hadin artık abi ya bir sene geçti aradan
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Jem abimle uzun süredir tanışmak istiyordum.Sabrettik muradımıza erdik ....Ve çok güzel oldu..Organizasyon olmaması ,kalabalık olmaması çok çok iyi oldu.Cem abim ve eşinin sohbetine doyum olmaz ama yinede bol bol sohbet ettik...İyi ki gelmişim ve iyi ki tanımışım sizleri..Gördüğüm en güzel ailelerin başını çekiyorsunuz..Şaşa nasıl bir insan hala ben tanımlayamıyorum...Bir insan bu kadarmı ince zarif anlayışlı ve güzel olurmu.Meryem halamın tanımıyla ''Şaşa karşısına çıkan her insanla güzel anlaşır.Çünkü her insanda güzel bir şey mutlaka bulur.Demi ama.....Meleksin sen melek şaşa ablam...İnşallah tekrar görüşmek üzere...Bu arada belediye başkanını kim takar yanımda sizin gibi güzel insanlar var iken...O halamın jesti sadece
evet doğru birde ankara buluşması yapılsın bizde gelelim arkadaşlar
KonuraIp;
avanslarımızı alıpda buluşmaya gelsek olur mu
Sen ne güne duruyorsun, ha gayret bizde destekleyelim...İzmir buluşması gayet güzel olur. Talepler artmış İzmir'den. Biri elini taşın altına koyup organize etse.