Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

Haydi samsunda buluşalım isterim

SAMSUN VE CİVARINDA BULUNAN ARKADAŞLAR BİR GÜN SAMSUNDA BULUŞMAK İSTERİM. GEZİLECEK GÖRÜLECEK VE KARŞILIKLI TANIŞA BİLİR SIKINTILARIMIZI PAYLAŞA BİLİRİZ :rolleyes:

Yeni organizasyon varmı yakınlarda ?

İstanbul'da her sene sonbahara merhaba qezisi olurdu, bu sene olmadi nedense.

Türkiye Ortapedik Engegellier Federasyonu TEOF
Yarın (30.09.2016) Ayvalık tatiline gelecek arkadaşlar varsa orada tanışıp görüşebiliriz arkadaşlar.

27 Kasımda hiç biryere randevu vermeyin . İçimde bir his özlenen harika bir buluşma olacak diyor :)

Evet sevgili Ahmet Puslu abimin izni ile açıklıyorum
27.28.29 Kasım 5. Geleneksel Antalya buluşması yine Antalya'daki engelli dostu evimiz Club Hotel Falcon Antalya, conveniently located in Antalya and Club Hotel Falcon all inclusive de yapılacaktır başlık ve detaylar organizatörler tarafından bir kaç güne kadar açılacaktır randevularınızı ayarlayınız :D
Her zamanki beleşciler , satıcılar , isim yazdırıp gelmeyenler lütfen uzak durunuz !!! Özellikle o isimlere dikkat edilecektir emeğe saygı !!!

Aynen Edip'e katılıyorum,etik olmuyor isim yazdırıp gelmemek.Organizasyon yapan arkadaşlar şişirilmis sayıya kanıp otele sayı veriyor,katılım listeye uymayınca ceplerinden para ödemek zorunda kalıyorlar.Cidden gelecek olanlar isim yazdırsın lütfen...sevgiler....

Normalde forumda çok takılmıyorum ama bu aralar ekpss ye sardım geze geze buraya kadar geldim. Ne güzel buluşmalar falan oluyor ya, Ankara'yı da kaçırmışız bilsem gelirdim gerçekten. Hiç birinizi de tanımıyorum ama tanışırdık n'lcak :)

izmirde kışa merhaba adı altında mangal yada piknik yapacak hayırsever bir kişi yok mu

Arslan Türk

Bildiğim kadarı ile otel yönetimi bir kaç gün önce yada sonra girişlerde aynı fiyatı uygulayacak detaylı bilgiyi bir kaç gün içinde organizatörlerden öğrenebilirsiniz.

her kese merhabalar. bu gün bir aksilik olmazsa başlıgımızı açıyoruz. gerekli bilgiler orada detaylı bir şekilde açıklanacak. şimdiden uçak veya otobüs biletlerinizi bence alın . herkese gönlümüzde açık kapımızda açık.

Bu sene İstanbul'da organizasyon yapmayı düşünüyorum...

İnşallah başarabilirim ;)

çok güzel bir başlık bende izmirdeyim izmirde bir buluşma olursa kesinlikle katılmak isterim.

İzmirde Güzel bir hava denk getirip piknik organizasyonu yapabilirsek çok sevinirim.

Yer farketmez buluşma organizasyonu olursa bende katılmak isterim. Umarım böyle bir organizasyon düzenlenir .

Mugla ve cevresi olursa haftasonu bende gelmek isterim. Haberdar olabilirsek elbette

Yazin burda 10 gunlugune bi villa kiralayabilirim. Yer sikintisi olmaz diger masraflarinizida yol vs karsilarsiniz. Tatil yapamayan engelli dostlarimiz gelebilir mesela yalniz kizlar en azindan ailesinden bi kisiyle gelmesi kaydiyla annesi babasi abisi vs ben seve seve villaya sponsor olurum. Erkeklerde ailesinden bi kisi getirebilir katilima gore buyukce bi villa kiralayabilirim dalyandan sarigerme akdeniz evlerinden.

hızlı tren güzergahındaki her organizasyona haftasonu katılabilirim

engelli buluşması

yakınlarda bir engelli buluşması olsa da gitsek.baharda iyi gelir

Olsada gitsek diyip Murata katılır gibi hissediyorum :D Havalarda ısındı :D Yapın gelelim Anadolu yakası olsun...
Kahvaltı olabilir..

sen yaparsın murat senin organizasyon kabiliyetin yüksek öyle hatırlıyorum ben :D

Valla yap diyen çok arkadaş var.beraber yapalım diyende..Ama evlilikti çocuktu derken biraz ihmal ettik.bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek Şirine.

doğru haklısın :) aile babası olunca :eek: maşallah... evet öyle bişi yaparsan paylaş...

Üst Alt