Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

doğum günüm 5 şubat 5 şubatta derneğimizde doğum günü buluşması yapılsın izmir içi jem abiye duyurulur

çok güzel olur buluşmalar . ben ve derneğim(bizde varız özel çocuklar ve aileleri derneği) size ve bütün buluşmalara katılmak isteriz. çocuklarımız eğitilebilir zihinsel engelli , böyle buluşmalara çocuklarımızla beraber katılmak isteriz.

Gaziantep buluşma organizasyonu için fikir alış-verişi

Merhaba arkadaşlar sizinde fikirlerinizi almak için başlık açmak istedim...

Sitemizde bulunan arkadaşlarımızın daha önce bir araya geldiği mersin
adana kayseri antalya buluşmalarında yoğun istek üzerine gaziantepte de
buluşma organizasyonu yapmayı planladık.
Ilk baharda yapmayı uygun bulduk hava sartları düzelir diye düşündük.
Arstırmalara başladık.sizinde fikirlerinizi almak için sitemizde paylaşmak istedim.
Uzaktan gelecek olan arkadaşların erken ucak bileti bulmaları hem maddi hemde uzun yol
bakımından faydına olur diye erkenden tarihi kesinleştirmek istedik.
Tarih olarak mart sonu nisan ilk haftası olarak düşündük.
Sizde fikir ve görüşlerinizi paylaşırsanız herkesin istediği gibi bir buluşma ortaya çıkarırız.
Kontenjanımız sınırlı olacaktır
biz organizasyonu düzenleyen kişiler gaziantepte oturdugumuz halde sizlerle beraber olmak için otelde kalacaz.

Düzenleyenler:ramazan taşkın
emel akkuş (yörükkızı)

ramazan ve emel arkadaşalar harikasınız . bu güne kadar görmedigimiz GAZİANTEP imizi görmek çok güzel olacaktır .bizler ANTALYA gurubu olarak bu buluşmada sizlerleriyiz .. buluşma ile ilgili tarihi net olarak belirtiseniz herkesde bu konuda buraya fikirlerini yazacaktır... de hadi ya yapın bişilerde gelek antepe ..

Aslen gaziantepli olduğum ama sadece 1 kez görmenin kısmet olduğu o güzel şehre gideceklere iyi eğlenceler dilerim :) fotoğrafları eklemeyi unutmayın :eek::eek:

emelcim güzelbi düşünce niasn ayının ortasına mesala 15 şi gibi güzel olur şimdiden kolay gelsin sana.

sizler için en güzelini yapacagız arkadasşlar inşallah...:)

Tarih olarak uyarsa inşallah bende aranıza katılmak isterim güzel düşünceler hayata geçince dahada güzel oluyor....

temmuz ayında izmirde balık buluşması olacak bilgi için jem nikiyle bağlantı kurun

koca çorumlu;

Ahmet abi çıkarım senle her yola ;) Ramazan abinin güzel bir organizasyon yapacağından eminim...Bizde büyük bir zevkle katılırız inşallah...

aynen hasanım bende senle çıkarım her yola kardeşim.. ıramazan inş güzel bi organizasyon yapacaktır .. bekle bizi GAZİANTEP diyorum inş.:rolleyes:

antepin hamamlarıı :)
eşimle ben ordayızzzzzz:)
:)

eva;

İşte bu harika..Şimdi iki kere gidesim geldi :))))

hasan sizlerle her yola varım sizler harika insanlarsınız sizin olduğunuz heryer daha bi güzel oluyo ablam :)

aynen havva sizlerle daha bi güzel olacak antep. şimdiden heyacan bastı valla. :)

amanınnn bu buluşma kaçmaz kim.yine mutlu olacağımız sevyile buluşacağımız sıcacık orta bizleri bekliyor.emelcim ıramazan beyyyy antep buluşmasınız sabırlızlıkla bekliyoruz ve güzel bir zamana denk geliyor.
şüle antebin hamamları diye türkileri duyar gibiyim :)))

üyesi olduğumuz grup arkadaşları olarak bir pazar sabahı kahvaltısı düzenledik
izmirde yaşayan ve kas hastası olan diğer yeni arkadaşlarıda aramızda görmekten sevinç duyacağız sevğili kas hastaları güzel bir kahvaltıda bize katılmak isterseniz

yer: acar restorant ( dr.behçet uz çocuk hastanesi yanı)

tarih:09,01,2011
saat:10,00 12,00 arası

katılmak isteyen arkadaşlarımız bu numaradan bana ulaşabilir 0536 302 81 12
bülent çuhadar

Hadi bakalım, Nisan ayında Gaziantepteyiz desenize... :)

nisan olmasın martın sonu olsun bence nisanda sınavım var 2-3 nisan açıköğretim sınavım varrrrrrr:confused:

martın sonu olursa sevinirm cünkü bi taşla 3 kuş vurmus olcamda :):) ıramazan abi ve emel inşallah güzel bi organizasyon olcak eminim emeğinize yüreğinize sağlık Allahın izniyle geliriz inşalah :)şimdiden kolay gelsin

HAsan abim ahmet abim (BİDENEM) Duygum ayhan abim ve havva ablam (annem oldu benim bende onun 3.kızı):) ve dostlarla olmak güzel olcak amma bi okadarda HARİKA OLCAK :)

ramazan abi ve emel arkadaşımın düzenleyeceği bu buluşmanında dierr buluşmalar gibi harika geçeceğine eminim .
bir ihtimal buluşmadan çok önceleri antepte olurum kardeşlerim orda çalıştığı için antebe gdip geliyoruz bu buluşma benim için daha farklı olucak buluşmaya gelişte ve gidişte yolculuk yapmıcam;)

tarih belli olmuş 25 mart hayırlı uğurlu olsun şimdiden diyorum.arkadaşlar güzel bir organizasyon düzenlemişler emeklerine sağlık diyorum .o tarihte müsait olmadığım için aranızda olmıcam. herkese şimdiden iyi eylenceler diliyorum.

25 martda inşlh antep soğuk olmaz...ama szlerin sıcaklığıyla eminim yaz günü gibi olacak bnde inşlh orda olmaya çalışıcam... görüşmek dileğiyle...

Arkadaşlar; Gaziantep buluşması belirtilen tariht açık öğretim sınavları olduğu için 18 mART 2011 tarihine alınmıştır

ilginen arkadaşların bilgisi olsun...

Buluşma ile ilgili gelişmeleri proğramı yarın atacagım siteye canlarrımm.. Hepinizi bekerim en iyisini yapmaya calışıyoruz ramazan abi ileben sizler için....

bende annemle geliom allah bi mani vermese bensiz olmazzzzzz :)

Konuyu actım ama kaldırlımış arkadaslar...onu yönetici arkadasşlarla görüşeceğimm..

Arkadaşlar konuyu açmıştım ama yönetim karar almış 1 ay kala yayınlıyormuş ondan dolayı silmişler....18-20 martta olacak gaziantepte... Inşallah herkesi beklerizz....

Üst Alt