Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

mayıs da buluşma yapmayı düşünen varmı

selam arkadaşlar.ALLAH dan bir aksilik olmaz ise mayıs sonu AMASYA sizlere sürpriz bir buluşma yapabilir.Buluşma yapmayı planlayan arkadaşlar haberdar olalım buluşma tarihleri çakışmasın....

Adana olarak AMASYA DİYORUZ....DİPLOMA VERECEĞİZ,Özlem bacıya.....sevgiler...

Emrullah abicim canımsınız saygı sevgi beden de sizlere. yağmurcum mutlaka haberin olcak ve yardımın gerekecek canım .benimki düşünce o yüzden siteye yazdım ki diğer illerde yapacak olan arkadaşlar olursa ona göre tarih değişikliği yaparız dedim.

yağmurcum teşekkür ederim canımcım.bende mayıs sonu düşünüyorum biliyorsun haziranda festival nedeniyle otellerde yer sorunu oluyor. havalar bir güzelleşsin otel görüşmleri için gelicem.haberleşiriz canım

Harika!göz açıp kapatıncaya geçer zaman....Emeğine şimdiden sağlık....dostları görmek güzel olacak...

bende mi gelsem acaba amasya buluşmasına:D hem amasya benim askerlik yaptığım il bu arada yarın inciraltı buluşmasındayım görüşmek üzere

Eskişehirde organizasyon düzenleyelim :) istanbuldan sonra tek yaşayacağım şehirdir... :)

ilerleyen günlerde olacak bilinmiyor jem abi ne zaman yaparsa gidecez

biz bugün Ankarada ufak bir buluşma yapıyoruz :eek:
Atom karınca Ayşem ve
Minevra Hatice ablamla :eek:
çok heyecanlıyımmmm:rolleyes:

ne gusel bayagı uzun zaman oldu abşlalarımı görmeyeli... senın adına sevındım Özge...

denizwill;

evettt bu 2 arkadaşımız çok değerlidirler bol bol güzel sohbetler dileğimle selamlar

Arkadaşlar mekana Kadıköy iskelesinden nasıl ulaşılır ? Bu konuda bilgi lütfen ?

?arkadaşlar yakın zamanda yada 2014 yılı içerisinde engelli buluşması programı var mı? bilgisi olan yazabilir mi ?

Ankara ve İzmir de yapılacak engelli buluşmalarında aranızda olmak isterim, yapılan organizasyonlarda bilgi verirlerse mutlu olurum.

En güzel buluşma Adana'da oluyor yakında zamanda düzenlense de gitsek

Ankarada mutlaka buluşma olunca bende haber almak isterim...

zamanı karar vermedik yakındada olabilir sana nezaman lazım :D

bana da haber verin mutlaka Ankarada olursa, sizleri tanımak istiyorum :eek:

Üst Alt