Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

bencede yav ankara aktarmalı tokata tren var mı belki giderim

İstanbul'da grup buluşması düşünen var mı ?

ankara olursa gelebilirim alt tarafı izmirden binerim mavi trene 15 saatte oradayım

Ankara bulusması ne zaman gelmek ıstıyorum

Ankara bulusması ne zaman

İzmir'de 2 Ağustos kahvaltı etkinliği

İzmirli arkadaşlar 2 Ağustos'ta Karşıyaka'da selenayy ile ben kahvaltı etkinliği düzenlemek istiyoruz .Fikrinizi almak istedik.Olumlu bir geribildirim alırsak 2 Ağustos cumartesi saat 10 ile 12 arasında kahvaltı düzenleyeceğiz.Herkes kendi hesabını ödeyecek.Toplu bir etkinlik olduğu için ve sorun yaşamamamız için ücretler peşin alınacaktır:):)Ekstraları herkes kendi ödeyecektir.

Ben gelmeyi isterim :)

Yer için neresi var aklınızda

Karşıyaka metronun orada Alaçatı cafe var. Serpme kahvaltıları var. Orasını düşündüm ancak henüz kesin birşey olmadığı için cafe ile görüşmedim.

sehribanu çok güzel fikir ben varım Allahtan birşey olmazsa..

Tanışmak ve paylaşmak adına verimli olması dileğimle... :)

denizlide buluşma olursa günü birlik piknik yada mangal gelirim

alt tarafı trenle 4 saat

gelirken trenle giderken otobüsle

bodrumda buluşma

içinizde, bodrumda organizasyon düzenlemek isteyen arkadaşlar varsa, ben yardımcı olabilirim.
nasılmı ;
düşündüğünüz fiat aralığını veya kaç yıldızlı otel olmasını istiyorsanız, birde kaç günlük gezi olacağı hakkında bilgi verirseniz. burada uygun, engelleri olmayan bir yer arayabilirim.

tabiiki hangi tarih aralığında olmasınıda belirtin

ben bu işlerden anlamam. sadece uygun yer bulup, organize edecek arkadaşa gerekli bilgileri verdiğimde benim işim orada son bulur.

yoğun geçen sınavdan sonra bu tatilin iyi geleceğini düşünüyorum.

merhaba

yurtdısı gezısı duzenleyecek arkadaslar yok mu bence guzel olur ben katılırım

İlla el atacazda Ankara buluşması olacak yokmu babayiğit :) yapın da hasret giderelim.

Vala aslında ankarada bir toplantı olsa ve engelliler sorunları dile getirilse hiç fena olmaz örneğin maaş sıkıntısı ve diger sorunlar geçen bi görüşme oldu yalnız katılım azdi birleşin toplanin hem hasret giderin hemde haklarını zi arayınız

Aynen Edip Bey bir Ankara Buluşması olsa hiç fena olmazdı, olmadı siz bir el atın bu işe :)

yeğen geldim işte mayıs 2015 in içinde ankara da buluşma olacak yine el atarsın bu işe

Valla benim için amaç kafa dinlemek ve bir kaç dost görmek buluşma ile engelli sorununu konuşmayı bir araya getirince :) zaten sorundan kaçıyor insan

Cafer dayı mayıs a kadar ohoooooooo ülme eşşeğim ülme beni yarı yollada koyuveme :D

Haziran son hafta "26 Cuma Giriş, 28 Pazar Çıkış" şeklinde tatil köyü kamping için uygun mudur?
Kpps, Öss, Aöf, Vss sınavların olmadığı haftaya denk getirmeye çalışıyoruz.
(2 Gece konaklama denize sıfır engelli vc-duş odalar günde 3 öğün yemek hepsi (75+75) 150 liradan da düşürmeye çalışıyoruz fiyatı)

Ramazan mı....................
Bunu düşünmemiştim, öncesi olmaz havalar serin olur :S

istanbulda buluşmak niye yok

Istanbulda buluşma niye yapılmıo

Üst Alt