Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

Amasya Sultanı Duygu bacı niyetli,biz şimdilik ileriki tarihe attık...

Buluşmalar nasıl oluyor? Kim organize ediyor? Mesela İzmir için tarih belli midir, yer mekan ?

Amasya Sultanı Duygu bacı niyetli,biz şimdilik ileriki tarihe attık...
Abicim mart ayı bir gelsin çalışmalara başlayacağız inşallah. Gelişmeleri de sizinle paylaşırız. Hepinizi çok özledim.birileri benden önce bir şeyler yapsa da görüşebilsek keşke

İstanbul'da ikamet eden arkadaşlar , illâ yemek içmek için değil eğitim alıp tanışmak ve bilgi alışverişinde bulunmak istiyen arkadaşlar var ise;
Haftasonları Okmeydanı İSEM'deyiz..

İzmir'i merak ediyorum gittim ama istediğim gibi gezemedim ..

duygu_bahçesi;

Bizde özledik gerçekten,senin diplomayı vermeyi sabırsızlıkla bekliyorum....

4 Mayıs 2014 Pazar günü İstanbul Anadolu Hisarı Açık büfe kahvaltı buluşmamıza hazır olun :) Yakında başlık açılacaktır

mersin buluşması yapmak istiyoruz biz arkadaşımla....mersinde buluşma organize etsek ne dersiniz arkadaşlar talep olursa bu doğrultuda hareket edeceğiz...teşekkürler...

slm.arkadaşlar yapın biyerlerde buluşmada beraber vakit geçirmek için fırsat doğsun.

Adana yolları taşlık yok cebimizde beş kuruş harçlık bekliyoruz Adanayı

Mersin ya da adana buluşması olsa hakikaten çok güzel olur.. Bekliyoruz... Saygılarımla..

Sselma;

İsteyen herkes organize edebiliyor.İsterseniz siz organize edin taze İzmirli olarak ben de katılırım :)

veeee amasya geldi son 39 gün 29 mayıs sabahı amasyadayız inş :D

Amasya'yı tekrar görmek gezmek güzel olacak....Özlem bacı emeğine sağlık...Şimdiden teşekkürler....

miremur sizleride tekrar dan görmek çok güzel olacak kayseride beraberdik abi

İzmirde düzenlenecek organizasyon var mı ?ya da ben düzenlesem mi acaba

İzmirde düzenlenirde yaza doğru yapılır. Genelde zaten yazın yapılıyor Mayıs ayında yapıldı mı hiç bilmiyorum.

22 Mayısta piknik yapmıştık ama ara ara yağmur yağdı, riskli...

Ankara Buluşması

Merhaba Arkadaşlar,
Siteye Üye Olalı Fazla Bir Zaman Olmadı Ama Birbirimizi Tanımak Amaçlı O Güne Ait Eğlenmek Hayatın Yaşamın Tadını Çıkarmak Amacıyla Bir Buluşma Yapalım Diyorum Ne dersiniz Hemde Tercihler Öncesi Stres Atmış Oluruz :)

gezi turu

Tokat ve ilçelerini görme tanıma tanıtmak ve buradaki engelli arkadaşlarla tanışmak kaynaşmak amaçlı bir organizasyon düzenlemek istiyorum nasıl yapacagımı bilmiyorum bana yardımcı olursanız memlun olurum.

Biz de İstanbul'da PSİKİYATRİK tedavi gören arkadaşlarla buluşma yapıyoruz. Katılmak isteyen olursa benimle irtibata geçebilir.

Üst Alt