Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

bu soogukta karda kışta en iyi erciyeste suçuk ekmek partısı olur beya :D

üffff sucuk ekmek değince aklıma kartepe geldi,varış yerine ulaşmadan 1 km lik mesafede konak yerimiz cançekti cafesiydi; nasıl güzel bir yerdi orası sucuk ekmeğiyle meşur,ayrıca köfte de vardı,sobanın üstünde sucuklar ve köftler kızarken bir yandan da ekmekleri ısıttılar çıtır çıtır,off olsa da yesem yaaa :(

bak sucuk ekmekde olur yemek oldumu gelirim:D
şaka bir yana izmirle istanbul yada her hangi il buluşmaları çakışmadığı sürece hepsine katılabilirim izmire bile

olurdu tabi özer bey macera yaşardık ;bizler için çok komik olurdu gerçekten :D

Antalya yapilmis ben uye olmadan bikac ay oncekacirmisim :D bi daha olur umarim

Antalya buluşmasını her sene iple çekenlerden biri olarak bu senede 4 gözle bekliyorum ;)

bende seve seve gideceğim .... ama yapan yok:)

Biz İzmir de yaşıyoruz ya size düşer Ada hanım :) yapın gelelim

ada abla jem abi ikinizden şöyle harika bir buluşma bekliyoz

valla izmir istanbul gibi şehirlerde buluşma olayı gerçekten çok zor arkadaşlar cem günü birlik organizasyonlara imza atmıştı ama uzun soluklu organizasyonlarda pahalıya mal olur bir çok şey bu nedenle ciddi boyutta zor.. belediyelerden destek yok maalesef :(

ada;

İlçe belediyeleri mesela Seferihisar belediyesi Tunç SOYER bey bu konuda yardımcı olur sanırım ,gerekirse devreye bende girerim :cool:

hep inciraltı oluyor birazda diğer ilçelerde olsa ne iyi olur.

cdisci;

cemil bey iş seferihisarla bitse keşke... insanların otogardan ve havaalanından aldırılması gerekiyor araç lazım.. gezi organizasyonu çok zor çünkü düz ayak alan az izmirde.. bir iki kişinin çabasıyla olmaz işi kaldırıp götürecek koşturacak insanlara ihtiyaç var bir kaç sene önce baya bir araştırmıştık çünkü mardin olayından sonra.. geçen sene havva ablalar mayıs ayı içerisinde aliağada birşeyler yapacağız dediler ama sanırım onlarda ayarlayamadı birşeyler birde izmirde pek bir araya gelmiyoruz engelli arkadaşlarla bu nedenle organize olmak son derece güç oluyor.. ama sabırsızlıkla yapılacak bir organizasyonu bende bekliyorum şu dönem.. eskiden daha fazla yapılıyordu organizasyonlar..

Slm arkadaslar bu geziler organizasyonlar her yilmi duzenleniyo

aliağamı muhteşem olur nasıl olsa izbanda oraya kadar gidiyor.bakalım olacak mı

Organizasyonlar yalnizca haftasonlari mi duzenleniyo hafta ici de oluyomu organizasyon

Canakkalede bursada organizasyon olursa hafta ici izin kullaniyorum katilabilirim

Canakkalede bursada organizasyon olursa hafta ici izin kullaniyorum katilabilirim

KAHVALTI..!!! fikir alışverişinde bulunalım.

epey zaman oldu. bir kahvaltı tertib edelim. hem sohbet hem de yeni arkadaşlarla tanışma fırsatı bulalım.
istanbul anadolu yakası ,ulaşımı kolay, fiyat olarak uygun yerleri araştırıp yazalım.

istanbulda olursa bende katılmak isterim tanışmak merdivensiz bir yer olursa

Ben bu gidişle öteki taraftakilerle buluşmaya gideceğim ,size iyi eğlenceler..

arkadaslar bu organızasyon hangı sehırde yapılacak

Üst Alt