Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım
istanbul pendik sahilde semaver çay keyfi hem tanışma yapabiliriz arkadaşlar çok güzel yerdir bana yardımcı olabilecek birileri varsa organizasyonu başlata bilirim
Ben bu defa hayat memat meselesi bir durum olmadıkça kesin geleceğim. Tüm şartları zorlayacağım. Antalya yı oradaki atmosferi ve en önemlisi siz değerli dostlarımı çok özledim.
o tarzı sevmediğimden parti dikkatimi çekmedi ama izmirde sıradan bi buluşma yapılabilir ben hiç katılmadım daha önce burdaki herhangi bir organizasyona
Cem , gelirdim ama öyle çimlerde filan buluşma yazınca öylesine yapılan bir etkinlik zannettim . Şöyle daha creative bi organizasyon yaparsan sevinirim .
Mesela goa party olabilir , yazlık bi yerde deniz kenarı ya da şu çiğli de sasalı hayvanat bahçesi varmış o tarz bi yer .
Hem bol bol resim çekiliriz ,yeriz içeriz sohbetler ederiz güzel olur herhalde .
Maalesef Antalya bu yıl 150 liradan aşağı düşmüyor dedikodulara mahal vermemek ve durumu olmayan arkadaşları zora sokmamak adına Antalya buluşmasını yapamıyoruz affola
Arkadaşlar (İzmir) sanırım whatsupp grubu kurmuşlar ve oradan yazışıyorlar. Eğer yeni arkadaşların da katılmasını isterseniz, buradan da yazmanızı rica ederiz.
En azından müsait olduğumuzda bizde katılmak isteriz.
O whatsapp grubunda bir zamanlar bende vardım geziden, buluşmadan çok geyik dönüyor onun için çıktım. Sadece izmir için değil türkiyenin neresinde olursa olsun gelmeye çalışacağım. Havalar ısındığında olsa gelme ihtimalim daha yüksek olur.