Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

İzmir buluşmasında Seferihisar olabilir başkanı çok aktif ve yardımcı olacağına eminim ayrıca gezilecek o kadar güzel yerleri var ki konaklama da sorun olmaz sanırım pansiyon bayağı çok hadi İzmirli arkadaşlarım size bir fikir vermek istedim :cool:

izmir buluşmasının adı konmaya az kaldı jem abiden cevap bekleniyor yükleniyorr.........:D
jem abiden güzel bir buluşma bekliyoruz

Arkadaşlar İstanbul içi bir buluşma organize ederseniz bende ulaşımda gerçekten problem yaşayan 4 kişiye kadar ulaşımınızı sağlamaktan mutluluk duyarım.

buluşma tarihinde ben burada olsamda olmasamda aşşağıdaki numaradan bana ulaşmaktan lütfen çekinmeyin.

Saygı ve sevgilerimle.

Ferhat.
0532 301 60 35

Ne oldu arkadaşlar İzmirden ses çıkmadı dört gözle bekliyoruz :cool:

eee amma sabırsızmışsınız haaa bende izmir buluşmasını bekliyorum bekleyin

İstanbul içi buluşmada organizasyon denmiş. Pikniğin organizasyonundan ne olacak? Hazır yazda geldi, ayrıca şahsım hariç elim uzandığında ulaşımada destek olabilirim gelecek olan arkadaşların....

0554 591 77 44 dileyen burdan ulaşabilir herhangi bi organizasyon olduğunda. İstanbul'da yada şahsi buluşmalarda olabilir. Mesela ben avrupa yakasında güzel bir Gülhane gezisi yada Yeşilköy'de güzel bi kahvaltı keyfi veya Yeşilköy ormanında kralından bir mangal keyfinde bulunmaktan mutluluk duyarım.... Bir hafta sonu toplanalım, Antikköe gidelim mesela :) Laf var iş yok Bülent abi sende İstanbul'lusun bir el at :)

Jem abimden haber yok özer senden bekliyoruz bi buluşma artık:)

valla bende düşünüyorumda bizede kimse gelmez:)) Jem abi tescillendi bu konuda ama ses çıkmıyor:))

ben gelirm,size gitarda çalarım,ama havalar çok ısınmadan olursa iyi olur.

asminia acele bir buluşma düzenle onurayda gelipduru:D

beşiktaşk yapmayacam jem abimiz varken yapmak bize düşmez;)

Ankaralıların bir sesini duymak istiyorum ne kadar istekli ve ne kadar çoğunlukta

Haydi Ankara...Evet Anıt Kabir ziyaretide istiyoruz....

ramazandan sonra insallah sabredin :)

la fatih sanki geliyon geçende gelecem dedin gelmdin :D

Haydi balıkesirliler bizde burda buluşup parktada birer çay içelim ne dersiniz....

Merhaba Balıkesir'li arkadaşlar....
Hiç mi aramızda Balıkesir'li yok, bizde bu güzel havada buluşup birşeyler içsek ve bu günü fotograflandırsak ne dersiniz?

Sabırsızlıkla Kayseri organizasyonunu bekliyorum ;)

izmir buluşması olmayacak herhalde yanıt bekliyoruz

olmazsa yine iş bana düşecek yaa jem abi hadi bir buluşma isteyoz

Bugün bile şuanda sağanak yağmur var.
Az bir sabredin yaz gelsin:)

jem abi,yassıca adaya gidelim,olmazmı,denizede gireriz.

Üst Alt