Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

merhaba arkadaşlar,,,aydında yaşıyorum ve aydında da bir buluşma planı,programı yapılmasını isterim...

MS liler buluşuyor

Mslılerın bulusma ve bılgı alışverışın de bulunması için ne yapılabılır

Uyarı---------------------istanbulda

Evet arkadaşlar, İzmir'de papatyalar açmaya başladı. 4. Buluşma için ortalama bir tarih oluştu. Seçimdi, sınavdı derken temmuzun ilk pazarı tertemiz ve uygun bir tarih olarak önümüze geldi. Şimdilik yine İnciraltı düşünülüyor. Duruma göre ya balık + ekmek + salata organizasyonu olacak, ya da her kes ne getirirse onu getirsin, piknik şeklinde olacak. (22 mayıs 2010 buluşmamız gibi)
Ayrıca eğer şartlar oluşursa (talep sayısı ve yazlık sayısı) İnciraltı buluşmasının akşamı 5 gün sürecek Gümüldür'de denize sıfır yazlık evlerde tatile gideceğiz.
Şu an kaba taslak birşeyler oluşuyor, nisan ayına kadar son şeklini oluşturup olayı netleştiririz.

günaydın sevgili Cem bu organizasyonu günü birlik değilde,dediğiniz gibi 3 yada 5 günlük bir tatil şeklinde yapabilirseniz inanılmaz güzel olur.

evet aynen katılıyorum saliha hanıma o tarihlerde 3-5 günlük bir organizasyon olursa süper olur

jeemmmm listeye beni yazmayı unutma (inşallah) :)

sevgili cem yine harika bir buluşma düzenleyecegine eminim . özellikle ben çok istiyorum her türlüsüne varım inş yine kötü bişi olmazsa . özledim izmirdeki dostlarımı . şimdiden heyacan bastı valla. hadi bakalım yürü be cem kim tutar seni kardeşim . yüregine sağlık.

Arkadaşlar aslında bu konuyu cemle birlikte daha öncesinde konuşmuştuk, velhasıl mayıs ayı içerisinde İzmirde bir organizasyon düşüncesindeyiz, otel ile konuştum gayet güzel bir otel, hafta sonu bir organizasyon planlıyoruz izmirde görmek istediğiniz yerler konusuna sizlerinde fikirleri dahilinde bir planlama yapabiliriz, velhasıl önce katılım sağlanıp sağlanmayacağı konusunda fikirleriniz çok önemli, gelecek hafta gideceğim antepten sonra yapacağım gözlemler sonucunda sizlerinde desteğiyle cemle birlikte İzmirde bir planlama yapabiliriz düşüncesindeyim..Görüşlerinizi bekliyorum bu konuya ilişkin..

şartlar uyarsa,baharda yada yazın yapılacak organizeye bende katılmayı düşünüyorum. :)

jem abi annem deniz işine sevindi beni ve annem olan birgül karahanı yazar mısın

Kayseri Buluşması?

Kayseri buluşması yapalım mı kendi aramızda kafa dağıtalım?

özer özkan;

kayseri den izmir uzak ya keşke yakın yer olsaydı gelirdim

Bu başlığı takip ederseniz, hangi ilde ne zaman ne olacak hepsini öğrenirsiniz. Temmuzda İzmir için hazır olun mesela:)

jem abi buluşma nasıl olursa olsun gelecem gerci kızkardeşim o tarihte doğum yapacak annem buluşmada olamayacak ama olsun varlığım yeter dimi jem abi;)

bursada üye buluşması

arkadaşlar biz bursalılarda bir üye buluşması yapalım mı önerisi olan bursalı arkadaşlargörüşlerini bildirsinlaer

evet Bursamızda da bir buluşma düzenleyelim arkadaşlar :)

istanbullular uyanık kadir bey bir kaç hafta sonra haberler duyulur sanırım

Malatya gezisi

Arkadaşlar malatyada buluşma organizasyonu yapmak istiyorum haziranın üçüncü haftası tabiki talep olursa gelmeyi düşünen gelme imkanı olan varsa lütfen cevap yazsın.

olur neden olmasın temmuzun ilk haftasonu olur. şöyle düşünüyorum kahvaltı sus sesinde öğle yemeği yeşil elma akşam mangal vadisi eğer 2 gün olsun derseniz battalgazi ilçesi yada darende katılıma göre ayarlayacağım .gelmek isteyen lütfen iism yazsın

Süpersin miko bir 20 kişi olsun yapcam inş.elde var deli miko:)

üye buluşması temmuz ilk haftasonu malatya

Arkadaşlar temmuzun ilk haftasonu malatyada buluşma organizasyonu yapmak istiyorum tabiki talep olursa gelme imkanı olan varsa ismini yazarsa sevinirim

İzmir'de de temmuzun ilk cumartesisi olacak:)
Önceki sayfaları oklursan görebilirsin, aylar öncesi temmuzun ilk haftası belirlenmişti. İmkanı olan İzmir'e, imkanı olan Malatya'ya artık.

cem abi izmir buluşmasıyla ilgili duyuru oldumu?

Üst Alt