Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

Tüm sitedeki üyeler.sıcak yaz ayında kış gelmeden boğaz turu yada piknik yapalım

Türkiyede önde olan sitemiz var.ocakta üye oldum ve çok basit ve rahat kullanımı var öncelikle bu siteyi yapan kişilere teşekkürü borç bilirim..

Tüm güncel bilgilerin olduğu bu sitede sadece engelli kişilere hitap eden onların ısteğini karşılayan adminler var..

Bende düşündümki bu sitede aile ortamında abilerimiz ablalarımız kardeşlerimiz var.. Neden bu sıcak yaz aylarında bir arada olmayalım diye düşündüm.. Bir tekne turu yada bir piknik tarzında site üyeleriyle bir araya gelmiyoruz ??

Benim gibi düşünen kaç kişi var?? Yorumlarınızı beklıyorum...
Talep çok olursa günü ve saati hep beraber kararlaştıralım şimdiden teşekkürler...

Konyada yapmak istedigimiz organizasyona kimler katılır

selamlar As li ve ra lı arkadaşlar konyada bu ay sonu yada eylül ayı başında (tarih konusunda katılacak hocalarımızın durumları bir hafta erteler yada öne alınır)bir toplantı Mevlana ziyareti ve olmazsa olmaz etliekmek partisi hazırlıyoruz şehir dışından katılmak isteyen arkadaşların ulaşım masraflarını karşılamak adına bu toplantıya katılmak isteyen arkadaşlarımn aşağı yukarı sayısı hakkında bilgi sahibi olmamız gerekiyor böyle bir organizasyona kimler katılır katılacak kişiler yazarsa fikir sahibi olup kişi sayısını belirlememiz gerekiyor katılımlarınızı bekler şimdiden teşekkür ederiz

bari sunu 11 eylül yapinda maasımıza denk gelsin kimse 1 ylülde gelmez malüm ekonomi

Istanbul için organizyasyonu için adaları düşünen varsa çok güzel eğlence düzenleyebirim burdan arkadaşlar önerilerini sunarsa büyükadada süper bir eğlence tertip yapabiliriz hem doğa hemde adaların en güzel mekanlarını görme fırsatını yakalamış olursunuz görüşlerinizi şimdiden bekliyorum selamlar herkese

özer senide adaya bekliyoruz izmirden koş gel:)

adalım inşallah sadece siz degil diğerleride hemen işe koyulsunlar ki bir an önce bizde ada turu yapalım. heybeli ada kınalı ada büyük ada.hangisi olursa artık

BUYUKADALIM69;

olurdu ama kpss2014 kursuna başlayacağım için gelemeyecem davet için teşekkürler

babalık nerden aldın bu bilgiyi ya merk ettim:D açıkcası çok güzel ve cazipmiş.
sen bir istanbul yapta bizde gelelim artık.uzun zaman oldu buluşmalara gitmeyeli görüşmeyeli.
sen artık bu işte profosyonel oldun.

babalık;
ekim sonuna kadar rezervasyon doluymuş ayrıca dernek yöneticilerinden bizlere fırsat kalmaz :))

bende merak ettim şimdi samsundaki engelli kampını başbakanlık kartıyla giriş yapabiliyormuyuz

Diyarbakır ofis semti çok güzel ordada buluşabiliriz.

Giresun ya da trabzon buluşması yapılsın ben gelirim.

Arkadaşlar adalara tur istermisiniz en azından herkesin gidebilecegi yer oldugu için herkes gelebilir2 24 eylül pazar günü için organize olarak toplanmak istermisiniz burdan arkadaşlar kendince fikirlerini yazsınlar

Babalık= düzenlemede bişey yokki örnek adalara bostancıdan kabataştan kartaldan kadıköyden ulaşım var 24 eylülde saat 11.de büyükadada toplanalım sonrası heryer bizim yeterki arkadaşlar istesin doğa manzara gezilecek yerler ayanikolaya çıkılır isteyen denize girer arkadaşlar lütven gelmek isteyenler düşünce fikirlerini yazsın buraya

arkadaşım para yok benim bildiğim bir ara gitme ihtimalımvardı ben aradım 3 gün önceden haber ver dediler hatta havalanından alırız dediler toplu gidince nasıl olur bilmem çok güzelmiş toplu gitmek istersek belediyeden bir otobüs isteriz samsun için

ADANAAAAAAA ADANA olsun artık Emrullah abi Adana Buluşması olsun artık baba

İnşallah Mahmut'la düşünüyoruz,bol acılı bi ADANA düşünüyoruz.Kısmet Cumalim,

hele ben bir malulen emekli olmaya çalışayım izmir dışı buluşmalara gelecem inşallah

herkese selam
istanbul buluşması olursa bana da haber verin lütfen

Adana mı duydum hani ne zaman aloooooo Mahmut ağam Emrullah Abi'm hadi ses

Paşam,şimdilik düşünüyoruz Şefle zaten ilk sen duyacaksın emin ol...sevgiler herkese ve toruna....

Arkadaşlar 26 Ekim Cumartesi yani yarın, Bizler Turhal engelsiz yaşam ve saglık dernegi'nde mini bir buluşma yapıcaz, sayıca az olduğumuz için ayrıca başlık açmadık. Tokat'ta veya yakın çevresinde olup da gelmek isteyenler varsa, tanışma ve sohbet için buyursun gelsin :)
Saat 13.00'de bekliyoruz :)

ankarada oturan arkadaşlar

ankarada oturan arkadaşlar buluşma organizasyonu düzenleyelim birlikte varmışınız

İzmir de yaşayan engelli kardeşlerime çağrı

İzmir de yaşayan engelli kardeşlerim tanışmak sorunlarımızı paylaşmak için kahvaltılı toplantı düzenlemek istiyorum. katılmak isteyen arkadaşlar yazsın

Üst Alt