Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

Gökhan'ım sen iste yapmaz mıyım ��
Ama Yusuf Gökhay benden hızlı davranmış
10 nisan bığazda kahvaltı düzenlemiş

Arkadaşlar bahar geliyor bu aralar üye buluşmaları yokmu

Ben daha öncede yazmıştım Ankara daki etkinliklere hazırım ama tabiki cumartesi, pazar olursa sizlerden haberler bekliyorum şimdilik hoşçakalaın

Bende buluşma organizasyonu olursa katılırım. Vize final haftama denk gelmezse, kesinlikle gelmek isterim.

İnşallah kardeşim senin müsait olduğun bir zamana rastlarda sende gelirsin tanışmak isterim hoşçakal

Ankarada yakın zamanda bi organizasyon planımız yok henuz. Ama gunu birlik mini bulusmalar yapabiliriz belki.
Kızılayda surekli takıldıgım , denk gelirse cayınızı biranızı icerken oyun provalarını da izleyebileceginiz bi tiyatro cafemiz var tanısmak sohbet etmek isteyen olursa beklerim :)

Haydi ! İzmir'de Fasıl yapıyoruz.

Yer: Meyhane Alsancak
Katılmak İçin:En az yaşınız 21 olmalı !
Katılmak İstiyorum[/B] diye lütfen yazın talepleri alalım ona göre Fiyat ve Kontenjan belirleyelim...Kontenjan ve fiyat belirlendiği takdirde ilk "Katılmak İstiyorum" diye mesaj gönderen üyeden başlayıp sona doğru gidilecektir...

NOT: Hiçbir kar amacı gütmüyorum Yanlızca eğlenelim dedim.

izmir-2.jpg

Fasıl Şarkıları(Örnek)

7gl4D5.png

43408123_tbq7sQe0arITAIxW-wmL8sUf4dtTvlG8i6uHaWBmim4.jpg

MENU 1
10 Çeşit Meze
Ara Sıcak
Meyhane Böreği
Mevsim Salata
Tercihli İçecekler;
17cc Rakı-35cc Şarap-2 Bira- 3 Mesrubat
HAFTA İÇİ: 50 TL
HAFTA SONU: 55 TL

MENU 2

10 Çeşit Meze
Ara Sıcak
Meyhane Böreği
Mevsim Salata
Tercihli İçecekler;
17cc Rakı-35cc Şarap-2 Bira-3 Mesrubat
Ana Yemek BALIK
HAFTA İÇİ: 55 TL
HAFTA SONU: 65 TL

MENU 3
10 Çeşit Meze
Ara Sıcak
Meyhane Böreği
Mevsim Salata
Tercihli İçecekler;
Ana Yemek KÖFTE
HAFTA İÇİ: 65 TL
HAFTA SONU: 75 TL

MENU 4
10 Çeşit Meze
Ara Sıcak
Meyhane Böreği
Mevsim Salata
Tercihli İçecekler;
Ana Yemek KARIŞIK IZGARA
HAFTA İÇİ: 65 TL
HAFTA SONU: 75 TL[/B]

...EN ÖNEMLİSİ ADABI İLE İÇENLER KATILSIN...
Sürücüler için otopark yakınında mevcut olup kola fanta içebilirler.
Lütfen Çocuk ve Bebekler ile gelmeyin.
Sadece Engelliler.biz Üyeleri katılabilir Etkinliğimize
Tavuk Menü - Balık Menü -Köfte Menü tercihinize göre siz seçeceksiniz
Fix Menü'nün dışına çıkanlar hesabına düşeni tabi ki öder
Alkol alacak bayanlar lütfen yalnız gelmemenizi eş dost ile gelmenizi öneririm.Yalnız gelecekseniz Kola/Fanta gibi şeyler tüketebilirsiniz.

Son düzenleme:
Eğer etkinlik, buluşma organizasyonu gibi bişeyler yaparsanız banada özelden haber verebilirseniz çok sevinirim. Ben fazla takip edemiyorum forumu ama gelmeyi çok istiyorum. İstanbul izmir bursa antalya gibi şehirlerdeki bile olsa haber verin lütfen . Samsun giresun ordu olabilir :) Şimdiden çok teşekkür ederim :)Yeni arkadaşlar edinmeyi çok istiyorum. Gerçi forumda yaşıtım çok fazla kişi yok ama, yinede birer abi , abla edinmekte isterim :) :)

Katılım için bir organizasyon düzenleye bilirim yada direkt katılabilirim 18yıllık profesyonel AS'li olarak :)

otsukarcı abi cidden ya, şu foruma geldim geleli etkinlik yapmıyolar . :) Bi kere yapında geleyim. Yeni insanlarla tanışalım . :) Neden seni etiketledim. Sen yetkili bi abiye benziyon ;) ;) :)

1Şans aslan kardeşim benim eyvallah :) güzel kardeşim ben zaten istanbul da olup ta görüşmek isteyenler le veya görüşme teklif ettiklerimden kabul edenler olursa zaten görüşüyorum :) 4 istanbul 1 ide izmir tatilinde olmak üzere 5 kişiyle görüştüm :) benimle görüşmek istiyorsan istanbul a geldiğinde beklerim :) böyle bir organizasyon arzu ediliyorsa bana yetki verilirse seve seve yaparım hem bildiğim çok güzel yer var hemde dediğin gibi tanışma olur. Ama kendi kendime böyle birşey yaptığım da senden başka gelen olmazsa ben çok üzülürüm kardeşim zaten başıma gelen korkunç olaydan sonra yeni yeni kendime geliyorum böyle bir olayda beni çok üzer. Mod arkadaşlar duyuru yapıp bana yetki verirler se seve seve yaparım :)

Forum moderatörleri abi ve ablalara duyurulur .. ☺☺ :)

Zamanın Ötesinde güzel kardeşim özel den yazdığına göre sanal dan buluşma nın sağlıklı olmadığını söylüyor sun insanlara nasıl güvenelim diyorsun. Kardeşim sende sanal sın sana da mı güvenmeyelim bu durumda ? Ayrıca böyle bir şeyi ortaya yazman çok yanlış birşey. Gelmezsin o ayrı mevzu ancak burdaki bütün herkesi kastederek böyle birşey yazman hoş değil. Reel de karşılaştığın insandan başına ne geleceğini biliyor musun Hayır. Böyle bir organizasyon görevi bana verilirse ben bunu ıssız bir yerde mi yapacağım Hayır. 1Şans kardeşim böyle bir şey teklif etti bende gereken çoğunluk en az 20 kişi olursa böyle birşey olabileceğini ve site yönetiminin duyuru yapmasını söyledim. Bunda birşey yok. Senden ricam bir abin olarak bu tarz şeyleri böyle genele yazma. Reel de ki tehlike nin hiçbir farkı yok

4 EYLÜL 2016 pazar İSTANBUL BULUŞMASI

Arkadaşlar herkese selam yeteri kadar çoğunluk en az 10 ila 20 arası kişi olduğu takdirde bir buluşma organizasyonu düzenlemek istiyorum. yeteri çoğunluk olursa buluşulacak yeri ve diğer detayları yazacağım. selamlar. 1Şans kardeşim dikkatine :)

Tamam abi ben gelirim. Çoğunluk olsun yeterki :)

Bende gelmek isterim ama görme engelliyim mekanıbildiriseniz bende gelebilirsem geleçeğim inşallah

Üst Alt