Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

mersin'de de düzenlenen buluşma organizasyonları varsa +1 olarak burdayım. :)

Antalya buluşması 30 Martta yapılacak bir aksilik çıkmazsa netleşince başlığı açarız.

İstanbul'da "şizofrenler" buluşması yapalım mı ?

wehere are they onlar nerede şizolar buluşalım istanbulda

Ankara'da günübirlik tur düzenlense iyi olurdu

Ankaradan günü birlik tur düzenlenmiyomu olsa güzel olurdu:)

Engelliler iyi İçerler Organizasyonu ::)

Merhaba arkadaşlar
daha önce engelliler Fasılla Şenleniyor başlıklı bir organizasyonun kordinatörlüğünü yapmıştım ve az katılımlı ama çok neşeli bir aman sabahlar olmasın gecemiz olmuştu. o zamanlarr istanbulda yaşıyordum :) hey gidi gençlik üstünden 3 il değişti :)

https://www.engelliler.biz/forum/si...or-bulusmasi-29-haziran-cumartesi-2013-a.html

Aynı konsepti koruyarak Engelliler İyi İçerler başlığı altında İzmirde toplanmaya ne dersiniz

konaklama işi bende , sizlere ulaşım ve konaklama açısından uygun otel ayarlarım dert etmeyin

rakı masasında dedikodu yapılır sloganını itafen geliniz içiniz yiyiniz efendiler :)

bu arada ramazandan sonra da yaparız hatta begenilirse geleneksel her sene aynı gun yaparız

mihriban dostlarla hoshbext eylemekten başka gunahım yoxtur :)

hiç cevap yokmu :)
iyi kahvaltı ederler diye çevireyim mi ?

Engellektuel

aykan cım... ne güzel bir cocuksun sen yaa :) istanbulda olmadığım halde fasıl a gelmiştim ve çok da iyi etmiştim... o yüzden izmir ede gelebilirim ve bence gene çok da iyi ederim :) hele bir şeyler ortaya çıksın ben şartlarımı zorlarım... bu böyle biline :)

çok teşekkürler fidel abla
çocuk dediğin adam orta yaş sendromuna yakalandı bile :)

sizleri tanıdıgıma cok sevindim mutlu oldum
ve aradan gecen yıllarda hepinizin anlatacakları birikti

çivisi çıkmış b*klu dunyada izmir semalarına kahkalar fırlatalım

bekliyorum ifem
fidel

Engellektuel

İzmire gelmek isterim etkinlik için. Mekan, zaman konusu netleşince ve planlarım olmazsa gelebilirim.

fidel

Sevgili Fidele eşlik edeblirim tarih ve şartlar uyarsa.bu konuyu etraflıca düşün taşın Aykan baba...:) izmiri şen kahkahalarımıza boğalım dağıtalım....bikaç gün kalmali olursada dahada süper olur.. biraz fazla kahkaha atmak babından yani...:) sevgilerle..

o zaman haydi
elleri galdıralım göğe
teyyare aparsın özünüzü izmire :)

hazan abla bildiğin gibi az olcak öz olacak yine
sizin ekip ben belki havva abla +- 3 kişi daha

fazla kişi olmayacaktır

eğer kalacaksanız size ibis hotel veya kaya prestige hotel

veya benim favorim kordona yapışık kilim otel https://www.kilimotel.com.tr/
fiyatlar aşağı yukarı aynı sayılır 3ündede kaldım 3üde güzel oteller mesafe olarak kilim baştacıdır

yine bizbize olacak isek tarihi yine bizbize belirleyelim

ilk öneri 21 temmuz gecesi

evet seslerini duyamıyorum :)
HAZAN68

Aykancım 21 Temmuz bana uygun olmuyor:(.. ben ancak 15 ağustostan sonra uygun olucam.
bu aradaki zaman diliminde sürekli bir yoğunluklar var..

Kurban Bayramından sonra veya 30 Ağustos perşembe çalışanlar için Cuma günü izin alıp 4 gün tatil babında olabilir. Bayram sonrası olursa eğer bende aranızda olurum... :eek:

Engellektuel
Ben de katılmak isterim ancak 21 Temmuz bana da uygun değil,daha uygun bir tarih olursa İzmir organizasyonuna ben de katılabilirim.

haydi o zaman
30 ağustos perşembe bayram sonrası 31 ağustos cuma diyelim

ne dersiniz ?

Ankara'da yaşayan engelli kardeşlerimle buluşmak isterim

Ankara'da yaşayan engelli kardeşlerimle buluşmak isterim. Bir cafe ya da belirttiğiniz yerde buluşup sohbet etmek isterim.

1.nci Çanakkale uyuma memleketine sahip çık buluşması

Merhaba Değerli Üyeler ve Çanakkaleliler
konu başlığından anlaşıldığı üzere Çanakkale'de ikamet eden Engelli Arkadaşlarımızla buluşuyoruz.
Sorunlarını dinliyoruz ve sorunlarımızı anlatıyoruz elimizden geldiği kadar fikir tecrübelerimizi paylaşiyoruz.
Varsa Çanakkale / Merkez' veya Kepez de ikamet eden Engelli Arkadaşlarımız konuya cevap yazabilirler.
Buluşma için Çoğunluk Sağlandığı vakit gün : saat: ve yer bilgisi burdan duyurulcakdır ayrıca. TEŞEKKÜRLER.

Son düzenleme:
Güzel bir organizasyon yapın da il dışından da gelelim. :) Çanakkale'de hiç etkinlik olmadı diye biliyorum. :rolleyes: Manisali

Aykan 30 Ağustos'a daha çok var sen 21 Temmuz'u da bi düşün. :) Engellektuel

istanbulda yokmu buluşma organizasyonu veya istanbulda yaşayan engelli arkadaşlar bana mesaj atarsa ortak organizasyon düzenliyelim

Selamlar, hiç Nevşehir kültür turu düşünüldü mü acaba, balona binmek filan :rolleyes:

kalben

Kapadokya dan bahsediyosunz sanırım. Balona binmek 500-600 tl gibi bir tutarı var yalnız. Konaklama ve diğer harcamalara girmiyorum bile :)

Nedense havalar sıcakken yaz aylarında etkinlik yapılmıyor gözlemlediğim kadarı ile.

Üst Alt