Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

sayın aslankaraturk verdiğiniz isim web tasarım firması sitesi ben bir alaka kuramadım.:eek:;)

Beykoz sabancı öğretmen ewi olabilir hem manzaralı hem ucuz hem güzel hem ulaşımı kolay tavsiye ederim :)
AVCILAR SAHİLİDE OLABİLİR ORASIDA GÜZEL BİR YER
OLMADI AĞVAYA GİDERİZ ORMAN DENİZ BİR ARADA İSTEYEN ORMANA GİDER İSTEYEN DENİZE GİRER :)

aytaç arkadaşım işi bayağı büyüttün oradan da izmite geçeriz pişmaniye yeriz. sonra karadeniz turu yapar aynı gün döneriz...:D:D:D;);)

sultan hn. güzel de fikrinizi (yer-mekan-fiyat) belirtirseniz memnun olurum . nede olsa tecrübe konuşuyor...:eek:

Kusura bakmayınız çalışıyorum da yeni gördüm yazınızı..yer mekan konusun da, birkaç yerden başka bildiğim çok fazla yer yokta;oraları da arkadaşların çoğu biliyor zaten,isterim ki farklı bir yer farklı bir mekan olsun..Ama arkadaşlar sağolsunlar bildikleri yeri paylaşımda bulunuyorlar..
Hadin arkadaşalr destek bekliyoruz,bu tür org.bir kişi ile değil toplu birlik yaparsak daha zevkli ve daha ağlenceli olur,dostluklar pekişir. :)
saygılar herkese..

bence de herkes burayı görmeyebilir bu yüzden bu organizasyonun daha ileri dönük olmasını ve sık sık forumda ileriye dönük olarak belirlenen tarihte yapılması koşulu ile bilgilendirilmesinin uygun olacağını savunuyorum.
bu şekilde daha fazla arkadaşa ulaşmış olacağımızı düşünüyorum.

sana katılmamak mümkün değil ama şu anda herkes duymadığından bu organizasyonu her üyeye göndermek için uğraşmalıyız. sizlerle aynı ortamda eğlenmek beni ve orda bulunan herkesi eğlendirecektir.

Yeniyıl geldi gelecek, geliyoooorrr!

Jem Güsel Görünüyor Beaa Yılbaşında Partimi verecen .d

Yılbaşı organizasyonu

Merhaba,

Forum'da hiçbir buuşma organizasyonu göremedim.Neden?Hele ki İstanbul gibi bir şehirde...

Sevgilerimle.

Yapsanız keşkeyle olmuyor bu işler,yeri mekanı ayarlayacaksın davet edeceksin buluşmaya...

mooncam;

İstanbul'da organizasyon düzenleyecek baba yiğit kalmamış :D

istanbulda organizasyon işini üstlenecek kişimi kalmadı acaba
üstelik alternatifi çok olan buu şehir bence kucuk kapsamlıda olsa bir organizasyonu hakediyor.

arkadaşlar nerde yaparsanız yapın ama , dansözdür içkidir ,görmek istemiyorum...

ne zararını gördünüz dansözün içkinin.... ah ah :D

Siz bilirsiniz içki ve dansöz olursa ben orda yokum size iyi eylenceler...

Herkese açık davet

Benim naçizane bi fikrim var kimler katılır bilemiyorum fakat,biçok bu tip platformların belli aralıklarla buluşmaları oluyor.çok da güzel oluyor daha önce ben katılmıştım.çok eğlenceli bi okadaarda faydalı olduğunu söyleyebilirim.bizimde bi bulşmamız olsa istanbuldakiler, nasıl olur sizce yorumlarınızı bekliyorum lütfen ...

yağmur bana mı dedin gelirim tabi inş.bence de içki ve dansöz olmamalı

içki yoksa ben her buluşmaya gelirim içki varsa ben yokum

istanbul harika yer izmire 5 çeker istanbulda buluşma olursa tanıdıklardan giden olursa bende gelirim

İstanbulda organizasyon düzenlemek biraz zor olur.Kalabalık ve yer sıkıntısı yüzünden yapılamadı bu zamana kadar.Şehir dışından gelecekler olduğundan dolayı 1 günlük organizasyon yapmak riskli olur bence.Diğer şehirler gibi uygun oteller bulmak zor.Otel bulduk diyelim,İstanbul gibi bir yerde eğer gezi olmayacaksa organizasyonunda bir tadı olmaz.Sonucunda diğer şehirlerden gelmek isteyenler burayı gezmek isteyecek ve bu kalabalıkta bu biraz zor olacak.Kışın yaptık diyelim organizasyonu,bu seferde katılmak isteyenler hava şartları yüzünden katılamayacaklar.Kısacası İstanbul gibi bir yerde organizasyon işine ben pek sıcak bakmıyorum bu yüzden....Ancak günübirlik olabilir.Kahvaltı yada bir cafede sohbet gibi olabilir...

Üst Alt