Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beğendiğiniz Sinema Filmleri

kapan-125x160.jpg
Get Out ( Kapan ) IMDB 7,7 güzel bi film

MV5BMTUxNzUwMjk1Nl5BMl5BanBnXkFtZTgwNDkwODI1MjI@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg
BARRY SWAL (KAÇAKÇI) 7,3 IMDB ( NORCOS DİZİNİSİNİ İZLEDİYSENİZ BUNU MUTLAKA İZLEYİN) TOM CRUISE BAŞROLDE

[FONT=Arial]80`lerde Pablo Excobar icin pilotluk ve uyuşturucu kaçakçılığı yapan Barry Seal aynı zamanda da CIA için çalışmaktadır. Amerika tarihindeki en büyük operasyonlardan birini yürüten Seal, CIA için silah kaçakçılığı da yapmıştır. Pilot Barry Seal'in hayatından uyarlanan filmin yönetmenliğini Doug Liman üstlenirken, başrollerinde ise Tom Cruise var
[/FONT]
[FONT=Arial]

[/FONT]
dunkirk-1496910250.jpg
DUNKIRK MDB 8,4 KESİNLİKLE İZLEYİN
[FONT=Arial]Christopher Nolan'ın 2. Dünya Savaşı'nın kaderini belirleyen olaylardan biri olan Dunkerque Tahliyesi'ni konu edinen filmi, yüz binlerce İngiliz ve müttefik askerlerinin, düşman askerleri tarafından etrafının sarılması ile başlar. [/FONT]
[FONT=Arial]Arkaları deniz olan bir yerde sıkışan askerler, düşman saldırısına karşı çaresiz bir durumda kalırlar. Başrollerinde Mark Rylance, Kenneth Branagh ve Tom Hardy'nin yer aldığı filmin kadrosunda ayrıca Jack Lowden, Aneurin Barnard ve ilk kez film deneyimini yaşacak olan Fionn Whitehead ile Harry Styles da yer alıyor. Filmi kendi senaryosundan uyarlayacak olan yönetmene yapımcılık koltuğunda da Emma Thomas eşlik ediyor.[/FONT][FONT=Arial]

[/FONT]

WİT

Kanser teşhisi konan öğretim elemanının hayatını sorgulamasını konu alan filmde hastane ortamındaki hastayı nesneleştiren soğuk bir ortama da vurgu yapıyor...Ancak hemşirenin hastayı desteklemesi ve samimi tavrı oldukça duygulandırıcı.İşini iyi yapmanın yanında yapılan işin de insancıl yapılması gerektiği,insanı nesneleştirmeden değerli olduğunu hissettirmenin ne kadar önemli oduğunu anlatıyor...

A Wake

Clay adında biri, açık kalp ameliyatına girmek üzereyken anestezi işe yaramayınca uyanıyor ve her şey bir kabusa dönüşüyor. Paralize bir hala gelir ve uyanık olduğunu doktorlara bir türlü söyleyemez. Anesteziden ayılmış olması sonucu acıyı ve olayları duyar ve farkındadır ancak bedeni etki altındadır halen. Olaydan haberi olmayan ameliyathanedekiler işlerine devam ederlerken çaresiz Clay de kendi iç yolculuğuna çıkar. Psikolijik gerilim türündeki film, Momento ve Altıncı His filmleri ile karşılaştırılacak değerde görülüyor.

Efsane Adam - [FONT='inherit'][FONT=arial]The World's Fastest Indian

[/FONT]
[/FONT]
the_worlds_fastest_indian.jpg
[FONT='inherit'][FONT=arial]

[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial]Gençlik hayallerinin kaybolmasına izin vermeyen bir adam... Anthony Hopkins gerçek bir hikâye ile karşımızda dünya hız rekoru efsanesi Burt Munro rolünde. Yaşamı boyunca klâsik Indian motorsikletini mükemmelleştimeye çalışan Burt, dünyanın bir ucundan Utahtaki Bonneville tuz çöllerine motorunu denemek için yola çıkar.

[/FONT][FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=Arial]Yapımı:2005 - ABD , Yeni Zelanda , İsviçre , Japonya[/FONT]
[FONT=Arial]Tür:Biyografi, Dram, Komedi, Macera, Romantik, Spor[/FONT]
[FONT=Arial]Süre:127 Dak.[/FONT]
[FONT=Arial]Yönetmen:Roger Donaldson[/FONT]
[FONT=Arial]Oyuncular:Anthony Hopkins, Antony Starr, Jessica Cauffiel, Craig Hall, Chris Williams[/FONT]
[FONT=Arial]Senaryo:Roger Donaldson[/FONT]
[FONT=Arial]Yapımcı:Roger Donaldson, Gary Hannam

[/FONT][FONT=Arial]

[/FONT]
[FONT='inherit']
[/FONT]

Umarım ilk defa ismini duyacağınız filmlerdir.

Black (2005)

-Uğur Yücel ve Beren Saat yeniden çektiler ismi: "Benim Dünyam" fakat orjınalinin tadını vermedi. Hint yapımı =)

Anestezı (2007)

-Ameliyat ortasında uyandığınızı acıları hissedebiliyor ama hareket edemediğinizi düşleyin.

Yedi Yaşam (2008)

-Tanrı dünyayı yedi günde yarattı. Bense, benimkini yedi saniyede mahvettim...
Will Smith

Alacakaranlık serisi
Fantastik filmleri sevenlere tavsiye ederim...

Son günlerde izleyip bayıldığım film "Passengers" sinema severler lütfen es geçmesin :)

Harold ve Maude

MV5BZGJmYzZiOWQtMmZmZS00MzY3LThmNTYtYjUxNTYxOTI4ODJjXkEyXkFqcGdeQXVyNzU1NzE3NTg@._V1_CR0,45,480,270_AL_UX477_CR0,0,477,268_AL_.jpg

Yalnızlık çeken Harold ile, sık sık gittiği cenazelerden birinde tanıştığı ve kendisine yaşamı sevdiren ileri yaşta bir kadın, Maude'nin komik, eğlenceli ama bir o kadar da anlamlı arkadaşlıkları :)

Elbette izledim. İzlemesen nasıl paylaşıp, yorum yapabilirim?

seker kiz;bende izledim komik film çok eski film siyah beyaz eski filmleri seviyorsunuz sanırım

Eski ya da yeni olması fark etmez. Sanatsal değeri olması yeterli benim için.

Son zamanlarda gidip beğendiğim müslüm var gerçi doğumdan ölüme uzun metraj hayat filmlerini bizim Türk yönetmenler yapamasa da müslüm kısmen güzel olmuş diyebilirim ama eleştirilmesi gereken yerler elbette var fakat resmin tamamına baktığımız zaman ben çok beğendim. bir kaç gün için de börüye gitmeyi düşünüyorum zaten merakla beklediğim bir filmdi..
ya hangi birini yazayım bilemedim benim beğendiğim film listem çok kabarık fakat son çıkan gittiğim filmleri değerlendirisek arif v 216 müslüm falan gibi Türk sineması duyguyu eskisi gibi veremiyor diyebilirim

[FONT=Arial][FONT=arial][SIZE=2][FONT=arial black]Küçük Cadı[/FONT]
Vizyon tarihi: [/SIZE][/FONT]25 Mayıs 2018 (1s 43dk)[/FONT]

[FONT=Arial]Yönetmen: Michael Schaerer[/FONT]
[FONT=Arial][FONT=arial]Oyuncular:[/FONT] Karoline Herfurth, Suzanne von Borsody, Momo Beier devamı[/FONT]
[FONT=Arial]Tür :Macera, Fantastik, Komedi[/FONT]
[FONT=Arial]Ülke: Almanya
Yetenekleri henüz tam gelişmemiş olan genç cadı, yeteneklerini geliştirebilmesi için yetişkin cadılardan yardım ister. Ancak kötülükle beslenen yetişkin cadılar, iyiliksever cadıya yardım etmek istemezler ve onu dışlarlar. Ama genç cadının onların kurallarına uymaya niyeti yoktur. Hem yetenekli hem de iyi kalpli bir cadı olmanın yollarını arayacaktır.

Hem eğlenceli hem anlamlı, güzel bir film

[/FONT]
DroKxAG60b5cdmKuCQKMqbiXizCJ7OHY7dSIhmS0ROPzjzj73Y1TONKfUmAg8hA0kmKZ9g=s85

Strangled

[SIZE=3]2016 Macaristan yapımı , gerilim, Suç türünde bir film.

Gerçek bir hayat hikayesine dayanan film, 1950 ve 60'lı yıllarda geçiyor. Bir kadının tecavüz edilerek öldürülmesinin ardından, o kasabada yaşayan Akos Reti apar topar idama götürülüp sonra 25 sene ceza alır. Aradan 7 sene geçtikten sonra aynı kasabada kadınları vahşice öldüren seri katil tekrar ortaya çıkar. Şehirden gelen yeni savcı, gerçek katili bulmak için soruşturmayı ele alır.

[/SIZE]
YQR2Ak.jpg

Strangled

[SIZE=3]2016 Macaristan yapımı , gerilim, Suç türünde bir film.

Gerçek bir hayat hikayesine dayanan film, 1950 ve 60'lı yıllarda geçiyor. Bir kadının tecavüz edilerek öldürülmesinin ardından, o kasabada yaşayan Akos Reti apar topar idama götürülüp sonra 25 sene ceza alır. Aradan 7 sene geçtikten sonra aynı kasabada kadınları vahşice öldüren seri katil tekrar ortaya çıkar. Şehirden gelen yeni savcı, gerçek katili bulmak için soruşturmayı ele alır.

[/SIZE]
YQR2Ak.jpg

Aboo 😯 Pluvia bak gerçek korku

Acayip Güzelim

2018, Çin-ABD yapımı komedi filmi.

Dış görünüşü ve kişiliği ile ilgili yetersizlik duyguları taşıyan Renee, memnun olmadığı kilolarından kurtulmak için spor salonunda çalışma yaptığı esnada kaza geçirir ve başını çarpar. Kazadan sonra aynaya baktığında görüntüsünün değiştiğini, çok güzelleştiğini görür. Bu öz güven hayatında çok şeyi değiştirecektir. Ama nereye kadar...

a6843.jpg

@Zorro Strangled filmi pek pluvia' ya göre değil sanırım. O daha çok aksiyonlu korku filmlerini seviyor :)

Pluvia bu filmi beğenmez diyor doğru mu☺
Ama oda sever sihirli filmi

Zorro tecavüzlü sevmiyom aksiyon sevmem:)

Gerilim korku gizemli olcak

Hayaletli ruhlu perili:D

Karlı fırtınalı tsinamulu

Ayna ya bak ohalde👽

Bir felaketten arda kalan aynalar, insanı bambaşka yerlere götürebilir bazen. Ben Carson eski bir polistir. Birkaç yıl önce yangın faciası geçirmiş olan ve çalışanları vefat eden bir dükkanda gece bekçisi olarak görev yapmaktadır. Dükkanda her şey kül olmuş ve geriye bir iki ayna kalmıştır. Aynalar Carson ile iletişime geçer. Öyle ki ailesi tehdit altına girer ve Carson bu durumu çözmek için aynanın içindeki kötü ruhla savaşmak zorundadır.

Queen grubunun solisti olan Freddie Mercury muhteşem filmini kaçırmayın lütfen! mükemmel bir hayat hikayesi mükemmel bir ses insan doğarken yıldız doğuyor sonradan yıldız olunmuyor yani Lady Gaga da yapmış bundan esinlenip bir film ama Freddie Mercury tam bir başyapıt
Bohemian-Rhapsody-izle-125x160.jpg

[FONT=Barlow]Bohemian Rhapsody[/FONT]

Acayip Güzelim

2018, Çin-ABD yapımı komedi filmi.

Dış görünüşü ve kişiliği ile ilgili yetersizlik duyguları taşıyan Renee, memnun olmadığı kilolarından kurtulmak için spor salonunda çalışma yaptığı esnada kaza geçirir ve başını çarpar. Kazadan sonra aynaya baktığında görüntüsünün değiştiğini, çok güzelleştiğini görür. Bu öz güven hayatında çok şeyi değiştirecektir. Ama nereye kadar...

a6843.jpg

@Zorro Strangled filmi pek pluvia' ya göre değil sanırım. O daha çok aksiyonlu korku filmlerini seviyor :)

Filme bayıldım Melike, harika öneri için teşekkürler :)

korku ve gerilim tarzı filmler izlemeyin:confused: zaten halkın psikolojisi bozuk iyice bozulmasın gece uyurken zıplarsınız:eek: komedi, aksiyon, belgesel ara sıra dram iyidir.

Üst Alt