Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

Arkadaşlar İzmir için henüz 2 aydan fazla süre olduğu için başlık açılmadı.

abii herkez aylar öncesinden verdi ilanı.
mardın amasya hazıran
temmuz da kayseri

jem abi ben geliyorum buluşmaya gerci sultanı görmeyi isterdim ama olsun temmuzun ilk cumartesi günü bana engel olabilecek durum yoksa geliyorum hatta annemle yani buranın üyesi birgül karahanla geliyorum.

Diyarbakır Üyeleri buluşması

Diyarbakırdan üyeler bu başlıkta toplanırsa haftasonunda bir tanışma toplantısı yapılabilir diye düşünüyorum.

Neden hıc ankarada uye bulusması olmuyor

Neden hıc ankarada uye bulusması olmuyor

Ankaradakiler uyuyor :) genelde başka şehirlere gitmeyi sevio Ankaralı kardeşler...
ortimmm duyuonmu? bak ne dio mert bey..sen gez diyar diyar ama Ankarada yapmayın buluşma...

izmir buluşması harikaydı ramazandan sonra ben bir buluşma düzenleyecem bekleyin

Şu an düşünce aşamasında,sponsor ayarlayabilirsek,Ekim ortalarında Adana'da olacak...

emrullah abimin dediği gibi düşünce asamasındayız su anda :) ekimi bekleyin bakalımmm

bugüne kadar hiç bir buluşmaya katılamadım ama kısmet olursa İstanbul da ki ilk buluşmada bulunmak istiyorum

Tşk.

ramazan bayramı sonrası buluşma yapacam hepiniz yani gelmek isteyen gelsin beni yalnız bırakmayın

hasankrmn İzmir'de...
Kısa bir İzmir ziyaretinde olan hasankrmn arkadaşımız için Buca Hancı'da olacağız.
Bizimle orada olmak isteyen olursa bu mesajla duyurmuş olalım. 24 saatten az bir süre kaldığı için ayrı bir başlık açmak için geç kaldık.
Biz kekimizi yaptık, yarın akşam saat 19:00'da ada arkadaşımız ile birlikte hasan kardeşimizle tanışacağız. Gelmek isteyen olursa bekliyoruz.
Buca Hancı, Buca Heykel'de. 70,104,514,515,171,205,105,970,870,518 önünden geçer.

Uploaded with ImageShack.us

Cem abi yazını görünce çok şaşırdım ve çoookkkk mutlu oldum...Sizlerle tanışmayı iple çekiyorum....Birkaç gündür İzmirdeyim ,güzel izmirin tadını çıkarıyorum.Sıra güzel dostlarla tanışmada.Sağolsun Ada ve Cem abi güzel bir buluşma ayarlamış...İnşallah yarın görüşmek üzere.....

Harika bir akşam geçirdik.Cem abi ,kıymetli eşi ve tatlış Su ile tanışmak çok güzeldi...Şhanaz ablam hasta hasta yine döktrmüş.Kek çok süperdi...Elif ile antepten sonra yine görüşüp sohbet etmek gzeldi.Orhan kardeşimide çok sevdim.Meryem halam benden daha çok sevmiş günlerdir Orhandan bahsediyor :) Doyamadığım bu kısa buluşna için hepnize çok teşekkürler...Gitmeden tekrar görme şansım olur inş.

Her şehirde bir veya birkaç derttaşımız olması güzel,ben şahsen sizleri tebrik ederim.Dostlukları pekiştirmek ilerilere taşımak daha bir anlam kazanıp güzelleşiyor,buluşmaya katılan herkese selamlar,

Sevgili Hasan, seni, İzmir'deki Meryem halanı ve kardeşi Muhammed'i tanıdığım için çok mutlu oldum. Seninle sık sık olmasan da, Meryem halanlar ile sık sık görüşürüz artık:)
Cumartesi Buca'da güzel bir akşam geçirdik, daha sonra 25'inde büyükşehir belediyesinin verdiği iftarda hepberaberdik. Alsancak'ta açılan iftarın ardından Kordon'da ufak bir tur atıp İnciraltı'na geçtik. Gece yarısına kadar nonstop dedikodu yapma fırsatımız oldu:)
Bu arada, büyükşehir belediye başkanı ile bile tanıştı Hasan, adamda şeytan tüyümü var ne:)
Umarım daha kapsamlı bir buluşmada, daha uzun süre beraber oluruz.

Jem abimle uzun süredir tanışmak istiyordum.Sabrettik muradımıza erdik :)....Ve çok güzel oldu..Organizasyon olmaması ,kalabalık olmaması çok çok iyi oldu.Cem abim ve eşinin sohbetine doyum olmaz ama yinede bol bol sohbet ettik...İyi ki gelmişim ve iyi ki tanımışım sizleri..Gördüğüm en güzel ailelerin başını çekiyorsunuz..Şaşa nasıl bir insan hala ben tanımlayamıyorum...Bir insan bu kadarmı ince zarif anlayışlı ve güzel olurmu.Meryem halamın tanımıyla ''Şaşa karşısına çıkan her insanla güzel anlaşır.Çünkü her insanda güzel bir şey mutlaka bulur.Demi ama.....Meleksin sen melek şaşa ablam...İnşallah tekrar görüşmek üzere...Bu arada belediye başkanını kim takar yanımda sizin gibi güzel insanlar var iken...O halamın jesti sadece :)

17 eylül izmir bayramlaşma toplantısı

17 eylülde buluşmaya buyurun gelin
yer:inciraltı engelliler merkezi kafederya
saat:13:30
ulaşım:konakdan 811 hat nolu otobüsle gelinebilir.havaalanından 202 nolu otobüsle konaka konakdan fahrettin altay aktarma merkezi otobüsüyle gelinebilir ve taksiyle engelliler merkezine gelinebilir.otogardan 505 hat nolu otobüsle bornova metroya oradan 330-130 nolu otobüsle bostanlıya oradan arabalı vaburla inciraltına gelinebilir.
isteyen herkezi bekliyorum.
not herkes kendi cebinden %50 indirimle yiyecek içeçek alacakdır.
bitiş saati:17:15
buluşmaya herkes misafir getirebilir.facebookdan etkinlik düzenleyecem daha fazla katılım olacakdır.ne olur o gün engelliler merkezini sadece engelliler.biz üyelerine kapatalım
bana facebookdan yada 05545588096dan ulaşınız
izmir dışından gelecekler bence arabası olan bir üye arkadaşımızla gelirse daha iyi olur tavsiye ederim

telefonum saat 22ye kadar açıkdır

üyelik buluşması

sakarya sapanca da göl kenarında piknik yayla gezisi ne katılmak isteyen arkadaşları bekliyorun

Arkadaslar duzenlemeye calistiginiz organizasyonlariforumda Yeni konu tiklayip tarih ve yeri belirtirseniz daha iyi olur....

Arkadaslar İstanbul Gùlhane parkinda bulusup oradanEminönü nü dolaşıp dagilalim nesersiniz...?

İzmir Buluşması

İzmirli arkadaşlar yeni bir etkinlik düzenlense. Ben İzmir'de değilim ama bir İzmir buluşmasına katılmak istiyorum.

Üst Alt