Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

Ben bu fikrimden vazgeçtim... başlığı sıkça kontrol etmekten yoruldum 3 kişiden ötesi çıkmaz dediğim gibi... ben gelmiyorum dolayısıyla saygılar...

Evet yasemin hanım boşuna vakit kaybettiğimizi düşünüyroum başlığın geçmişini inceledim belki onlarca kez sölenmiş bi kez bana denk gelmemiş benki elimi attığım her işi kuruturum ben çıkayımki kenara olacağı varsada olmaz ben içindeyken :D ben çıkayım belki toplanmayı başarırsınız... şimdiden herkese iyi eğlenceler...

Arkadaşlar yazmaya gelince okadar çok şey yazıyorsunuz ki,İstanbul içinde kaç sefer buluşma düzenlendi,hatta ben de düzenleyenlar arasında olmak şartıyla söylüyorum,sadece tanış arkadaşlar geldi hiç biriniz gelmediniz.

babalık ben sandalyede değilim çok şükür ondan bilemem ki ben neresinde nasıl yaşanır neresi uygundur... Lakin benim düşündüğüm bi piknik gibi bişeydi onada görmek istemediğim kişilerden cevap gelince vazgeçtim... onun dışında hiç bi buluşmanıza denk gelmedim... denk gelseydim tanışmaktan zevk duyardım.... ayrıca kimseden para isteyemem ben şu ücret bu ücret diye... öyle bi yer bulabilme ihtimaliniz varsa bütçeme göre 3 ila 10 kişi arasında ben karşılıyım gelen gelsin misafirimiz olsun sorun yok... ama ben yer bulamam benim bulacağım yerlerden hayır çıkmaz.... ayrıca duruma göre bi minibüste ayarlayıp serviste edebilirim... Elimden gelen budur saygılar....

Gelmemeye karar verdim dün itibarıyla lakin ben gelmesem bile bu saydıklarım bende saklı hakkınızdır.... ne zaman dilerseniz ulaşabilirsiniz özelden numaramı veririm...

1 Eylül 2012 Denizli Kültür Park'a tüm engellileri,engelli yakınlarını bekliyorum.

Denizli 1. Engelli tanışma günümüzde herkesi bir arada görmekten mutluluk duyarım..

benimki yeni bi üye buluşma organizasyonuydu, buluşma konusunda fikir alış verişi değil.onun için neden konu bu bölüme taşındı anlayamadım ??

Zeynep,
Denizli 1. Engelli tanışma günümüzde herkesi bir arada görmekten mutluluk duyarım..
Sırf tek satır yazı ile başlık açılır mı? Bak incele diğer başlıkları, karşılaştır.
Nerede, hangi mekanda, tarihi nedir, kaç paradır, düzenleyenin telefonu, ayrıntılar vs. vs. hiç bir bilgi yok.
Yaptım oldu, benden bu kadar diyebileceğin bir başlık olmaz.
Lütfen diğer başlıkların ilk mesajlarını bir incele, net bilgilerle tekrar aç.
Buluşma yerini ayarla, önceden görüşmelerini yap, engelliler için wc var mı? Rampa, asansör, merdiven durumlarını tespit et vs.
Kolay değil öyle:)

tamam jemm. düzeltiyorus senin dediğin ölçülere göre. hemen de sinirleniyoruss..

otel buluşmaları, yemekler, oyun havalarıyla eller havaya, plaket dernek organizasyonları vb etkinlikler yerine;
Ankara'da bir piknik mangal partisi yada düzenli aralıklarla takımlar halinde yapılacak tavla tabu(başka branşlarda olur) turnuvaları düzenlense(Türkiye genelinde de olabilir) daha eğlenceli olmazmı?
Özellikle otel organizasyonlarında kalabalık engelli grubu bir araya geldiğinde bunu fırsat gibi kullanarak neden plaketler törenler yapılıyor?
Organizasyonların tek amacı tanışmak ve güzel vakit geçirmek olmalı.
Yine dışardan gelenler otellerde kalacaklardır ancak otele kapanmak ne kadar doğru?
en son piknik olayı bizim yaptığımızla kaldı oda 5,6 yıl önceydi...

Turnuva organizasyonu konusunda bir plan, beyin fırtınası yapalım derim.
Yönetim ekibine selamlar.

güzel fikir izmirdede okey santranç turnuvası düzenlesek iyi olur

onon, en son piknik olayı sizinkisi değil:)
İzmir'de ikisi mangal partili, 3 sefer büyük piknik yaptık.
Kimseye ne plaket verdik ne tören yaptık, bildiğin doğal piknikti:)

jemm süpersiniz abi sizinkileri biliyorum :)
ben ankaradaki en son piknik demek istemiştim :D
ama varya bidaha yaparsanız kesin gelecem o köfteleri kanatları sana yar etmem :))

izmire yakın illerde oturan arkadaşlar neden buluşma yapmıyorsunuz ben gelirim

organizasyon yok yok denir olunca da millet yerinden kalkmaya erinir.

Halen devam eden iki organizasyonda 134+98 toplamda 232 kişi (bu sayı şimdilik) Türkiye'nin dört bir tarafından buluşma noktasına akacak.
Planlı programlı ayarlanmış, güzel organizasyonlara talep oluyor.
Hiçte yerinden kalkmaya erinilmiyor, katılanlara dikkat edersen alakalı alakasız her bölgeden yollara düşecek üyeler var.

Bence şunu yazman daha yerinde olurdu:
"Doğru söze ne denir?"

slm her bölgede bir il seçilsin ve buluşma yaşansın belki ilk başta 3-5 kişi olur..

fakat sonraki buluşmalarda bu sayı katlanarak artar. her engelli bir değil herkesin engeli farklı en kolay olan planı yapmalıyız örneğin karadenizin en uzak ve en yakın mesafesine 2 il gayet yakın sayılır veya ilk başlangıç olarak her ilin engellileri kendi arasında buluşup kaynaşsın sonra sıra diğer illerle buluşmaya gelir. Hertürlü derdinize deva dileğiyle...

organizasyon yok yok denir olunca da millet yerinden kalkmaya erinir.
Zeynep hanım öncelikle diğer buluşmalara katılacaksınız ve orada insanlarla kaynaşacak ve talebe göre buluşma düzenleyeceksiniz aslında Denizli buluşması süper olur,pamukkale gezisi süper olurdu ama dediğim gibi görüyorsunuzdur buluşmalar ne kadar kalabalık neyse benin nacizane fikrim

Kahramanmaraş buluşması ne zaman? .....

Arkadaşlar kahramanmaraş buluşması ne zaman.....<br>
vardı yoksa benmi kacırdım.....

Istanbulda bir sabah güzel kahvaltı ......

Arkadaşlar yakın zamanda güzel bir kahvaltı tertib edelim bunun hakkında fikirlerinizi bekliyorum..... mekan tarih gibi .......

Tabiiki en başta alman usulu yani adisyon düşünüyorum nasıl olur... belediye tesisleri-beltur vs. uygun yerler olabilir...

istanbul anadolu yakası düşünüyorum

1- caterpıllar
2- babalık
3- hülya

Bence çok iyi olur,iyi düşünmüşsünüz.Siz benim piknik org.çok beğenmiştiniz,bu org.siz yapın biz gelelim :) bu arada yapabileceğim birşey varsa elimden geleni yapmaya çalışırım..:)
Saygılar.

sultan hn. güzel de fikrinizi (yer-mekan-fiyat) belirtirseniz memnun olurum . nede olsa tecrübe konuşuyor...:eek:

Üst Alt