Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

Jem;

şehir dışından gelenler için 300 daha masraf eklersek 600 bulur. abi kolay gelsin. inşallah uygun fiyata yer bulunur.organizasyon gerçekleşirse yazın beni 1 sıraya

Günlüğü 100 liraya bastırıyorum ama eylül sonu diyorlar.
Benim amacım yazın cehennem sıcağında olsun, bu sıcakta denizden faydalanması gereken zamanda faydalanılsın.
Tekneyi ayarladım sayılır, saat 11de yola çıkan tekne koyları dolaşarak 4 saat yemek ve yüzme için demirleyecek. Akşam 17 de dönüş olacak ve balık+makarna+salata+meyve kişi başı 35 lira olacak.
Şimdi mesele, konaklama yerini bağlamakta kaldı.

Amacım 23-24-25 ağustos cuma akşamı geliş + cumartesi tekne turu + pazar bitiş

Jem geçen sene böyle bişey düşünüyordun fakat kısmet olmadı inşallah bu seferki planın gerçekleşir..

Jem geçen sene böyle bişey düşünüyordun fakat kısmet olmadı inşallah bu seferki planın gerçekleşir..
Miko, geçen sene bir Çeşme projesi vardı, ha oldu ha bitti derken (kredisi AB den geleceği için) her binanın betonlarından bir dilim alınıp deprem testleri vs. akla hayale gelmeyen süre uzamaları sebebi ile yapamadık, hatta bu tatil köyü haala evrak tamamlama ile meşgul.

Çeşme projesinin keyfini beklemeyelim, başka seçenekler peşine düşeyim dedim.
Foça olursa 1 günümüz tekne ile geçecek.
Foça harici olanlar tekne olmayacak ama nonstop plaj/yüzme olacak
İş ki 100 liraya kişi başı yer bulmaya kaldı.
Cafer'in dediği gibi, 100 lira iyi diyip "tamam" diyecek biri lazım :)

Hadi Hayırlısıı Cem Abi Kolay Gelsin =)

foça olursa iyi olur bee tekne turu güsel olur otele tıkılı kalmıyalım =)

Jem;

degerli abim bize bu senede ev lazım bayramda denizde olmak istiyoruz sana zahmet bildigin ev varsa düzgün hesaplı evler bulabilirsen iyi olur geçen sene gittigimiz yere şimdi 80 dediler o kadarda düzgün bi yer deyil foto felan çekmene gerek yok ev sahiplerinin telini verebilirseniz memnun oluruz saygılar...

Akşam Gümüldür'e gidiyorum.
Denize sıfır ve ince kumlu bir otel ile görüşme yapacağım.
Bu arada günlüğü 100tl civarı villalar var, villa tutup dışarıdan pide/yemek söylesek otelden ucuza gelir :)

Şemi, senin kaldığın yer İpekkum sitesindemiydi?
Sana İpekkum yönetim telefonunu öğrenirim gelirken.

yok deyil abi gümüldürde evler var kiralık otel var akşam pazarına yakın akşam pazarı yürüyerek 20 dakka felan...

Evet arkadaşlar, durum %90 oranında netleşti. Bu gece başlığı açacağım.
22-23-24 Ağustosta deniz, kum, güneş bizi bekliyoooooooor :)

O Zaman Ankarayı ertelememiz gerekecek Eylül başı düşünmüştük İzmir olursa kasım başına ertelerim.Yanlız Perşembeden başlatmak ve 3 gün İnsanların plan yapmasını engelleyebilir JEM

jem;

evet abi tel no getirirsen sevinirim ,sana zahmet ...

deniz kıyısı bir otelde böyle bir organizasyon olursa ben katılırım. ankaradan geleceğimiz için süre en az üç gün olsun hatta 4-5 gün olursa daha güzel olur. o kadar yolu gitmişken biraz kalalım değil mi:rolleyes:
ankaradan gitmek isteyen arkadaşlar olursa beraber organize olup gidersek daha keyifli olur. yolda da tatile başlamış oluruz eğlenerek gideriz:)

Yanlız Perşembeden başlatmak ve 3 gün İnsanların plan yapmasını engelleyebilir JEM
Eğer cuma-cumartesi gecesi olmasaydı "cumartesi pazar" gecesi olacaktı. Pazartesi öğlen moteli terketmek ile kaç kişi rahat edebilirdi :S
Ertesi günü iş olması sebebi gözönünde bulundurdum, pazar öğleden sonra dönüş olur ve pazartesi günü işe güce başlar herkes.
Yok sadece 1 gece yapsaydık, yani cumartesi öğleden sonra ve pazar öğlen arası, bu seferde çok kısa kalacak.
Bu durumda cuma-cumartesi gecesini seçmekten başka çare kalmıyor.

ÖTEKİ;
Arkadaşım, senin dediğin ise uzun süre vakti olanlar için süper bir fikir. Pazartesi işe dönme sıkıntısı olmayanlar, + birkaç gün daha organizasyondan bağımsız olarak tatilini uzatabilir.

ŞEM-İ;
0232 742 11 53

:D Yahu ingilizce takvime bakarak yazdım, gün kayması olmuş.
23-24-25 Olacak :)
Saolasın Edip :)

jem seni bilirim ayarlarım dediğin an yaparsın süpersin kardeş benim için mükemmel oldu. çok sevindim özer bende gelirim cannını sıkma.

6 - 7 Eylülde Ankara ya hazır olun der ve giderim :D

adana buluşması harika oluyor tekrar olursa mutlaka katılmak isterim

Arkadaşlar ön görüşme yaptığım Ankarada özellikle görmek istediğim insanların o tarihlerde yanımda olamayacağından ANKARA organizasyonunu yapmayacağımı üzülerek bildiriyorum.

merhaba, konuya henüz vakıf olamamakla birlikte bu Ankara buluşmanızın tam tarihini öğrenebilirmiyim, gelmek istiyorum bende :rolleyes:

Üst Alt