Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

yok sevgili ada hava aplalar yapacakdı belediye felan onay verdi ama ameliyatındna dolayı olmadı :) yeterki isdensin olur benceee isdek zayıf :)

forumda binlerce üye var. tek şehir standardı mecbur değil ki. kışın buluşma zor olur ama yazın ve ilk baharda olur. her yer merkezi üç buluşma hazırlanabilir. istanbul izmir. ankara
yada doğuyada düzenlenebilir. bu merkezdekilere yakın olanlar ordaki orgazizasyona gelsin. gelemeyen yakın olan merkeze gidecek. yeterki isteyelim. ne dersiniz.

nargül dost evet. ve resim albüm paylaşımı yapılır yine tek buluşma gibi olur. face forum buluşma sayfasıda açılır muhteşem olur.

babalık merhaba nasılsın iyi olur. kavacık güzel de biraz terste kalıyor. herkesin rahat ulaşacağı ortak nokta olabilir. mesela kadıköy, bostancı sahil , vs olur mu.?

mesela mart'ın 15' inden sonra yapılabilir. sonuçta kapalı bir ortamda olacak ben de bir ara düşündüm kahvaltıyı...
bayağı oldu toplanmayalı arkadaşları özledik. sohbet, muhabbet, eğlenceyi.... ben de şu an araştırayım.

ibb sosyal tesisleri nasıl olur

kadıköyöde mekan seçimi katılan kiş, sayısı ve rahat erişim açısından sorun olabilir.
bu açıdan bakınca kavacıkk yada çekmeköy tarafları mekan mimarisi açısından daha olumlu geliyor

bildiğim kadarı ile kadıköyde fokurtu cafe vardı sanırım
sandalye vs için uygun olarak.

yoksa kadıköyde çok hoş kahvaltı mekanları saklı bahçeler mevcuttur

fokurtu cafeye ilk defa gittim. hizmet 0 kalite 0 ortam 0 yemek 0 ilgi 0 kısacası en iyi puanım 0 gerisi size kalmış...

babalık kadıköy balon cafe nasıl bence süper olur hesap alman usulu olur. menü fiyatını alırız. fırsat sitelerinde 19,90 tl diyor kahvaltı için.

bir de belediyenin çamlıca sosyal tesisi o da fena değil amma ters kalıyor. bence kadıköy ve civarı 10 numara olur.

kadıköy diyince balon cafe gelir akla süper olur elbette
ancak herkes için uygun olmayabilir giden gelmez

moda iskele kahvaltı salonu olabilir mesela veya üsküdarda fethipaşanın altında bir sosyal tesis vardı adını hatırlayamadğım
duz ayak diye kalmış aklımda

mesafe sorun değilse florya sosyal tesisleri süper olur :):)
uzak muzak demeden gelinesi mekandır :)

balon kafeye alternatif üsküdar katibim cafe :) de olabilir Katibim

kadıköy balon cafe yetkilisiyle şimdi görüştüm. nornal kahvaltı 20 tl + 2 fincan çay diğer ise serpme kahvaltı 25 tl. + sınırsız çay bence gayet iyi ulaşımı gayet rahat marmara denizi görünümlü süper geniş ve ferah mekan kaliteli hizmet.. bir düşünelim arkadaşlar.

not: serpme kahvaltıda herşey var....

AYKAN BEY.haklısınız fikirleriniz güzel ancak bizler engelli insanlarız. her zaman düz ve giriş çıkışı kolay yerler daha iyidir. ayrıca bu cafede lavabo sıkıntısıda olmaz....
katibim çok içerde ve ayakaltı fethipaşa çok yukarıda o mümkün değil ulaşımı ters üsküdardan sonra ilave otobüse binilecek

KADIKÖY BALON CAFE BENCE UYGUNDUR...

Babalık ne dersin......... bu ay yapalım şu kahvaltıyı

arkadaşlar yorumlara baktım şimdi balon cafeyle ilgili pek iyi yorumlar yazmıyorlar. acele etmemek gerekir.

gidengelmez sanırım yanlış anlaşıldım
balon kafeninde duz uygun olmadıgı eğer o tarz bir yer seçilecekse alternatif katibim ve fethi paşanın altındaki düz girişli sosyal tesis olabilir dedim
fehti paşa değil onun alt tarafında bir sosyal tesis daha var orayı kastetmiştim

moda cafe ise yine diğerlerine nazaran daha uygun gibi

ancak balon kafe güzzel fiyat vermiş
serpme kahvaltı uygun olabilir

mekanist.net adlı siteden mekanların engellilere uygun olup olmadıgını teyit edebilirsiniz ayrıca

arkadaşlar şimdi fethipaşa sosyal tesislerde yetkiliyle görüştüm. kahvaltı tabağı 10 tl. + sınırsız çay... servis yapılıyor.

yalnız bir sorun var yetkili rezervasyon yapamıyoruz dedi. gerekçe pazar günleri çok kalabalık olduğundan bir de yerleri küçük olduğundan bahsetti. gelen müşteriyi geri çeviremediklerinden bir de gelemeyecek olan kişilerin yerleri boş kalacağından... bu anlaşılabilir bir durum çünkü rağbet gören bir yer ..

bence uygun güzel bir yer bana uyar. Arabamla geleceğimden bir kaç arkadaşı alıp DÖNÜŞTE E-5' te bostancı köprüsüne kadar yol üstünde bırakırım. 3-4 saat birarada vakit geçirebiliriz. isterseniz buluşmayı açalım ne dersiniz. ben de organizasyona yardımcı olurum babalık...

HESAP ÖDEME ŞEKLİ : ALMAN USULU

BABALIK YALNIZ GELECEK KİŞİLERİN KESİN LİSTESİNİ ALDIKTAN SONRA MÜESSESEYE BİLDİRELİM.

BİLGİ İÇİN: İBB SOSYAL TESİSLER Fethipaşa sor. İsmail bey 0216 391 65 60

fethipaşanın alt tarafındaki yer uygun olabilir babalık
fethipaşa mekan olarak herkese uygun ve duzayak bir yer değildir

şu an hatırlayamıyorum ama baloncafede eğer rampa varsa gidengelmez ulaşım olarak ve mekan olarak güzel bir öneri sunmuş
tahminimce var diye düşünüyorum bebekleriyle gelenleri gördüm diye hatırlıyorum . bebek arabalarını aşağı bırakmamışlardır umarım :)
eğer mekan mimari olarakda uygun ise eminim katılımcı sayısına göre tekrar fiyat alınabilir.

kahvaltı fiyatları 3 aşağı 5 yukarı tum mekanlarda aynı sayılır

Arkadaşlar Fethipaşa Korusu'nun yokuşu çok uzun ve dik.tekerlekli sandalye kullanan, yürüme zorluğu çeken kişilerin oraya çıkabileceğini hiç sanmıyorum. Engellektüel'in dediği gibi Fethipaşa'nın alt tarafında İBB'ye ait bir tesis var Paşa Limanı Cafe diye orası çok daha uygun olabilir.

kübra hn hemen paşalimanı cafe ile ilgili araştırma yapıyorum.
şimdi yetkiliyle görüştüm. hafta sonu açık büfe kahvaltı (68 çeşit ürün) 27,50 tl+ sınırsız çay
rezervasyon almıyorlar.
indirim yapmıyorlar beltur'un fiyatları fixmiş.

gidengelmez acaba şu şekilde olabilirmi

katıılacak herkes önceden havale ile ödemesini yapar ve bir arkadaşımız cuma yada cumartesi akşamından giderek ödemeyi yaparak rezerve yapar
ödeme olunca reserve yapılacaktır :)

ve gelemeyen kişilerin parasıda iade edilmez :)

bu sayede hem sayı netleşir hemde sandalye masa sorunu ortadan kalkmış olur

Balon Cafe'nin de rampası var evet orası da uygun olabilir.Ve illa sahil tarafları olsun demiyorsanız Kadıköy Bahariye'de çok güzel bir cafe var Kekik Cafe diye. Hem fiyatları uygun hem çalışanların yaklaşımı, hizmeti mükemmel. Çok ilgileniyorlar.

evet ya :) paşa limanı cafe :)
adını hatırlayamamıştım bir türlü
teşekkürler qrstv

qrstv;
bu kekik sureyyanın karşısındaki değilmi?

şimdi ne yalan söyliyiiiimm hiç karşısındaki veya etrafındaki cafelere bakmadım ama sokakta bir çok cafe var :)

arkadaşlar son kararımızı verip ortak bir yerde buluşalım.

Ayarlama yapılabilir ve tarihte bana uyar ise avrupa yakasından gelebilirim.

süreyya opera salonu
heybetli beyaz bir bina :)
farketmemen imkansız

Arkadaşlar o zaman başlığı açıyorum ne dersiniz. (üsküdar paşalimanı cafe-beltur)

giden gelmez
elimizdeki yerler

balon cafe
paşalimanı ibb cafe

istersen sayıyı 4leyip sitede sunalım
arkadaşlarımızın uygun gördüğü mekan ile konusulup tarih belirlenir

bu sayede mekan seçimine ortak karar verilmiş ve neden orası sorularını almamış olursun
ne dersin?

10 mart 2013 pazar günü saat 09:00 13:30 arası paşalimanı cafe uygun mudur. hem düz ayak hemde ulaşımı kolay

gidengelmez emeğin için teşekkürler
guzel bir mekanda güzel bir sohbet ortamı olur umarım

Engellektuel;

eğer aynı yerden bahsediyosak gerçekten utanırım kendimden farketmediğim için gerçi hava çok soguktu gittiğimde hiç bişeyin farkına varacak durumda değildim :)

Üst Alt