Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

umarım İstanbul da ki arkadaşlar mümkün olduğunca çok katılım sağlarlar. Kim bilir belki mesaj ulaşması gereken yerlere ulaşır. Keşke İstanbul da olsaydım

Anadolu hisarında Kıyı emniyet sosyal tesisleri mekan engelliye çok uygun.3 defa Engelli buluşması düzenledim mekanda.hem ben hemde gelenler memnun kaldılar.
Hemen yan mekan Sabancı öğretmen evi.engelliye uygun fiyatlarla makül.
Beykoz korusu sosyal tesisleri de çok uygun.

Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği Aktivistleri olarak, herkese açık olan iftar davetimize icabet edilmesi, orada bir araya gelip iftar etmekten öte bir bilinç ve sorumluluk taşımaktadır. Biz Aktivistler her daim dışarılarda olduk, daha rahat dışarı ya çıkabilmek topluma karışıp sosyallesebilmek adına. Bizler haklarımız için sokaklarda olduk şimdi yine sokaktayiz. Uygun olmayan mekanlar yüzünden özgürce yemek yiyemedigimiz sokaktayiz özgürlüklerimiz kısıtlandığı için.
Unutmayın' sadece bugün değil yarınlarımız için birlik ve beraberlik olmadan asla başarılı olamayız.
Herkesi bekliyoruz

Uygun mekan yok ise sahil kenarları açık alan olarak kullanılmaya daha müsait olmaz mı ? Engel durumlarını bilmiyorum ama genişlik açısıından söylüyorum. Koskoca istanbulda illa ki vardır. Mekan olması şart değil. Havalar ısındı nasıl olsa. Murat ÇİFTÇİ Söylediğin yerler bana çok yakın beykozda doğup büyüdüğüm ilçe uzak olması da önemli değil. :)

İftara medyadan kişileri de davet edip beklentilerimizi dile getirebilirsiniz.

Yarınki iftar olacak mı ? Sağlığımdan ötürü oruç tutmuyorum maksat tanışmak adına gelmek istiyorum. Hala aktif mi durum öğrenmek istiyorum. Gelemez isem haber veririm ama büyük ihtimal geleceğim listeye ekleyebilirsiniz.

Syg.

@sırdaş hanımefendi inşallah gelmeye çalışacağım. Ailem yaşlı olduğu için yiyeceği oradan hazır alarak destek olacağım inşallah.Birşeyler yaptırabilmem mümkün değil. İnşallah görüşmek üzere

sırdaş hanımefendi maalesef çıkan bir aksilikten dolayı katılamıyorum.Şimdiden haber vereyim. Bir başka buluşmada nasip olursa görüşürüz inşallah.

Bursa-Gölyazı Köyü.

Etkinlik icin burasi nasil olur arkadaslar fikrinizi alabilir miyim��

Bir buluşma olursa bende katılmak isterim benim içinde değişiklik olur

Arkadaşlar, 18 Eylül Federasyonun Ayvalık organizasyonuna katılacak var mı aramızda?

Antalya engelliler bulusmasi

Slm arkadaşlar antalyadaki her sene olan engelli
buluşması ne zaman yapılacak bir organizasyon
Varmı tarihi belli mi

Antalya ya gelecek yaza düşünüyoruz. Harici kasım da varsa bilemiyorum.

Yazın antlaya çekilmez bunaltır insanı. Eylül ayı ortası antlaya da ve alanya da bulundum geceleri dahil sıcaktan, nemden sık sık terledim. Yaz ortası asla çekilmez. En azından benim için.:)

Eylül ayında da iş güç var Okul var mücadele var🙂

Genelde h.sonları katılabiliyorum. H.içi bana da ters yazında çalışıyoruz ona bakılırsa :) Bir tek yıllık izin denk gelirse ama sıcakta izin kullanmıyorum eylül ideal oluyor. Önümüzdeki sene kurban bayramı ile birleştirmeyi düşünüyorum bakalım... :rolleyes:

selamlar Erzrumda kimler var arkadaşlar...

Hakkaten nooldu bizim Antalya buluşması ? :)

Bu sene federasyonun düzenlediği Ayvalık Şenliklerine bende katıldım.

Sarmsaklı sahiline çok yakın, havuzlu bir otelde kaldım. Asansörü var, girişi ve otel içi engelliiler için uygun, rampa var.

Her sene şenlikler dolayısı ile ilçeye gelen 3 bin kadar engelli, bir kaç otelin mimari yapısını bizlerin lehine etkilemiş.

Fiyatlar sezon dışı zamanlarda çok uygun. Okullar kapanmadan mayıs gibi veya okullar kapandığı hafta eylülde organizasyon yapılsa tadından yenmez.

Sarmsaklı'dan Ayvalık merkez yakın, ilçenin gezilecek yerleri çok. Teknelerin bile bir kısmı engelli rampası gibi iskele yaptırmış, Cunda tekne turu vs. yapılabilir.

Ayvalık ve civarında oturan varsa, bir el atsa...

Ergin Otel Sarımsaklı Ayvalık - Anasayfa

Üzgünüm ama bu sene Antalya iş yoğunluğundan dolayı olmayacak gibi

edipbalkan

Bende bu sene antalya olursa kesin giderim diyordum edip abi olmadı şimdi aralık ortalarında birşey yapamaz misiniz?

Hep aynı otel olacağına farklı bir mekanda konaklamak daha iyi olur bence.

Buluşma

Merhaba,
Arkadaşlar herkese günaydın istanbul'da engelli buluşması var mıdır bilgilendirir misiniz?

saygılarımla

yanlış anlaşılmasın lüften kötü bir niyetim yok sadece muhabbet sohbet iyi olur diye düşündüm.

Necati kardeşim.istanbulda 9 Aralık da Cumartesi gecesi saat.18:00 da Anadolu Hisarı Öğretmen evinde yemekli engelli buluşması olacaktır.
Katılım ücreti 35 liradır

Üst Alt