Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

Buluşma ....

arkadaşlar merhaba...
benim söyle bir teklifim olacak..ben istanbulda yasıyorum..16/12/2010 tarihinde cıkan yenı yönetmeliğin detaylarını yüz yüze görüşe bileceğimiz herkesin kafasındaki soru işaretlerini giderecek birbirimize destek olabileceğimiz baskacada sıkıntılarımız asabileceğimiz bir buluşma ayarlayabilirmiyiz?
bu konuda bilgi sahibi kim varsa diğer arkadaşlara aktarsalar iyi olmazmı sizce..
umarım forum yetkilileri böle bir buluşma ayarlayabilirler..çünkü herkes bir seyler soruyor fakat yazarak durumu anlatmak çok zor oluyor veya karısıklıklara sebebiyet veriyor..

16.12.2010 Tarihli Engelli Yönetmeliği | Sgk Bilgi
16.12.2010 yönetmeliğinde bu çıkıyor.boşanma tazminatı hiçbişey anlamıyorum yeni yasa ne?
o buluşmaya gelmeyi çok isterdim bilir kişi bize yüz yüze anlatacak,kahve içerken sabaha kadar nette okuyupta hiçbişey hatırlamadan uyanmaktan ilerde başına ne geleceğini bilmemekten çok daha iyi....
mantı mı mantıklı:)

vergi indirimi ve sakatlık oranları ilgili yönetmelik..ama tebi böle bir organisazyon olursa diğer bütün sıkıntılarla ilgilide görüşülebilir..

zakkumm33;

Bu organizasyon iki günlük geniş çaplı bir organizasyon...Organizasyonu düzenleyenlerin ve organizasyona katılacak olanların çok önceden planlama yapmasını gerektirecek bir durum....Ki bu bir aylık madde ile ilgili durum açıklanarak bütün yöneticelere bildirilmiş....Başlığın kaldırılmasını anlamış değilim...

Bu organizasyon iki günlük geniş çaplı bir organizasyon...Organizasyonu düzenleyenlerin ve organizasyona katılacak olanların çok önceden planlama yapmasını gerektirecek bir durum....Ki bu bi aylık durum ile ilgili durum açıklanarak bütün yöneticelere bildirilmiş....Başlığın kaldırılmasını anlamış değilim...

diğer organizasyonların 2 ay öncesinden detayları paylaşılmaya başlanırken,neden Antep gezisini 1 ay önceden yayınlamaya uygun buldular gerçekten anlamak çokda mümkün değil.Hasan arkadaşımında belirttiği gibi 2 günlük organizasyonlara gelecek olan dostlarımızın en önemli olan ulaşımı kendilerine göre ayarlamaları açısından önem taşımaktadır. hava yoluyla seyehat eden arkadaşların 1 günlük aksamaları bile maddi anlamda külfet olabilmektedir.ben inanıyorumki yöneticilerimiz bu konuya duyarsız kalmayacaklardır.

Kadir bu kural günübirlik organizasyonların daha doğrusu organizasyonu düzenleyenlerin ;organizasyon tarihini yada organizasyon bilgilerini sürekli değiştirmelerinden dolayı getirilmiş bir madde bildiğim kadarı ile.....Fakat bahsi geçen organizasyon daha geniş çaplı bir organizasyon.Kalınacak otel ile anlaşma yapılmış bütün hazırlıklar tamamlanmış ve herkesin kendini bu tarihe göre ayarlaması gerektiren bir durum...Çalışan insanlar var ona göre izin ayarlamsı gerekli..Çalışmayanlar var ona göre maddi durumunu ayarlayacak...Antep ülkenin diğer ucu nerdeyse uzak mesafe.Yani özel bir durum....Ve başlık için özellikle izin alınmış.....Yönetici arkdaşların saygı duyması gerekir bence...

Arkadaşlar, organizasyonlar ancak organizasyona 1 ay kala başlık olarak açılabiliyor siteye. Daha önce bu sınırlama yoktu ve gördük ki onlarca kişi boş yere "gelicem" deyip organizatörleri zor durumda bırakıyor. 2-3 ay sonrası için bugünden kimse plan yapamaz.. Biz karmaşayı, mağduriyeti önleyebilmek adına bu kararı almış bulunuyoruz. Başlığın 1 ay kala açılması, her açıdan daha etik olacaktır.. Sizden de anlayışlı olmanızı rica ediyoruz..

Bu sebeple başlık silindi.. Uygun vakitte, tekrar açabilirsiniz elbette..

Yelizciğim 1 ay kala açılınca , ''gelicem'' deyip gelmeyecek olanların bir garantisi varmı acaba....Antep antalyaya 900 km ve 14 saat sürüyor...Eğerki ben bu organizasyona katılcaksam iki ay öncesinden bileyimki özel işlerimi, maddi durumumu,işyerinden iznimi vs vs...ayarlayayım....
Bu maddenin getiriliş sebebi sık sık organizasyon tarihlerinin değiştirilmesi idi ve çok yerinde bir madde bence.Ama Antep organizasyonu için bir çok şey kesinleşmiş.Daha öncede Mersin ve Antalya organizasyonları içinde istisna olarak birbuçuk iki ay öncesinden açılmıştı...Tabi tasarruf adminin elinde :) Biz görüşümüzü yazarız sadece...

Mersin ve Antalya gezisi için gösterilen anlayışı Antep gezimiz içinde istiyoruz çünkü bu günübirlik değil,2 günlük bir gezidir.

arkadaşlar ortak bi karara varılmıyo ste yönetimi hayır diyo üyeler ewet diyo birde neden bazılarına istisna yapılıyoda bunlara hayır deniyo engelli arasında ayrım yapan biz olursak sağlıklı olanlara sözümüz olamaz. Ben istisna deyil istismar gibi anladım, bu ste biz engellilere hitap etmiyomu bir birimizi neden kırıyoruz bu olaylar steden soğmaya uzaklaşmaya neden oluyo çok arkadaşımız bu konulardan rahatsız ste yönetimcileri bir araya gelsin konuşsun bu konu hakkında bitsin bu söz düollosu.

yeliz arkadaşım siz kendinizce haklısınız ama birde bunun görünmeyen yüzü var
onuda ben dilim döndügünce acıklayayım. zakkum 33 arkadaşımızla ANTALYA buluşmasında tanıştık ve antalyada herkesin ortak istegi üzerine antep te buluşma organizasyonu yapması konusunda anlaştık .. arkadaşımız sitemizde yeni üye olabilir ama antep buluşması hepizin ortak kararıdır lütfen bunu göz ardı etmeyelim .. katılmak isteyen arkadaşlarımızın iş, izin , ulaşım ve maddi konularda kendilerini ayarlayabilmeleri için bu başlıgın otelede net sayı verilmesi açısından 2 aydan evvel açılması gerekiyordu sanırım organizatör arkadaşlarda başlıgı açmadan siz yöneticelerimize gerekli baş vuruyu yapmışlardı . benim siz yöneticelirimizden nacizane istegim lütfen bu konuda da bir istisna yapmanızdır . gaziantep buluşmasına gelmek isteyen arkadaşlarımız için bu kolaylıgı yaparsanız bizleri sevindirirsiniz .

Bu organizasyonu düzenleyen arkadaşlarımız ramço rumuzlu ramazan taşkın, ve emel akkuştur.ahmet abiminde belirttiği gibi bizlerin ısrarı üzerine antep gezisi düzenlenmektedir şubat sonu otele kesin liste verilmesi gerekiyorken,bizler o tarihte henüz yayınlamaya başlarsak bu hiç uygun olmaz.herkezin kendini herbakımdan ayarlaması gerekiyor onun içinde bu organizasyon 2 ay öncesinden yayınlanmalı.lütfen tüm bunları göz önüne alın öyle kararınızı verin.tşk.

Ben site yönetimine 3 gün önce mesaj attım acıkladım başlık acacağımı söyledim.bülent bey bana dönmedi.bende diger yönetimde görevli arkadaslara özel mesaj attım.form görevlisi akın arkadaşım mesajıma cvp verdi. Tabii acabilirsiniz dedi ben ondan sonra açtım.20 dk sonra silindi.bene açma deseler acmazdım. Ama konuyu açmazsam uzuktan gelenler uçak biletti alması gerekiyor. Subat sonu otele sayı vermemiz gerekiyor. O nedenle 2 ay öncede olsa duyurmamız gerekiyordu... Gereken duyarlılık neden gaziantep organisazyonunda gösterilmedi. Daha önce 2 ay önceden duyrulan buluşmalarda olmuş.bizim antep buluşmamızında erken yayınlanmaya izin verilmesini istiyoruzz..

Evet ilk mesajınızda açabileceğinizi söyledim ama dalgınlığımdan o 1 aylık kuralı unutuverdim, bu yüzden özür dilerim.. Başlığınız silindikten sonrada gerekçemizi size bildirip anlayış göstereceğinizi umdum... Bu konu bu kadar uzamasaydı keşke.. Kurallar çerçevesinde olduğu sürece başlığınız her an yayınlanabilir... Bu konuda herhangi bir sıkıntı yok..

kurallar çerçevesi derken kurallarnız nedir öğrenebilirmiyim..yardımcı olursanız sevinirim.

Alaimisema aradaki 3 farkı buldum ben sonunda:)
Hasan kardeşim çok yakışıklı:)
Denizkızım çok güzel tam bir prenses:)
Zakkum kardeşim ise zakkum bitkisinden:)

Şimdi mesajlara bakarak fark sorusu oluşturalım hade:)

Yahu Allah iyiliğini versin e mi alaimisema:)
İşlerimi yapıyordum. Mola alayım dedim. Bu arada farkla ilgili mesajını okuyunca gülümsemektn kendime engel olamıyorum:)
Oy OY:)

Neyse espriyi bir kenara bırakayım...
Hasankaraman ablam, sen aç başlığı zakkum adına bu işi hallet:)
Zakkum kardeşimiz garibanlık çekmesin sitemizde.
Bu arada hoşgelmişsin zakkum:)

Ya da ben açayım şimdilik. 1 ay sonra başlığı sana teslim ederim zakkum.
Organizasyonla bilgileri içeren yazıyı buraya kopyla açayım başlıgı ben.
organizsyonu yapanı filan hepsini formata uygun yaz ve ben yayınlarım olur mu?

Yoneticiler karar verene kadar ben yazar durru başlıga:)
Onlar siler ben yzarım:)

E zakkumsun herhld gribanlık çekmeyeceksin. Ben misalen dedim yahu:)
Sen şu yzıyı ver ben yayınlayım. Zaten canım kavga çekiyor:)

Yahu doğuda bir organizasyn olacak da ben bunu 5 ay önce bile yayınlarım:)
Dogu dogu bu:)

sevgili Melek arkadaşım arzu ettiği takdirde ya ben yada Hasan arkadaşım bu görevi zevkle yapıcaktır.

teşekkür ederm kalem arkadaşım.. sırdaş ,hasan krmn,kocacorumlu......vs arkadaşlarım var onlarda seve seve üstlenirler bu görevi ben rica etsem...onlar yayınlar.:)

Aslında bu bile hoş değil sırdaş:) öyle diyorum ama zakkum krdeşimize ayıp olur boylesi. Onun açması daha iyi olur ablam.
Bakma canımın yangınındn öyl dedim.
Doğuda pek gezi olmuyor. Bu anlamda bir ilk bu.
Heyecanlandırmaya yetiyor bu kısmı beni.
o yüzden bu başlıgı gerekirse 5 ay önce bile yayınlarım ben:)

Olmadı kavga sebebim olur..

sizin sözünüzün geçeceğini bilseydik ilk etapta size iletirdik sevgili Melek.bu organizasyonu düzenleyen arkadaşlar Ramazan Taşkın VE Emel Akkuştur onlara antalya gezimizde çok ısrar ettik antep gezisi düzenleyin diye.kendileri sitede çok yeniler ve bazı durumları bilmeyebilirler.2 gündür organizasyonun yayınlanması konusunda sıkıntı yaşıyor biri yayınla diyor öteki olmaz diyor.bu kadar sıkıntı yaşanacağını bilseydik direk size danışırdı arkadaşımız olur biterdi.
neyse sorun değil bizler burda kocaman bir aileyiz onun içinde ne yapılıyorsa burdan herkese duyuruyoruz.istediğimiz gibi yayınlanmazsa ok sorun değil.

Yok ablacım benim sözümün geçtiğinden değil. Gaziantep için ve sizler için gerekirse 5 ay önce bile açılır bu başlık.

denizli buluşması

arkadaşlar denizlili üyelerimiz ile bir buluşma düzenleyelim sucuk mucuk bişiler pişirelim yiyelim güzelleşelim :)

sayın koca çorumlu ben bu buluşmaya olmasın diye bir cevap sarfetmedim aksine bu buluşma kararverilmiş bir tarih var ortada erken yayınlanmasına ben asla karşı deyilim burda demek istedigim bugün zakkum33 yapıyosa yarın başkası buluşma yapıyorsa ayrım yapılmasın herkes eşit olsun ben yönetici deyilim burda ben tarafsız olarak düşünmek istiyorum çünkü bu ste bize hitap ediyorsa eşitlik olmalı birine istisna diyerine ismar yapmak olmaz 2 aycemi başlık açılıyo olsun bence mahsuruyok bende buluşmalarda organijatörlük yaptım çok iyi biliyorum 2 ay önce açılan stede başlık yöneciler istemiyo galiba zakkum benim tanıgım deyerli bir insandır şimdiden emeyine teşekür ediyorum .

sevgili osman kardeşim ben senin yazdıklarınla ilgili bişi demedim sanırım alınganlık yaptın ... söylemek istediklerim yönetici arkadaşlara idi onlarda sanırım beni anladılar ve gaziantep buluşması için başlıgın açılmasına izin verdiler . burdan kendilerinede çok tşk ediyorum ilgi ve alakaları için .

Profil fotoğrafından karizma akıyor vesselam KocaÇorum'lum benim,Ben çekmiştim demi ya!

eyvallah emrullahım güzel sözlerin için. evet antalyada sen çekmiştin bu resmi . ellerine saglık.. antep te görüşmek dilegiyle..

kocaçorumlu abey ben alınganlık yapmadım yazmış oldunuz konuda benide içerisine almışınız bende gereken açıklamayı yaptım diye biliyorum bende size karşı bir sözüm olmamıştır ozaman puroklem yoktur ben ste yöneticine eşitlik ifadesini kullandım gördüğüm kadarıyla konu açılmış güzelde olmuş arkadaşımız zakkum33 üzülmüştü bu stede hiçbir engelli üzülmesin burası biz engelliyi anlamassa kimse bizi anlamaz ....

Evet gönül dostlarıyla beraber iki gün geçirmek çok güzel olacak,inşallah hepimiz kazasız belasız buluşur ve sağ sağlim evlerimize döneriz....AMİİİN...

Üst Alt