Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

bu da iyi fikir belediye ile görüşmek lazım ama bu da zor imkansız onur

Buluşma Düzenlecekse Öncelikle Bir Anket Yapilmali. O Anketi Düzenliyecek kişi-de Modatörler Ve Adminler olmalıdır.

Diğer yandan Herkezin durum-dan haberdar olması için Bütün site üyelerine PM atılması-da Uygundur.

Fikrim Budur...

Konyalıyım. Bu tarafta da bir düzenleme olursa Mutlak Bulunmaya gayret Ederim inşallah...

tamam piknik düzenliyelim,biyer seçelim herkes oraya gelsin,inşallah herkes gelir,ama bu haftadan sonra olsun bir hafta yokum,ingiltereye giidiyorum,maçım var.

balıkesirliler nerde toplanıyoruz.... bu kadar sayfanın içinden balıkesirlileri bulamadım ama hepsinin bir sayfaya toplanması iyi olmamış

İZMİR

KAYSERİ

AMASYA Buluşmalarını sabırsızlıkla bekliyorum ;)

bekleyin hele jem abiyle görüştüm izmir buluşması yakın şimdiden hazırlıklı olalım

yargıç pier loodi dediğin yer engellilere göre mi.gerci geldiğimden değil ama merak ettim

Engellıler çin uygun
eyüp ün en tepesinde en nezih çok güzel bir yer

Topkapı kültür park, daha öncedende yapmıştılar engelliler için ideal, merdiven yok

Lütfen şehir olarak ayıralım bhu hşekilde bulamıyorum memleketlilerimi

Istanbul- avrupa yakası için buşulma organizasyonu yok mu?

Merhaba,

Sanırım organızsyon konusunda pek bir aktiflik yok.İstanbul -Avrupa Yakası etkınlıklerı ıcın organızsyon yok mu yakında?Olacaksa nasıl haberımız olacak?

Teşekkürler.

Sevgilerimle...
Ayça AKIN
aycaakin@aycaakin.com

Siz bir buluşma ayarlayın da bizler de iştirak edelim Ayça hanım...

Çok isterdim ama benim malesef organizasyonun akasını takip edecek zamanım yok şu dönem...

Siz düzenleyin ben istirak edeyım :))

:) AMA İNANIRMISINIZ BENİMDE sivilcemi patlatacak ZAMANIM YOK ;););););););)

izmir iftar yemeği

izmirli arkadaşlar pazartesi alsancak havagazında engelli iftar yemeği verilicek.inşallah bütün izmir orda olur.

istanbulda bi buluşma düzenlesek....

bayram üstü çok güzel insanlar var burda bi türlü kısmet olmadı tanışmak bi buluşma düzenlesek istanbulda olmazmı.... mesela 12 si pazar gününe falan... yada başka bi tarihe

Ayni seyi ben de talep edicektim erdalakbay ellerin dert qormesin

Bayramdan once olursa ben de katilmak isterim. İnsallah biz qibi dusunen arkadaslardan cvp qelir

bende istanbulda buluşma olmasını isteyenlerdenim iftar olursa bencede güzel olur gündüzleri cok sıcak

Erdal gercekten güzel olur aslında iftar iyi fikir ancak iftar saati cok gec geri dönüşler sorun yaratabilir bence bbayramdan sonrakı pazar olabilir bir kahvaltı mesela :)))

Bayramdan sonra olması bencede iyi olur :) belki bayramda, ondan öncesinde burda olmayan arkadaşlar olabilir benim gibi mesela :) yeni üye sayıldığım için daha önceki buluşmalarda hiç bulunmadım ama bundan sonrakilerde bulunmayı çok isterim :)

büyük bi buluşma olmasına gerek yokki hep hevesle 100 lerce kişi gelicek gibi beklenir 3-5 kişiyle kapanır bu buluşmalar örneğin bayram öncesi kim müsaitse buluşulur bayram sonrası zaten yeniden buluşma yapılacaksa gelmeye imkanı olmayanı gider alır getirir aynı zamanada götürürüm... sorun yok lakin kim ne derse desin bi ALLAH kulunun geleceğini sanmıyorum...

Üst Alt