Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

bir organizasyon ne kadar zamana yayılırsa onun olma olasılığı o kadar ortadan kalkar.
Aykan ( engellektüel ) arkadaşıma tamamen katılıyorum. düşüncelerimiz paralel....

tertib yapılmaz millet niye yapılmıyor diye isyan eder, tertib düzenleme fikri ortaya atılır, bu sefer de millet erken der, benim için no problem...

İsterseniz erkense 2014 ocak ayında erzurum palandöken'de bir tertib yapabiliriz.:D:D:D

Bence ortasını bulmak lazım arkadaşlar,çok ileri tarihte makul değil çok erken tarihte ...Aykan'ın da dediği gibi org.yapan değil de katılımcıların uyumlu olması lazım..çünkü çoğunluğa ayak uydurmak zor,herkesin uygun zamanını bulmak daha da zordur.ortak bir tarih atılırsa,katılmak isteyenlerde proğramını ona göre yapar ve katılır...
Saygılarımla, :)

En mantıklısı olan zaten bir ay sonrasına tarih almaktır. Ne kadar yoğun olunsa dahi bir ayda insanın kendini ayarlaması daha kolay olur. Organizasyonu yapan arkadaş görevini yapar, gerisi zaten gelecek olan arakdaşlara kalır diye düşünüyorum.

babalık;

Olur kanki :D neden olmasın :)

Benimkisi biraz daha farklı olacak sanırım umre ziyareti yapalımmııııı

Sayı 40 gçmesi gerekiyormuş sayı denklesince program netleşecek

bu her anlamda çok güzel fikir ben katılıyorum ayrıca mk oturuyorum aekadaşlar mk buluşma konusunda hem fikir olurlarsa yapmamız gereken ne varsa yaparız

arkadaşın söylediği yer çok uygun cevahir alış veriş merkezi her anlamda uygun ulaşım tuvaletler asonsorler rahat her engellini kullanabilice şekilde

arkadaşlar buluşma organizasyonu yapmak,toplanılacak en uygun mekanı bulmak çok zor.Cevahir avm demiş arkadaşım ama her yerde kabul etmiyor okadar kalabalım istemiyor artı pazar günleri de çoğu yer org.yeri vermiyor.işin içine bi girin de ozaman anlarsınız,yapabiliyorsanız bildiğiniz bir yer varsa Mecidiyekçy tarafında siz ayarlayın biz geliriz..önemli olan birimiz değil hepimizin ilgilenmesi :)
yanlış bir cümle kurduysam da kusura bakmayınız malum sabah sabah :D
saygılarımla :)

kabul etmemek ne demek ya istedimiz yere gidip oturcaz siz gelin yeterki uzaktan gelenleri metrobüs çıkışında ben karşılarım cevahır avmeye kadarda eşlik ederim kimseye bişi sormuyoruz bizde burdayız deyip oturuyoruz okadar

kimse bulunduğu bölge de org.yapmıyor amaç tekerlekli sandalye de olan arkadaşlar için uygun mekan bulmak,bizler herhalükarda yürüyebilen engellileriz tekerkali sandalyenin giremeyeceği çoğu yerlere girebilyoruz.artı ben bu zamana kadar kendi bulunduğum tarafta ne org.yaptım nede önerdim ve de Levent'te oturuyorum..Avcılarda yaptım,Tuzla da yaptım hepsi bana çok uzak olan bir yerlerdi.Bazı engelli arkadaşlar çok önyarlı davranıyorlar,engelsizce arkadaşım bu kadar konuşmanıza bişi demiyorum ama faaliyet yapmanızı bekliyorum açıkçası :)

ben istenilen tarihe uıyarım sizler için hangi tarıh uygun

istanbul buluşmasına gelecektim ama gelemeyecem ekonomik durumlardan dolayı gelemiyom

babalık;
Günü'nü Cumartesi,gününe getirme imkanınız olursa başka şehirden katılacaklarada kolaylık olur.( Benim görüşüm yinede siz bilirsiniz ).

cumartesi günü yarım gün mesai olduğundan dolayı katılımcı sayısı çok az olur..

Doğru Sultan,
Bende şehir dışından gelenlerin izin almadan geri dönüşünü düşünmüştüm,mesela şahsen ben katılmak istiyordum buseferki organizasyona pazar olduğu için gelemedim çünkü birde onca yolu geri döneceğim.Mesela cumartesi organizasyona katılırım pazar boğaz keyfi yapıp uygun saattede geri dönerim planını yapmıştım.. :)

kısmetse bir gün cumartesi günü yaparız ozaman gelirsiniz :)

yaa yokmu izmir buluşması mümkünse ppazar günü olsun katılım fazla olur

mersin engelli dostlar

mersinde bulunan engelli dostlar, mersin engelli buluşması yapıldımı bilmiyorum,mersin de böyle bir etkinlik düzenlense.....görüşlerinizi merak ediyorum.

organizasyon tarihleri hep eski yenileri yok mu.

Site üyelerinin buluşma organizasyonlarına baktım tarihleri hep geçmiş yan, 2012 falan yeni tarihli organizasyon yokmu

ANTALYADA 6 SAATLİK GÜNÜBİRLİK EĞLENCEYE NEDERSİNİZ :))) ​29 haziran 2013 tarihinde kaleiçi yat limanından saat 10:30'da toplanıp 11.00'de hareket edilecek 17.00'de sonlanacak

altı saat boyunca müzik eğlence denizde serinlemek isyeyenlererin denize gireceği öğle yemeği dahil olmak üzere (su cola meyve suyu ) kişi başı 25.00 tl dir.

katılmak isyenlen arkadaşlar mümkünse 27 haziran 2013 tarihine kadar bilgi verilirse cuma günü katılımcı listemiz gerekli yerlere verilecektir sizleri aramızda görmekten memnun olucağımızı şimdiden bildiriyorum...

Not: tekerlekli sandalye ile katılacak arkadaşlarımız için sorun olmayacağı bildiririm teknedeki görevliler seve seve yardımcı olacaklarını dile getirdiler.

Ramazan bayramından sonra İSTANBUL'da büyük bir organizasyon yapmayı planlıyorum ve bunun için sizlerin görüşlerini merak ediyorum.Ne dersiniz ? :)

Şöyle cuma ctesi akşamı iki gece, pazar günü bitecek bir tatil ayarlasak diyorum da, fiyatlara bakıyorum herşey dahil günlüğü ortalama 150tl (İki gece 300tl). Kaçımız bu ödemeyi gözden çıkarabiliriz?
Sezon sonrası rakamlar düşüyor ama kıymeti yok. Maksat ağustos sonunda sıcak yaz günlerinde denizden faydalanmak.
Ben halen (Foça-Seferihisar-Gümüldür-Ürkmez-Çeşme) alternatif otel-tatil köyü araştırıyorum. İnşallah uygun fiyata bir yer bulabilirim.

jem sevgili kardeşim ben dünden razıyım veren olmazmı mutlaka verirler. istersen ikimiz organize edebiliriz. çeşmede yer var yada gümüldürde. istersen alternatif bakalım

Üst Alt