Küçülen Adam - The Incredible Shrinking Man
1957 yapımı bu film bir gemi kazasında radyoaktif sızıntıdan dolayı küçülmeye başlayan bir adamın hikayesini anlatır. zamanına göre görsel efektlar mükemmeldir

google dan aratarak türkçe düblaj izleyebilirsiniz

Cennetin Rengi

1999 - İran Tür : Aile , Dram
Süre: 90 Dak.
Yönetmen : Mecid Mecidi
Oyuncular : Mohsen Ramezani , Behzad Rafi , Hossein Mahjoub , Elham Sharifi , Farahnaz Safari
Senaryo : Mecid Mecidi
Yapımcı : Mehdi Karimi , Ali Ghaem Maghami

Film Özeti

Küçük Muhammed (Mohsen Ramezani),Tahran 'daki bir körler okulunda yatılı olarak eğitim görmektedir.Kör olarak doğmuştur ve çevresindeki dünyayı dokunarak ve işiterek anlamaya çalışmaktadır.Okulu yazın tatile girdiğinde babası onu almak ve köyüne götürmek üzere okula gelir.Muhammed'in annesi ölmüştür ve babası yeni bir evlilik planlamaktadır.Özürlü bir çocuğun evlilik planlarını bozacağından endişelenen baba sürekli olarak ondan kurtulmak için çareler arar.Köyde ise Muhammed'i yazı birlikte geçirecekleri sevecen iki kız kardeş ve yaşlı ninesi beklemektedir.

Black

Konu: Hayatını karanlıkta yaşamaya mahkum sağır ve kör bir kızın, öğretmeni sayesinde hayatın abecesini öğrenmesinin konu edildiği; dram yönünün sömürülmeyip sadece ortaya konulduğu, sürükleyici ve izlenesi bir eser. kızlarına belli kalıpların içerisinde baktıkları için başarılı olamayan bir aileye, öğretmen bakış açısının bolluğu ile karşılık veriyor ki bu sayede imkansızı-bu da asla öğrencisine öğretmediği bir kelime- başarıyor.

SADECE SEN filmi aşk dram duygusallık yüklü bir filim bu filim ilk çıktığında sinamada izlerken kiz arkadaşım aglamıştı duygu yüklü bir filim gerçekten

Boyka 4 : dövüş sahneleri gayet güzel keyifli bi filmdi.

Orijinal adı: Chce sie zyc

İngilizce adı : Life feels good

Türkçe adı: Her şeye rağmen

2013 Polonya yapımı bir film. Cerebral palsynin (spastik) ağır şekilde etkilediği bir gencin gerçek yaşam öyküsünü anlatıyor. İletişim kurabilmenin hayatta ne kadar önemli olduğunun da farkında olmamızı sağlayacak filmi özellikle cp'lilerin ve cp ile ilgili herkesin izlemesi tavsiye olunur.

Dün izledim Yenilmez-4 Ama beş kuruş etmezdi bence (dövüş sahneleri hariç).

[FONT=arial]Orijinal adı: Hasta La Vista

Türkçe adı: Hoşçakal

2011 Belçika yapımı bir film. Farklı engellere sahip üç arkadaşın bir amaç ve özgür olmak adına, belçika'dan ispanya'ya doğru bir yol hikayesi ve yaşadıklarını konu alan eğlenceli bir film.[/FONT]

Üst Alt