Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

Atomcum orda da mı sanal alemde olucaz :)

Bu arada benim yanıma +1 ekleyiver ;)

tatil organizasyonu

gelecek sene yaz tatili için engelli arkadaşların katılacağı bir tatil organize etmek istiyorum. Daha önce yine bu forumda okuduğum panaroma park otel olabilir mesela. Erkan rezervasyonla uygun fiyat da ayarlanabilir. Fikirlerinizi ve girişimlerinizi bekliyorum.

süperr bir akşamda katılan arkadaslara çoook teşekkürler sizi seviyorummmm cıvıl cıcıl atomikimizede daha çokk teşekkürlerrrr mucukkss :eek::eek:

Herseyı devletten beklememek lazım facebook a atmıssın hemen zaten :)

harika bir iftardı yemekler harika sohbetler tatlıydı :D

çok muhteşem bir iftar oldu...gelen dostlara teşekkürler..beni dinledikleri için....de...
Devamını bekliyoruz...

Fotoğraf bende fazla yok ama en kısa zamanda atarım burayada

Zıp ve zıp zıp zıp :D o ne :) ha bu arada aksılık olmazsa bende basınızın etını yıyecem.

Neymiş edip abi ZıPZıP.. öğrendin mi:))) Hem senin gibi başımızın etini yiyenler olsun... :))))
Bu arada hani fotolar ben nie göremedim heee.....

Zıp zıp buraya atamadım face de yayınladım sadece ordan bakabılırsın

tebıı ben de eklı isen

İZMİR...
İzmir içinden arkadaşlar, ufak tefek, tefarruatsız bir buluşma yapalım. Havalar bozmadan İnciraltı'nın tadını çıkaralım.
Engelli merkezindeki kafede,
Bahçede oturup akşama kadar çene çalarız.
26 eylül c.tesi...

[Üye buluşması] Geleneksel 2.Adana engelliler buluşması 16 ekim 2010

beklenen gün geldi…
organizatörler: Denizkızı88-murat01_80-melek01_80
geleneksel hale getirmiş oldugumuz ekim ayı adana engelliler bulusmasında siz değerli dostlarımızı birliktelik,kardeşlik,dostluk,motivasyon adına AYRIYETEN KÖK HÜCRENİN HAYATIMIZDAKİ ÖNEMİ ADINA 16 ekim 2010 2.adana engelliler bulusmamız için gerekli hazırlıklar baslamıs olup, hemen hemen sonuna gelinmiştir…siz değerli dostlarımızı sanaldaki birlikteliğimizi reelde yaşamak için bizde varız diyen tüm dostlarımızı bekliyoruz…
gelmedim gelemedim yada bidaha gelmek istiyorum diyen dostlarımız adına haydi adanaya.
vira bismillah…

“engelsiz bir yaşam için el ele”

Ben adanada olursam yada fırsatını bulabilirsem gelirim. Ama ihtimali çok düşük malesef:(

derneğim le beraber gelmak isterdim ama yeni gördüm okudum :::keşke daha evvel okusaydım:)

denizkızı ayrıntılar daha sonra mı açıklanacak ?

Antepfıstıklı çikolatam hadi hayırlısı inş. Bu telaş koşuşturmaca içerisinde kendine dikkat et olurmu bitanem.allah yar ve yardımcın olsun.gelmeyi senin yannda olmayı çok istiyorum.ama kesin bir şey diyemiyorum bugün kızkardeşim izmirden geldi onu ikna edip gelebilirsem geleceğim inş.sana kolay gelsin.yapabileceğim bir şey olursa haber ver canım benim......

evet arkadaslarr hersey hazır...püf noktalar kaldı programı belirticem...

haydi hayırlısı ..herkesi bekliyoruz inşallah buluşabilmek dilegiyle..

Adana gurubu toplanıyomu gene.. :) hadi hayırlısı..umarım bir sorun çıkmaz da bende gelebilirim..:)

Haydi kolay gelsin hayırlı olsun,emeklerinize çabalarınıza şimdiden teşekkürler,Not:konu başlığında TAŞINDI diyor nereye taşındı başlık....

Arkadaşlar Tokatta bir üye buluşması gerçekleştirsek kimler gelir???

O zaman gelecek olanlar belirtsinler ki yeri zamanı ayarlayalım....(Yer derken Tokat merkezde olacak mekanı belirlemek acısından)

Ama organizasyon öyle olmaz kı sen ayarlarsın herşeyini ona göre millete haber verirsin.millet te kendını ona göre ayarlar müsait olanlar adının yazdırır

Eh ben tokata yeni geldim mekan konusunda tokatı bilen bir arkadas benimle irtibata gecerse yeri ve zamanı ayarlarız. Sonra da sizlerle paylasırız. Tokatta bir bulusma olsun yeter ki:)

Evet ya havalar iyiyken ayarlayalım bişiler Mert tokatta:)

Üst Alt