Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

Jem abimle uzun süredir tanışmak istiyordum.Sabrettik muradımıza erdik :)....Ve çok güzel oldu..Organizasyon olmaması ,kalabalık olmaması çok çok iyi oldu.Cem abim ve eşinin sohbetine doyum olmaz ama yinede bol bol sohbet ettik...İyi ki gelmişim ve iyi ki tanımışım sizleri..Gördüğüm en güzel ailelerin başını çekiyorsunuz..Şaşa nasıl bir insan hala ben tanımlayamıyorum...Bir insan bu kadarmı ince zarif anlayışlı ve güzel olurmu.Meryem halamın tanımıyla ''Şaşa karşısına çıkan her insanla güzel anlaşır.Çünkü her insanda güzel bir şey mutlaka bulur.Demi ama.....Meleksin sen melek şaşa ablam...İnşallah tekrar görüşmek üzere...Bu arada belediye başkanını kim takar yanımda sizin gibi güzel insanlar var iken...O halamın jesti sadece :)

Böylesine güzel, böylesine içten bir mesaja dönüş yapılmaz mı hiç :)

Övgü dolu, insanı onore eden bu güzel yazın için sana çok teşekkür ediyorum.
Aslında, güzel bakan, düşünen insanlar bir araya geldi ve ortaya böyle hoş bir tablo çıktı.
Çünkü, 'Güzel Bakan Güzel Görür, Güzel Gören Güzel Düşünür.'

Biz de senin gibi, pırıl pırıl bir insan tanıdık,
Buradaki güzel aileni tanıdık ve çook mutlu olduk..:)
İnşallah, daha kapsamlı bir buluşmada bu güzel grubu tekrardan bir araya getirebiliriz.
Unutma .. Artık bir ailen daha var İzmir' de.:)

Çok iyi bak kendine değerli kardeşim.
Allah' a emanet ol.
Sağlıcakla kal.

Ablacım bak yine mutlu ettin beni...Ben teşekkür ediyorum sana...Sen ve ailen herşeyin en güzeline layıksınız...Örnek aldığım ve çok şey öğrendiğim bir ailesiniz.Rabbim sizi nazarlardan esirgesin...Şundan emin olun Hasan kardeşiniz sizi çok seviyor ve onun için çok ama çok değerlisiniz.Ömrümün kalan kısmında daha çok zaman geçirmek ve paylaşmak istediğim kişilersiniz.Artık İzmiri kesinlikle 2 kat daha zorlayacağım....Görüşmek üzere ablacığım..

hasan seni tanımak ramazan yemeğine kısmetmiş tanıştım.

sökede buluşalım

merhaba arkadaşlar ben aydın sökeden ulaş. ortopedik engelliyim çalışıyorum. sökede yada yakın cevrede bulunan tüm engelli yada engelli olmayan tüm arkadaşlarımızla buluşmak görüşmek ve tanışmak istiyoruz. çeşitli organizasyonlar ve etkinlikler düzenleyip bilgi alışverişinde bulunmak güzel vakit geçirmek istiyoruz. bunun için sökede yaşayan ve söke yakınlarındaki yada sökeye gelip gezmeyi düşünen tüm dost ve arkadaşlarımızı bekliyoruz.
herşey bir merhabayla başlar.
bunun için bir merhaba demeye ne dersiniz?

rakı-balık yapan yok mu izmir de ..... biraz evrenden, biraz felsefeden bahsederdik beaa :))

çok güzel olur dört mevsim gerçekten yapalım rakı balık birazda konuşuruz.
nerde düzenleyelim ne düşünüyorsun?
ben izmirde değilim ama çok yakın sorun olmaz diye düşünüyorum.

29 nisan pazar günü ankara da sınav sonrası buluşma düzenlense olmaz mı? Bayadır ankara da buluşma nasip olma dı :)

Bu organizasyonlarda dikkat edilmesi gereken bir konuya değineceğim Ayın 15 inden Önce yapılması ne kadar doğru Herkes için değil ama maaş alanlar için her zaman ceplerinde para yetişmiyor malum Bu konuya dikkat edilmemesi kafamda soru işareti bıraktı iyimi :confused:

Mantık olarak hepsi 15 inden önce oluyor tabi ki bu espriyi yapmayın diye yazıyorum ;) 10 u ile 15 arasındaki organizasyonlar için yazdım..

Geçen sene de sağlık bakanlığı sınav sonrası buluşma isteyen arkadaşların hiçbiri gelmedi.
başta efekt olmak üzere:)

gecen sene çocuğu komşuya bıraktık. apar topar sınavdan sonra eve döndük gelmek istiyordum ama çocuk durmayınca napalım kısmet. bu sene başka zübüş cocuğa bakacak biri var :)

evet doğru birde ankara buluşması yapılsın bizde gelelim arkadaşlar:)

Gençler Ben Ankara İçin El Atacamda Kolum Kalır Diye Korkuyom..d

evet doğru birde ankara buluşması yapılsın bizde gelelim arkadaşlar:)

Yapacağız İnsallah abi Bu yaz güzel bir organizasyon Serkan beyle birliklte AMa Çok ciddi anlamda bır organızasyon olmasını hedeflıyoruz Ankara ya yakışır sekılde :)

Güzeeeel, düşünce bazında ise eylemi arkasından gelir,Ankara gurubu olarak ucundan tutsalar muhteşem olur,haaa birde Anıt Kabir ziyaretini ayarlarsanız TADINDAN YENMEZ bilesiniz....

miremur;

Emrullah Abicim Ankara olurda Anıtkabir olmazmı :) İnsallah Güzel Uzun süre dillerden düşmeyecek Bir organizasyon Organize edilicek.

KonuraIp;

avanslarımızı alıpda buluşmaya gelsek olur mu:D

ah Ben Ankarada olacaktım ki :D vakti zamanında ayda bir neredeyse düzenlerdik yahu. Özlüyorum valla o günleri :)

Geç kaldın Erzurum'da olduğum zamanlar buluşabilirdik. Çok ortam aradım ama malasef pek bir şeler bulamadım...
İzmir'liler ne zaman buluşuyoruz?. Yaz geldi artık kuşlar böcekler kelebekler derken bizlere sıra gelsin. Bir etkinlik yapalım abilerim ablalarım:))

Emrullah abi ellerinden öpüyorum, saygılar. Ne güzel dedin =)

Şu konuya bir açıklık getirmek lazım, organizasyonu herkes yaşadığı şehirde hemşehrileriyle yapıyor. Yani ben Adana'dan, İzmir'in buluşmasını yapamam. Sen İzmir' de yaşayan Engelliler.Biz'e ve buluşmalara muptela arkadaşlarla düzenlemen lazım. Sana Jem, Eva ve Havva Ayhanı bulmanı tavsiye ederim...

miremur;
aynen öyle 1 ay daha bekleyelim mutlaka buluşma olacak

Listeye baktım da gözümden kaçmadıysa Bursa'da hiç buluşma yapılmamış son 1 sene içerisinde. havalar güzelleşiyor, harekete geçmek lazım :eek:

izmirdeyim ama bursaya gelipde buluşma yapabilirim şaka bir yana izmir buluşması için bekliyoruz bekletmiyoruz:D

Üst Alt